8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 200 g minkšto sviesto
  • 50 ml kefyro
  • 1-2 šaukšteliai medaus
  • sauja pienių žiedlapių
  • Žiupsnis stambių druskos kristalų

Pienių sviestelis

(0)

Purus ir lengvas it pienės pūkas, saikingai pasaldintas medumi ir padabintas švelnia kefyro rūgštele. O tam, kad būtų dar įdomiau, nepamirškite užberti žiupsnio stambių druskos kristalų. Šis sviestelis – tikra pusryčių stalo superžvaigždė, nuostabiai tinkantis pagardinti bandeles ir košes. Minkštą kambario temperatūros sviestą elektriniu plaktuvu išplakame su kambario temperatūros kefyru iki purumo. Suberiame pienių žiedlapius… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Sumuštinis su virtų kiaušinių salotomis

(0)

Ką daryti, jei prisivirėtė per daug margučių arba jie virdami nesėkmingai skilo!?? Ramiai komandiruokite jas į nuostabiai skanią ir pavasariškai gaivią kiaušinių mišrainę! Dar klausimas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Vištiena Velykų stalui arba Vištienos blauzdelių troškinys įkvėptas Prancūzijos

(4)

Štai dar vienas pasiūlymas, kuris tiks ne tik savaitgalio pietums, bet ir šventiniam Velykų stalui – švelnus jaukus Prancūzijos įkvėptas vištienos blauzdelių troškinys grietinėlės ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Mielinės Velykų zuikių bobutės

(2)

Mielos, purios, minkštos ir gardžios Velykų zuikio vaišės vaikams. Šių tešla – brijošė, arba sviestinė mielinė tešla. Ji sodri, riebi, truputį kitokia nei tiesiog įprasta… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Morkų keksas ir keletas idėjų jo papuošimui

(0)

Kiaušiniai, zuikiai ir, žinoma, morkos yra Velykų stalo atributai, dekoracijos ir produktai. Morkų sėkmė kepiniuose – jau niekam ne paslaptis. Jos suteikia ir spalvos, ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Pynė su pistacijomis ir vyšniomis

(0)

Prabangi ir sodri babka – taip vadinasi mielinė pynė su daug sviesto, cukraus ir kiaušinių. Populiari visame pasaulyje, kepama su įvairiausiais priedais ir skirtingų formų…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Sviestinės bandelės Velykų pusryčiams

(3)

Man atrodo, kad šviežiai keptų mielinių bandelių kvapas jau pats savaime sukuria šventę namuose. Todėl velykų rytą aš tikrai kepsiu kažką mielinio, galbūt net šias… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Gaspadinės Lauros naminis kepenų slėgtainis

(4)

Jūs tikrai net neįsivaizduojate, kaip man patinka „Lietuvos gaspadinių“ rubrika mano laidoje! Kiekvieną šeštadienį čia laukia vis kitas, puikus receptas, kuris atskrieja tiesiai iš Lietuvos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 2,30 iš 5)
Loading...

Kiaušinių ir silkės salotos šulinėliuose

(0)

Kaip ir mūsų žiemos švenčių, švedų Kalėdų stalas neįsivaizduojamas be vieno ar kelių silkių patiekalų. Ten labai populiaru silkei į kompaniją pakviesti garstyčias ir krapus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Gardžiausios cinamoninės bandelės

(8)

Tikriausiai nujaučiate, koks buvo populiariausias receptas per visas 200 laidas? Aišku, kad cinamoninės bandelės, todėl jos karaliaus jubiliejinėj laidoj! Sužinosite, ką galite padaryti KITAIP, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Aguoninis varškės tortas su riešutų trupiniais

(2)

Kreminė varškė ir traškūs riešutiniai trupiniai kuria tobulą derinį, o aguonos šiam ypatingai skaniam, nesudėtingai pagaminamam tortui suteikia dar daugiau šventiškumo ir kalėdinės nuotaikos. Elektriniu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,86 iš 5)
Loading...

Kiaulienos zrazai su baravykais ir rugine duona

(0)

Pradėkime nuo lietuviškos klasikos: svogūnai, ruginė duona ir džiovinti baravykai. Šie zrazai sodraus skonio, turtingi ir lietuviški. Prie jų fantastiškai tiks avižinių bei perlinių kruopų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Romietiškos bandelės Maritozzi su avietėmis

(2)

Štai tie pyragaičiai, kurių nuotraukos apskriejo internetą ir sulaukė neįtikėtinos šlovės socialiniuose tinkluose. Ir tikrai ne be reikalo – minkštutėlė sviestinė bandelė įdaryta saikingai saldžiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 2,46 iš 5)
Loading...

Minkštutėliai pyragėliai „Pūkučiai“ su varškės kremu

(4)

Gaminant ir fotografuojant šiuos skanėstus, užvirė diskusija – kaip žmonės vadina tokį desertą? Plikytais pyragaičiais? Na, taip, bet tų pyragaičių būna įvairių. Eklerais? Gal pernelyg… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Baltoji mišrainė su apelsinų sultimis pagardintu majonezu

(0)

Man skaniausia baltoji mišrainė tokia, kurioje yra ne tik daug bulvių ir majonezo, bet ir įvairių tekstūrų bei skonių. Todėl visuomet į ją dedu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Degintas baskų sūrio pyragas su vanile

(39)

Šis gardžiai įtrūkęs ir lengvai paskrudęs baskų sūrio pyragas nė iš tolo nepanašus į savo baltutėlį niujorkietišką giminaitį. Kartą išbandę, nebenorėsite grįžti prie kitų sūrio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...

Šokoladinis „Napoleonas“

(18)

Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Tortas Napoleonas

(15)

„Napoleonas“ yra didis tortas, ir jei jį iškepi, tai pasitikėjimas savimi pakyla iki televizijos bokšto aukščio. Iš tiesų „Napoleono“ norėjote jūs, mano mielieji, – apklausoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (25 balsai, vidurkis: 3,96 iš 5)
Loading...

Sprandinės vyniotinis su svarainiais ir abrikosais

(0)

Sprandinė – labai gera mėsa. Joje užtektinai riebaliuko, tad iškepusi bus minkšta ir sultinga. Šis receptas labai paprastas, nes nereikia nei rišti, nei pančioti. Sprandinę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

(0)

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios. Eiga: Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Briuselio kopūstai su šonine ir kmynais

(0)

Eiga: Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(1)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Aguonų pyragas su karūna

(1)

Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,13 iš 5)
Loading...

Silkių, salierų ir obuolių salotos

(0)

Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 2,93 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.