8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 200 g kvietinių miltų
  • 100 g ruginių miltų
  • 180 g šalto sviesto
  • druskos
  • 100–120 ml šalto vandens
  • moliūgų sėklų
  • Įdarui:
  • 150 g rūkytos šoninės
  • .....

Paplotis su troškintais kopūstais, grybais ir šonine

(1)

Puiki idėja tiems, kas pasiilgo pyragėlių su troškintais kopūstais, bet neturi ūpo kočioti ir raityti viso tuzino mažų pyragėlių. Šį ir daug kitų „Beatos virtuvės“ receptų nuo šiol galite rasti naujoje interneto parduotuvės www.barbora.lt receptų skiltyje. Čia vienu spustelėjimu į savo pirkinių krepšelį galėsite patogiai ir greitai susidėti visus patiekalui reikalingus ingredientus.  Spauskite čia ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Perlinių kruopų ir ankštinių košė su baltu spirgučių padažu

(0)

Jaukiausias ir sočiausias žiemos patiekalas, kurio pavalgius teliks šokti į kombinezonus ir lėkti į mišką ar ant kalno su rogutėmis. Tam, kad košei nereikėtų naudoti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Daržovių blyneliai su prieskoniais ir žirnių miltais bei jogurto padažu

(2)

Kurdama šį receptą įkvėpimo sėmiausi iš indų virtuvės užkandžio – pakorų. Svarbiausia, negailėkite prieskonių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,40 iš 5)
Loading...

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos kepurę ir lėtai mėgautis po… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Burokėlių sriuba su juodaisiais lęšiais ir šviežiais kopūstais

(0)

Sodri, išraiškingo skonio sriuba, kuri įtiks net ir mėsiškų barščių mėgėjams. Bulves čia labai sėkmingai pavaduoja juodieji lęšiai, o gamybos laiką trumpina ekologiškas „Maggi“ sultinys… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Virtiniai su bulvėmis, kepti su sūriu ir moliūgais

(0)

Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti, bet tokiu apkepu nebus gėda… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,30 iš 5)
Loading...

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais, sūriu ir majonezu

(1)

Lietuvoje kiekviename šaldytuve rasi nors lašelį majonezo. Šis universalus produktas keliauja ne tik ant virto kiaušinio ar į šviežias kopūstų salotas. Majonezas tinka ir kepiniams,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,78 iš 5)
Loading...

Keptų burokėlių salotos su kanapių aliejumi

(0)

Jau pats laikas prisiminti per vasarą primirštus šakniavaisius. Aš pati pulsiu į burokėlius. Burokėlis, kaip ne kartą esu sakiusi, man yra daržovių daržovė. Valgyti juos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Cukinijų sriuba su pomidorais ir feta

(6)

Jei norisi ypatingai skanios sriubos, nepatingėkite sriubos ingredientų prieš tai apkepti orkaitėje. Skirtumas milžiniškas, visi, kas ragaus, klausinės, iš kur receptas. Ši keptų cukinijų sriuba… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,13 iš 5)
Loading...

Cukinijų apkepas su trimis sūriais

(3)

Šį cukinijų apkepą su trimis sūriais ištobulino mano sesuo Odeta. Jis panašus į kugelį, tačiau labai daržovingas, minkštas ir labai visų mėgstamas. Siūlau ir jums… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 3,44 iš 5)
Loading...

Parmidžana -baklažanų apkepas pomidorų padaže

(2)

Parmidžana su baklažanais ir paprikomis – tikras virtuvės hitas. Puikiai tiks visiems norintiems į savo mitybos racioną įtraukti daugiau daržovių! Be to, baklažanuose gausu vitaminų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Traškios sveikuoliškos žiedinių kopūstų salotos su migdolų aliejumi

(2)

Žiediniai kopūstai – sotūs ir gražūs savo žiedynais, o be to ir labai maistingi.  Tikrai ilgai netruksite šias salotas pasigaminti, o valgyti bus vienas malonumas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu alumi, kuris su ekologišku „Maggi“… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu

(16)

Patiks blynų mėgėjams ir nemėgėjams. Pirmiesiems todėl, kad tai dar vienas puikus blynų receptas be gramo pridėtinio cukraus, antriesiems gal bus nuostabus, baltymingas ir gaivia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,29 iš 5)
Loading...

Grietinėlėje troškinti žiediniai kopūstai

(2)

Labai jaukus ir šildantis patiekalas. Įkvėpimo jam ieškota ypatingoje knygoje „Panama labai graži“ ir kaime praleistų vaikystės vasarų prisiminimuose. Ekologiškas „Maggi“ sultinys puikiai dera su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Pieniška daržovių sriuba iš vaikystės

(2)

Šiuo receptu mano 2016 m. pavasario žurnale pasidalino Linos Žutautės mama Zita. Tai yra tokia sriuba, kurią turbūt kiekvienas ragavome vaikystėje – vieni ją pamilo,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Arbūzų ir pankolių salotos su ožkų pieno sūrio skrebučiais

(0)

Vasariškos, lengvos spalvotos salotos, kurias tikrai turite išbandyti, vos tik atsiras arbūzų. Gaivus saldus arbūzas kartu su ožkų pieno sūrio skrebučiais tiesiog tirpsta burnoje. Tinka… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Špinatų salotos su smidrais ir keptu aštriu sūriu

(0)

Šios traškios, šiek tiek aštrokos, bet lengvai salstelėjusios salotos gomurį pamalonina visa skonių palete. Mums jos labai patiko – kartosime dažnai. Gaminame: Smidrų galūnes nulaužome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Žalias ir sveikas pusryčių dubenėlis per 5 minutes

(0)

Bolivinė balanda regis visai neseniai užkariavo mūsų lėkštes, tad turbūt ne visi dar žino, kad nors patiekaluose ji dažnai naudojama vietoje kruopų, išties tai yra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...

Ribollita – pomidorų ir lapinių kopūstų sriuba

(0)

Tai visame pasaulyje populiari Toskanos sriuba, kurios pavadinimas reiškia „dar kartą pašildyta“. Genialiai paprasta ši sriuba tik įrodo, kad puikiam patiekalui sukurti nereikia įmantrių sudedamųjų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 4,38 iš 5)
Loading...

Mano skaniausios pavasario salotos

(0)

Šiose salotose dera viskas, ką aš mėgstu labiausiai – sūrus, bet švelnus sūris, traškus kumpis, saldus mangas ir sodrūs lazdynų riešutai, kuriems niekas neprilygsta. Šis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,82 iš 5)
Loading...

Daržoviški lietiniai

(8)

Man labai patinka įprastam maistui suteikti naują, turtingesnį impulsą. Paprastus lietinius blynus papildę daržovėmis gausime gausų privalumų rinkinį: bus sočiau, maistingiau, sveikiau, originaliau. Iš tokių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (41 balsai, vidurkis: 3,66 iš 5)
Loading...

Burokėlių sriuba su miežinėmis kruopomis ir raugintais kopūstais

(2)

Greičiausiai burokėlių sriubą išverda mano draugė Goda: sutarkuoja virtą burokėlį ir užpila sultiniu – prašom, sriuba paruošta. Tik aš visada balsuoju už šviežių burokėlių sriubą,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Greitas daržovių ir makaronų apkepas

(3)

Patiekalas, kurio gamyba neužtruks ilgiau nei 10 ar 15 minučių. Taukšt ir apkepas. Tereikia viską sumaišyti, turėti nuostabaus padažo „Daržo choras“ ir voila. Jei šaldytas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.