8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 vištienos krūtinėlių filė
  • Druskos
  • 1–2 šaukštai garam masalos prieskonių
  • 200 g natūralaus jogurto
  • Pusės citrinos sulčių
  • 1 česnako skiltelė
  • Juodųjų pipirų
  • .....

Vištienos troškinys „Tikka masala“

(0)

Vienas populiariausių indų kilmės patiekalų Anglijoje yra vištienos tikka masala. Kvapnus, prieskoningas, šildantis vištienos troškinys raudonai oranžiniame padaže. Jame pilna prieskonių, ir visai nebūtinai jis turi būti aštrus. Vištieną supjaustome nedideliais gabalėliais ir pagardiname dosniu žiupsniu druskos bei juodųjų pipirų, pora šaukštų garam masalos prieksonių. Sudedame jogurtą, įspaudžiame pusės citrinos sulčių ir įtarkuojame vieną česnako… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Sprandinės vyniotinis su svarainiais ir abrikosais

(0)

Sprandinė – labai gera mėsa. Joje užtektinai riebaliuko, tad iškepusi bus minkšta ir sultinga. Šis receptas labai paprastas, nes nereikia nei rišti, nei pančioti. Sprandinę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(0)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepta žąsis su kadagių uogomis

(0)

Žąsis šiek tiek panaši į laukinius paukščius – kuo vyresnis paukštis, tuo ilgiau reikės kepti. Tai ilgiausiai trunkančios draugystės su orkaite reikalaujantis paukštis iš visų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Traškios vištienos juostelės su kapotomis salotomis

(2)

Smagiausias būdas valgyti vištieną – kai ji yra supertraški! Ir nereikia pilno puodo riebalų – ši puikiausiai iškepa orkatėje. Amerikiečių virtuvė be traškios vištienos neįsivaizduojama,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Provanso viščiukas ir bulvės „Dauphinoise“

(0)

Kaip marinuojat vištą, aa? Ar tik su prieskoniais ištrinat, ar panardinat į kokį kvapnų aliejinį spa? O gal tik česnakai, kmynai, druska, pusvalandukas ir iškart… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Turtingas plovas moliūgo puode

(0)

Sodraus skonio vištienos plovas, keptas moliūge.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Sveikesni balandėliai su daugiau daržovių ir mėsa

(0)

Kaip pagerinti ir taip labai gerą patiekalą? Ogi pridėti dar daugiau daržovių, prieskoninių žolelių ir ištroškinti viską kvapiame ekologiškame „Maggi“ žolelių sultinyje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,90 iš 5)
Loading...

Sultinyje virta soti keturių grūdų košė

(0)

Nepelnytai primirštas keturių grūdų mišinys (žirniai, kviečiai, miežiai ir rugiai) suteiks sotumo ilgam – pavalgius tokios košės, užteks jėgų ir baidarę per sraunius upelius irkluoti,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Glazūruoti šonkauliai

(0)

JAV lėtas mėsos kepimas, sakyčiau, daugeliui yra net ne pomėgis, o religija. Populiariausiose berbekiu (BBQ) užeigose tenka ilgai stovėti eilėje, paskui dar ilgiau palaimingai laižytis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

„Karūnavimo“ vištienos salotos

(4)

Vištienos salotos su gardžiu, kario prieskoniais ir mangų čatniu padabintu padažu – beveik tokios, kokias karūnavimo dieną turbūt valgė pati karalienė Elžbieta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Azijietiška vištienos sriuba su imbieru

(0)

Kartais bilietu į Aziją gali tapti ir skani sriuba! Nustebsite, kaip paprasta ją išsivirti, jei tik namuose turite gero, sodraus sultinio ir dar kelis produktus…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Čachochbilio troškinys

(3)

Nuostabiai sodrus ir aromatingas čachochbilio troškinys atkeliavęs iš Kaukazo regiono. Jam paruošti prireiks tik keleto visai neįmantrių ingredientų, o ir prie puodų ilgai sukiotis neteks… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Totoriški pyragėliai „Peremeč“

(10)

Nuostabiai traškūs ir gardūs, su sultingu mėsos įdaru – tiesiog neatsivalgomi!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 4,05 iš 5)
Loading...

Lipnūs azijietiški sparneliai

(0)

Lipnūs sparneliai yra toks gardumynas, kad nežinau… atsisėdi ir negali atsitraukti nuo lėkštės. Tinka ir pietums, ir užkandžiui, ir vakarėliui.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Troškintais jaučio žandais įdarytos paprikos

(0)

Šį receptą mano laidoje parodė puikūs kulinarai ir profesionalūs virtuvės šefai „Virtuvės broliai“. Įdarytos paprikos nėra jokia naujien, bet ar bandėt jas paruošti su troškintais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Romo ir Mo kepta višta su obuoliais ir apelsinais

(0)

Ši kepta višta su obuoliais yra firminis kauniečių Romo ir jo močiutės Birutos receptas. Romas ir Mo turi savo kanalą, o šią vištą dar vadina… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,82 iš 5)
Loading...

Mano meilė šaltiena arba kaip ją išvirti tobulai

(1)

Kaip aš mėgstu šaltieną! Man tai yra mano vaikystės maistas, nes mano namuose, kai aš augau, visada buvo verdama šaltiena, ir jos būdavo šaldytuve dažnai, ne… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,89 iš 5)
Loading...

Gyozos – azijietiški koldūnai su daržovėmis arba kiauliena

(3)

Kiekviena šalis turi kažkokį patiekalą koldūniuką. Ar didesnį, ar mažesnį, su vienu ar kitokiu įdaru. Bet iš tiesų tai mes, žmonės, visoje planetoje esame panašūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Laurinos kuskusas su jautiena ir daržovėmis

(1)

Kuskusas su jautiena ir daržovėmis yra lėtas, jaukus ir savaitgaliui ypač tinkantis patiekalas. Jį gaminti mus išmokė Laurina Todesaitė: pagamino laidoje ir visokiausių istorijų apie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis vištienos pyragas tai toks pagerintas troškinys. Kodėl pagerintas? Nes su labai skania traškia tešlos kepure, po kuria sultinyje labai gradžiai išsitroškina vištiena ir daržovės.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,93 iš 5)
Loading...

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis  – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos kepurę ir lėtai mėgautis po… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vištienos frikasė

(0)

Ne be reikalo vištieną taip mėgsta sportininkai. Vištiena (kaip ir kalakutienos krūtinėlė) ypač tinka vakarienei, nes nėra riebi, lengvai paruošiama ir tikrai be konkurencijos gali… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Vištiena įdarytos kriauklės daržovių padaže

(7)

Mums labai patinka improvizuojant gimstantys patiekalai. O improvizuoti tenka tada, kai reikia sunaudoti šaldytuvo likučius ir tenka susilaikyti nuo dažno bėgiojimo į parduotuvę. Šis makaronų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 4,13 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.