Štai taip sunkokai serviruojamas visų mūsų pamėgtas desertas „Tinginys“ gali virsti stalo puošmena. O ir valgyti tokius „Tinginio“ rutuliukus smagiau ir patogiau! Sūdyti krekeriai ir ekologiška kakava „Beatos virtuvė“ šį „Tinginį“ pavers skaniausiu, kokį esate ragavę.
Sertifikuotuose Karibų jūros regiono ūkiuose užaugintos sodraus skonio 21 proc. riebumo ekologiškos kakavos „Beatos virtuvė“ jau galima įsigyti didžiosiose parduotuvėse
Sveiki,
Ar „Beatos virtuvė“ 99% kakava netiks? Ar vis tik geriau ekologiška kakava?
Ačiū
Aišku, kad tiks. Gi reikia pareklamuoti, kad turi naują produktą 🙂
Sveiki,
O ar galeciau siuos tinginio rutulius gaminti su karamelizuotu sutirstintu pienu? Ar skanesni yra su baltu na su tuo kur jus gaminote?
Labai skanu! Ačiū
Aš tai iš tinginio masės rutuliukus darau, dar aplieju šokoladu, vienas mėgstamiausių desertų kolegų tarpe☺️