8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 100 g sviesto
  • 50 ml grietinėlės
  • 120 g cukraus
  • 70 g migdolų riekelių
  • 70 g kokosų drožlių
  • 100 g miltų
  • saujos baltų razinų
  • kelių mandarinų žievelės

Beatos virtuvė. Kokosiniai florentinai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2.67 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Sūrio lėkštė

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Sūrio lazdelės

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Pabiručių sausainiai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Varškės sausainiai

(3)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Sausainukai Bruti ma bouni

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Turtingi sausainiai

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kalėdiniai sausainiai

(9)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3.20 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Imbieriniai sausainiai

(80)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (137 balsai, vidurkis: 3.82 iš 5)
Loading...

Kokosiniai florentinai

(29)

Dar viena florentinų versija – šįkart su gardžiu kokosų aromatu, šiek tiek „glotnesnės“ išvaizdos, nei įprastiniai. Idealiai tinka dovanoti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Griliažiniai sausainiai stiklainyje

(36)

Originali, jauki ir graži dovana. Į 1 litro stiklainį tilps ingredientai porai skardų sausainių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Turtingi sausainiai stiklainyje

(0)

Turtinga, jauki dovana. Gražiai atrodo, o ir linkėti galima simboliškai – gausos, sveikatos, įvairovės.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Astos florentinai

(8)

Dar vienas gerųjų florentinų receptas – jį atsiuntė viešnia Asta. Labai tiks pakramsnoti jaukiais žiemos vakarais arba dovanoti. Be to, jei reikiamų ingredientų visada turėsite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Kokosiniai avižiniai sausainiai

(45)

Labai staigus būdas, sausainius puikiai įvertina vaikai ir mielai renkasi kaip užkandį ar desertą vietoj pirktinių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4.86 iš 5)
Loading...

Varškės sausainiai

(13)

Išsamesnį receptą su 3 skirtingais įdarais ir visa legenda rasite mano „Kepinių knygoje“. Varškę ir grietinę ištriname šaukštu arba, jei turite, elektriniu maišytuvu. Į ištrintą varškę su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Bronės sveikuoliai kamuoliukai – saldumui ir sveikumui

(10)

Apie Bronės polinkį saldumui jau legendos sklando. O va pradėti savąją sveikatingumo, gerumo gamtai ir sveikumo pilvui legendą – tai jau Bronės svajonė. Ir link… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1.00 iš 5)
Loading...

Riešutiniai sausainiai

(11)

Riešutų aruodai mano stalčiuose ir spintelėse niekada neišsenka. Man jie yra puikiausias užkandis – ir sveika, ir skanu. Be to,  pakepintus riešutus  drąsiai beriu ant… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Imbieriniai sausainiai vokiški „Lebkuchen“

(106)

  Kaip paruošti: Sviestą , medų ir cukrų ištirpiname puodelyje ant mažos ugnies. Kai produktai išsilydo ir masė tampa vienalytė, beriame 1,5 a. šaukštelio malto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 4.61 iš 5)
Loading...

Brutti ma Buoni

(47)

  Lazdyno riešutus beriame į orkaitę ir paskrudiname 7-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Kol skrunda riešutai, atskiriame 8  kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakame elektriniu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2.75 iš 5)
Loading...

Ramintos imbieriniai sausainiai pagal Kamilę

(11)

Dar vieni imbieriniai. Dovanoti man per susitikimą su skaitytojais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Šokoladiniai sausainiai

(15)

  Minkštą sviestą ištriname su cukrumi, įmušame kiaušinius ir išplakame. Į gautą masę beriamešokolado drožlių (60 g), miltus, riešutus (labai tinka lazdyno), druską ir viską… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Florentinai Kalėdoms

(187)

Skanumynas – super pigus, paprastas ir gardus. Viens, du ir pagaminta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 4.48 iš 5)
Loading...

Varškės spurgos

(149)

Raskite lietuvį, kuris joms būtų abejingas. Aš esu ragavusi labai panašiai gaminamo itališko gardumyno su rikotos sūriu. Tai turiu pasakyti, kad lietuviškos varškės spurgos nė… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (49 balsai, vidurkis: 4.08 iš 5)
Loading...

Džiūvėsėliniai sausainiai a la cantucci

(21)

Tradiciniai itališki sausainiai, kuriuose nėra jokių riebalų. Jie labai ilgai laikosi, yra saldūs ir traškūs.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-arvi-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.