Aišku, šokoladas yra geriausias priedas, bet man tai labai skanu su saulėgrąžom ir razinom. Kai ragauju šitus sausainius, tai prisimenu savo pirmąją kelionę į Ameriką po pirmo kurso, berods, kur dirbom su Vilma Yellowstone National Park. Tai po pietų aš pasiimdavau du didelius tuos sausainius ir taip skaniai suvalgydavau, nereikia pasakot, kad iš JAV visi grįžta truputį suapvalėję… he he… Taip kad atsargiai!
Labai skanūs sausainiai!
Ačiūūūū! Vakar 4 suvalgiau, šiandien – 3, o likusius atidaviau pusseserei, nes negaliu susilaikyt ir sustot, tooookie jau geri!
Sausainiai skanūs, 100 g. cukraus per akis. Na, ir kaip čia pasakius, kad daug išeina… 6 asmenų šeimai po 4 sausainius (nemažus tokius, bet vis tiek…). Ir kepimo laikas tokioj temperatūros gerokai per ilgas. Čia ne preikaištai, aš susitvarkiau, tiesiog info kitiems, kurie keps, kad nesusidegintų, jeigu orkaitė normaliai veikia :).
Tikrai taip ! Labai sutinku,kad 100g.per akis nes bandziau su 200g cukraus,tai buvo labai saldus taciau minkstesni. Su maziau cukraus man iseina kietesni kai truputi pastovi.o kepu kokia 10-12 min nes paskui pradeda degti. Siaip tikrai neblogas receptas.
Labai skanūs sausainiai, cukraus dėjau 150 gr., užteko 🙂
o ar būtų galima pakeisti kiaušinį kažkuo kitu,bet,kad skonis ir tekstūra išliktų tapati?