8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • THOMY salsos padažo
  • 4 virtų arba šviežių kukurūzų burbuolių, arba 600 g konservuotų kukurūzų
  • 2 šaukštelių malto kumino
  • 1 šaukštelio maltos kalendros
  • ½ ar 1 šaukštelio aitriųjų paprikų skiedrelių
  • .....

Aštrūs kukurūzų blyneliai su salsos padažu

(0)

Salsos padažo ir kukurūzų santykiai labai šilti, juos galima laikyti tobula pora! O kukurūzų blyneliai yra tiesiog naujas būdas paskanauti šio puikaus derinio. Pabandykite vietoje kukurūzų traškučio ar tortilijos į THOMY salsos padažą mirkyti štai tokius traškius, pikantiškus blynelius. THOMY salsos padažą galima valgyti su bet kuo – jis toks gardus, kad tinka ir į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vokiškos agurkų salotos

(0)

Šiose salotose vasaros herojai – agurkai – sužiba nauja šviesa! Salotos pilnos traškumo ir yra truputį saldžiarūgštės. Tarsi artimos, ragautos, nes su grietine, bet ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Žaliųjų žirnelių šaltsriubė su feta

(0)

Šiai sriubai prognozuojame didelę sėkmę, galbūt net ir vasaros virtuvės hito likimą. Neragautas ir neregėtas tas žirnelių ir kefyro derinys, bet toks sėkmingas, kad paragavę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Traškios juodųjų lęšių salotos

(3)

Nuostabus būdas suvalgyti didelį kiekį žalumos. Šios salotos ypatingos tuo, kad pilnos augalinių baltymų ir mineralų iš lęšių (tikras supermaistas!), jose paslėptas termiškai neapdorotas brokolis,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Balandėlių pyragas

(3)

Negirdėtas ir nematytas dalykas – baladėlių pyragas! Nerealaus skanumo kepinys, su kalnu daržovių, grikių kruopų ir viso kito gėrio. Nuostabus patiekalas tradicinių balandėlių mylėtojams. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Pievų žolių pestas

(1)

Beatos virtuvės laidoje rodėme apie Ievą iš NeČia  ir jos žolių ir gyvūnų pilną gyvenimą. Kaip smagu, kad ji sutiko pasidalinti ir savo nuostabiu laukinių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Šaltibarščiai KITAIP, arba pusiau trinti šaltibarščiai

(0)

Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Cepelinai su trijų rūšių įdarais

(0)

Mėgstamiausias lietuvių patiekalas – cepelinai. Šįkart: trispalviai, su moliūgų įdaru, su varške ir su kepenėlėmis. Nulupame virtų bulvių lupenas (bulvės būtinai turi būti visiškai atvėsusios,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...

Basmati ryžiai su brokoliais ir anakardžiais

(0)

Daržovingi ir maistingi apkepti basmati ryžiai su anakardžiaias, kukurūzais ir brokoliais. Labai skanu valgyti vienus, bet jei suporuostie su koku indišku kariu – nusimato tikra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

(0)

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios. Eiga: Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Briuselio kopūstai su šonine ir kmynais

(0)

Eiga: Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Savojinis kopūstas, troškintas su grietinėle, žirneliais ir šonine

(0)

Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti. Gaminame: Savojinį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

(0)

Kaip atskirti gerą patiekalą nuo fantastiško? Pastarajame darniai groja kelios skirtingos tekstūros, jis yra gilaus, turtingo skonio ir lėkštėje niekas nedainuoja ne į toną. Galima… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,25 iš 5)
Loading...

Bulvių ir silkės kąsneliai

(7)

NUOSTABAUS skonio šitie kąsneliai, aš jums sakau… Jau seniausiai aišku, kad silkė su bulve yra geriausios draugės, dar į kompaniją pakvieskim sodraus skonio grybų majonezą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Moliūgų sriuba su lęšiais ir apelsinų sultimis

(0)

Koks gi ruduo be moliūgų sriubos? Jei jau atsibodo visi klasikiniai receptai, siūlome moliūgą suporuoti su naujais ingredientais: apelsinų sultimis bei žiupsneliu cinamono. Jie moliūgų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Vegetariškas Bolonijos padažas

(0)

Visi mėgsta makaronus su populiariausiu pasaulyje itališku mėsos Bolonijos padažu. Savo laidoje rodžiau kaip pagaminti labai panašų padažą, tik BE mėsos. Pastarasis su daug grybų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Traškios vištienos juostelės su kapotomis salotomis

(2)

Smagiausias būdas valgyti vištieną – kai ji yra supertraški! Ir nereikia pilno puodo riebalų – ši puikiausiai iškepa orkatėje. Amerikiečių virtuvė be traškios vištienos neįsivaizduojama,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,40 iš 5)
Loading...

Turtingas plovas moliūgo puode

(0)

Sodraus skonio vištienos plovas, keptas moliūge.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Augaliniai burokėlių kotletukai su krienų padažu

(19)

Tai kiek galite kotletukų suvalgyti vienu prisėdimu, aa?? Aišku, šitie daržoviniai lengvesni už įprastus iš mėsos, bet jau kokio skanumo!!! Kai dar pavasarį Kaune filmavom… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 4,44 iš 5)
Loading...

Cukinijų gratinas pagal Julią Child

(7)

Nuostabus patiekalas su mano mylimomis cukinijomis, man jis buvo tikras atradimas. Šį receptą radau Amerikos kulinarijos legendos Julia Child knygoje. Būtinai kepkite šį gratiną, jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 4,83 iš 5)
Loading...

Sveikesni balandėliai su daugiau daržovių ir mėsa

(0)

Kaip pagerinti ir taip labai gerą patiekalą? Ogi pridėti dar daugiau daržovių, prieskoninių žolelių ir ištroškinti viską kvapiame ekologiškame „Maggi“ žolelių sultinyje.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,91 iš 5)
Loading...

Sorų košė su keptais brokoliais, sėklomis ir mėtų padažu

(0)

Sveika ir gardi sorų kruopų košė, kuriai išskirtinumo suteikia ryškaus skonio mėtų padažas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Pomidorų salotos su ožkų sūrio sniegu ir čiobreliais

(0)

Fantastiškos ir efektingos pomidorų salotos su ožkų sūrio sniegeliu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Takai su glazūruotais baklažanais ir feta

(1)

Švelniai salstelėjusius, lipnius, minkštus baklažano gabalėlius gardu ir vienus valgyti, ir į tortiliją sukti. Kartu su feta jie puikiausiai atstos mėsą.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.