8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 600 g mėsos
  • Alyvuogių aliejaus
  • 2 saliero stiebų
  • 2 morkų
  • 1 svogūno
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • .....

Lazanija su bulvėmis

(0)

Na dabar tai visi itališkos virtuvės ekspertai ir prisiekę mylėtojai prisėskit, pasiimkit stiklinę vandens ir laikykitės, kad tik iš batų neiškristumėte. Savo laidoje kepiau tokią lazaniją (man ji net skanesnė, nei tradicinė – tik nemėtykit akmenimis), kuri sluoksniuota ne su pastos lakštais, o su mano labai mylimomis virtomis bulvėmis. Keptuvėje ar storadugniame troškintuve gerai įkaitiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Didelis plovo su vištiena puodas

(1)

Ar dažnai gaminat PLOVĄ??? Plovas yra toks nuostabus šeimos maistas – kasdieniškai nekasdieniškas. Aš šįkart pagaminau plovą, kuris mane nustebino: ir vištienos šlaunelių, ir paprikos,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Soti ir daržovinga kepta žaliųjų grikių košė

(2)

Šį savaitgalį siūlau mėgautis orkaitėje gamintu maistu, nes net ir košę savaitgalio pusryčiams galima pasigaminti orkaitėje! Ar bandėt kada? Tiems, kurie rytais mėgsta pavalgyti sočiau ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Malaizietiška sriuba „Laksa”

(2)

Jei žiemą svajojate apie šiltuosius kraštus, siūlau išsivirti ryškaus skonio malaizietišką sriubą – „Laksą“ su vištiena. Nebūtinai iš karto už lango nušvis saulė, bet, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Firminiai I. Valinskienės pyragėliai su kopūstais

(0)

Inga Valinskienė mano laidoje iškepė nuostabių pyragėlių su troškintais kopūstais, grybais ir mėsyte. Tokių, kurie tiesiog tobulai tiktų ir ant šventinio stalo, ir į žygį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Greitos vištų kepenėlės su daržovėmis ir žolelėmis

(2)

Kepenėlės – mėgstu jas nuo vaikystės, galėčiau valgyti kasdien, o ir kaina subproduktų labai gerai, tad įtraukime juos į savo meniu. Šįkart laidoje pasiūliau greitai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Karališka šaltiena

(1)

Mano draugė ir nuostani šefė Rūta Paulauskienė šaltieną išmoko gaminti iš tėčio, itin ištobulinusio savo receptą. Tikriausiai stebitės, kaip kuklioji mūsų šaltiena staiga tapo karališka?… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vištiena „Piccata“

(0)

Kai pritrūksta idėjų, kaip ruošti mėgstamą paukštieną, atsiverčiu kulinarijos knygas. Vištiena „Piccata“ – tradicinis italų patiekalas su pikantišku kaparėlių ir citrinų padažu – nustebins skonių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,25 iš 5)
Loading...

„Kėdainių“ blynai su vištiena

(3)

Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi „Kėdainių“ blynų, bet šiandien pagaliau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Paelija su čorisu orkaitėje

(0)

Ispanijos įkvėpta spalvinga NETRADICINĖ paelija, kurią greitai pasigaminsite namie, nereiks jokių specialių keptuvių, pakaks orkaitės. Pirmiausia kubeliais susmulkiname čorisą ir beriame į įkaitintą keptuvę apkepti…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Baltymų kupinas vištienos dubenėlis

(3)

Maistingas, baltymingas ir baaisai gardus vištienos dubenėlis. Siūlau pasiruošti  komponentus  iš anksto ir laikyti juos šaldytuve, kad prireikus savaitės eigoje galėtumėte susikonstruoti turbo greitus ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Klasikinės Cezario salotos su vištiena

(0)

