8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 100 g sviesto
  • 50 ml plakamosios (35 proc.) grietinėlės
  • 120 g cukraus
  • 70 g migdolų riekelių
  • 70 g kokosų drožlių
  • 100 g miltų
  • saujos baltų razinų
  • .....

Kokosiniai florentinai

(29)

Dar viena florentinų versija – šįkart su gardžiu kokosų aromatu, šiek tiek „glotnesnės“ išvaizdos, nei įprastiniai. Idealiai tinka dovanoti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Įdaryti kiaušiniai – Mimoza

(3)

Gaminame: Kiaušinius išilgai perpjauname pusiau ir atsargiai išimame trynius. Trynius pertriname per sietelį. Ridikėlių daigus susmulkiname peiliu ir beriame prie trynių. Į trynių masę beriame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos vyniotinis su obuolių sūriu ir karamelizuotais svogūnais

(6)

Gaminame: Svogūnus supjaustome pusžiedžiais ir pakepiname ant keptuvės apie 20 minučių kol suminkštės, truputį paruduos ir iškeps. Kiaulienos išpjovas pabarstome druska ir pipirais. Kumpį ištiesiam… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1.00 iš 5)
Loading...

Velykų boba

(46)

Džiovintus vaisius nuplauname ir užpilame karštu vandeniu, kad šiek tiek pabrinktų. Šiek tiek pašildome pieną. Iš 2/3 miltų ir šilto pieno išsukame košelę. Į ją… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.75 iš 5)
Loading...

Velykų pynė

(10)

Ši mano Velykų pynė gavosi taip: aš pradžioje norėjau kepti brioche, bet paskui tiesiog pritrūkau laiko, nes brioche – tradicinis prancūziškas mielinės tešlos kepinys su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.67 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Įdarytos vištos vyniotinis su briuselinių kopūstų garnyru

(1)

Gaminame vyniotinį: Ryžius nuplauname, užpilame šaltu vandeniu, įmetame kelis stiebelius šafrano ir pastatome virti. Kol ryžiai verda, atskiriame vištos kaulus nuo mėsos. Perpjauname vištos odą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Brutti ma Buoni

(47)

  Lazdyno riešutus beriame į orkaitę ir paskrudiname 7-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Kol skrunda riešutai, atskiriame 8  kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakame elektriniu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2.75 iš 5)
Loading...

Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu

(15)

Nauja nata suskambantys minkštutėliai vištienos gabalėliai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Višta Kalėdoms

(41)

Gardi, kvapni šventinė višta ir nemažiau puikūs priedai – mėsos kukulaičiai, kepti burokėliai. Ne gėda bet kuriai šeimininkei.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Sprandinė puode

(9)

  Šiuo atveju puodas veikia beveik kaip orkaitė, tiesa, gana drėgna, beveik garų principu veikianti orkaitė. Didelis mėsos šmotas sėdi sau ant svogūnų ir morkų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2.67 iš 5)
Loading...

Kiaulienos kepsnys su bazilikais ir peperonata

(5)

Peperonata yra itališkos kilmės dalykas, jis gali būti įvairiai paruoštas ir skirtingai naudojamas. Galima dėti daug svogūnų ir ilgai troškinį naudoti kaip padažą makaronams ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Viktorijos sumuštinis (Victoria Sandwich)

(33)

  Gali prireikti pieno vieno ar dviejų šaukštų, jei bet per tiršta tešla, turi būti drimbančios konsistencijos. Svarbu labai gerai ištrinti sviestą su cukrumi ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Kalakuto koja

(13)

Skaniausia kalakuto koja mano gyvenime!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Elžbietos plikytas tortas su kriaušių kremu

(10)

Pagaminti tortą tikrai nėra sudėtinga. Aišku, aš nepažadu, kad tokie papuošimai gausis iš pirmo karto. Bet labai dažnai vadovaujuosi principu – akys bijo, rankos daro…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2.50 iš 5)
Loading...

Šventinis vištienos kepenėlių paštetas su spanguolėmis ir romu

(29)

Valgosi ir tepasi skaniausiai ne tiesiai iš šaldytuvo, o šiek tiek pastovėjęs kambario temperatūroje…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Burokėlių salotos su ožkos sūriu ir gardžiu padažu pagal Viktoriją

(11)

Receptas 4-5 asmenims:   Aš česnaką smulkinu ir dedu į dar šiltą medų – jo tuomet nesijaucia, jei kas mano, kad nemėgsta, bet skonį atiduoda…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Marinuoti Marijos baravykai žiemai

(8)

Tokie baravykai yra geriausi ne tik per Kūčias, bet ir per gimtadienį, savaitgalį, kai užeina draugų, arba nori “kažko skanaus”, bet niekaip nesupranti ko. Labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Kepta višta su trim prieskoniniais žalumais

(17)

Kai aš nežinau ką gaminti, svečiams ar sau visada renkuosi keptą vištą, nes tai garantuota šimtaprocentinė sėkmė ir suaugusių, ir vaikų akyse. Namai ir namų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Lašiša su kumpiu ir žalumynais

(0)

Kaip paruošti: Užkaičiame virti šviežias bulvytes. Žuvį apibarstome susmulkintais krapais, petražolėmis ir apvyniojame kumpio juostele, dedame į kepimo indą ir kepame iki 25 minučių 180… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Ispaniškai inspiruota višta

(0)

Nieko prašmatnaus, beveik tokį (labai panašų) žuvies dalyką esu kažkada jau aprašiusi. Šis dar paprastesnis. Prisigamina labai daug padažo, tai galima ir su ryžiais, ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Vieno puodo stebuklai / Avienos troškinys su abrikosais ir paprastomis daržovėmis

(8)

Suprantu, kad avinuko mėsos, ypač Lietuvoje, nėra taip paprasta gauti, bet manau, jei jos neturite ir avinuką pakeisite veršiuku ar, galų gale, kiaulaite, tai tikrai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.80 iš 5)
Loading...

Netikras Zuikis!

(101)

Na o apie zuikį ką jau čia ir bekalbėsi. Aš labai mėgstu su slyvomis ar abrikosais kokiais, bet šį kartą visi džiovinti vaisiai buvo išėję… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (29 balsai, vidurkis: 3.79 iš 5)
Loading...

Meksikietiškai (a la) įdarytos paprikos

(17)

Turbūt visi darote ką nors panašaus: pipirai plius mėsa.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.