Štai prieš jūsų akis – populiariausios pasaulyje – Cezario salotos. Jei dar nebandėt tokių pasigaminti namie, tebūnie jums ženklas, kad būtinai turite pabandyt. Nieko sudėtingo,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Vištiena Velykų stalui arba Vištienos blauzdelių troškinys įkvėptas Prancūzijos

(4)

Štai dar vienas pasiūlymas, kuris tiks ne tik savaitgalio pietums, bet ir šventiniam Velykų stalui – švelnus jaukus Prancūzijos įkvėptas vištienos blauzdelių troškinys grietinėlės ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Legendinis Čičinsko kepsnys

(5)

Čičinsko kepsnys – prisipažinkite, kas esat ragavę? Pakelkit rankas, kas žinote, iš ko jis gaminamas?? Aš tai iki šios laidos buvau nei valgius, nei gaminus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Gaspadinės Lauros naminis kepenų slėgtainis

(4)

Jūs tikrai net neįsivaizduojate, kaip man patinka „Lietuvos gaspadinių“ rubrika mano laidoje! Kiekvieną šeštadienį čia laukia vis kitas, puikus receptas, kuris atskrieja tiesiai iš Lietuvos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 2,30 iš 5)
Loading...

Čeburekai iš Daugų

(20)

Ko jau ko, bet čeburekų receptų tai jau tikrai mums nebus per daug! Lietuvos gaspadinės Danguolės Truncienės šeimoje šių čeburekų receptas keliavo iš kartos į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 2,71 iš 5)
Loading...

Švediška žirnių sriuba

(3)

Jauki, soti, ekonomiška ir be galo skani žirnių sriuba, kokią virti mane išmokė mano draugė švedė. Paskaninta rimtu mėsos šmoteliu – kepta rūkyta karka, kurios… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 1,86 iš 5)
Loading...

Pošventinė turtinga perlinių kruopų košė

(0)

Ar esate pastebėję, kad maistas, paruoštas nesilaikant tikslių receptų, panaudojant tai, ką jau turite savo šaldytuvų ar spintelių lentynose, būna ypač skanus? Turiu nuojautą, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Karkutė raugintų kopūstų patale

(0)

Tiems, kurie mėgsta raugintais kopūstais įdarytą žąsį ar antį, tikrai patiks ir šis patiekalas. Skirtumas tarp kepto paukščio ir karkos nėra toks didelis, kaip galėtų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,17 iš 5)
Loading...

Įvairios mėsos vyniotinis šoninės apvalkale

(1)

Sąžiningai pasninkavusiesiems per adventą šis įvairios mėsos rinkinys, pagardintas džiovintomis spanguolėmis ir riešutais, gali pasirodyti tikras dievų maistas. Ypatingai tiks, kai norisi ir paukštienos, ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...

Grikiais, grybais ir spanguolėmis įdaryta antis

(0)

Nuolat viską užsirašinėju, tad kartą lankydamasi Lenkijoje vieno restorano valgiaraštyje pamačiau grikiais įdarytą antį ir iš karto tai pasižymėjau, o pabandžiusi pagaminti nenusivyliau. Man labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Havajietiškas „Huli Huli” viščiukas

(2)

Žinoma, kad visi mėgsta keptą viščiuką, jis skanus ir su kmynais, ir su česnakais, ir su sodo žolelėmis. O štai čia dar vienas nerealus receptas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Beveik vengriškas guliašas

(4)

Ką dažniausiai gaminate su KIAULIENA? Man tai labai patinka kiauliena troškiniuose, nes ji išsitroškina gana greitai, o ir šiaip, visada troškiniuose galima papildomų skanių dalykų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,62 iš 5)
Loading...

Vyne marinuotas elnienos kumpis su serbentų padažu

(0)

Klasikinis žvėrienos paruošimo būdas, kad mėsa išeitų sultinga, minkšta ir aromatinga. Kadagių aromatas subtiliai primena mišką, o juodųjų serbentų ir daržovių padažas patiekalą pastiprina saldžiarūgštėmis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.