8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 400 g miltų
  • 250 ml pieno
  • 7 g sausų mielių
  • 2 šaukštai cukraus
  • 50 g sviesto
  • keli žiupsniai druskos
  • - Įdaras:
  • 40 g sviesto
  • .....

Šokoladinė boba su lazdynų riešutais

(10)

Kokia gera šita šokoladinė boba arba dar liaudyje babka vadinama… Oi… su lazdynų riešutais, mielinė ir puri.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Velykiniai receptai: desertai ir mieliniai kepiniai

(0)

Velykiniai desertai man visada atrodo, kad turi būti tokie: geri mieliniai kepiniai (aišku, tinka pynės riekė ir rytą prie kiaušinių), keksai ir kokie nors gaivūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,73 iš 5)
Loading...

Pascha – nekeptas velykinis varškės desertas

(9)

Ši varškinė Pascha – tradicinis Velykinis desertas rašytojo Vytauto V. Landsbergio šeimoje. Rašėme žurnale, o vėliau atkeliavo ir į laidą, nes kai paragavau, tai ooooooohh,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Mano meilė šaltiena arba kaip ją išvirti tobulai

(1)

Kaip aš mėgstu šaltieną! Man tai yra mano vaikystės maistas, nes mano namuose, kai aš augau, visada buvo verdama šaltiena, ir jos būdavo šaldytuve dažnai, ne… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Majonezo pagardai Velykoms: su krienais ir agurkėliais bei su džiovintais baravykais

(2)

Velykinis kiaušinis ir šaukštelis majonezo yra tvirta ir neišardoma sąjunga. O majonezo padažai puikiai papildo daugybę Velykų stalo patiekalų.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Sviestinė mielinė pynė

(1)

Sviestinė mielinė pynė tinka ir Velykų pusryčių stalui, ir savaitgaliui. Brioche tešla yra skalsesnė, glotnesnė, nes joje daugiau sviesto. Bet jau gardumas…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Abrikosų ir garstyčių pagardas

(1)

Man labai patinka taip paruošti abrikosai, nes jie ryškūs, rugštūs ir šis pagardas su garstyčiomis labai puikiai tinka prie mėsos ir sūrio.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Nekeptas varškės tortas su želė ir braškėmis

(53)

Nekeptas varškės tortas su žele ir braškių karūna ne tik labai skanus, bet yra ir tikra šventinio stalo puošmena.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (58 balsai, vidurkis: 4,16 iš 5)
Loading...

Jolantos mielinės spurgos

(0)

Jolanta, aktyvi moteris, finasininkė, daugiau nei prieš metus viešėjo mano laidoje ir kepė neatsivalgomas spurgas. Jas išmoko virti iš geriausios draugės tetos (deja, ji jau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (28 balsai, vidurkis: 3,89 iš 5)
Loading...

Keptos bulvės ir pankoliais

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis. Traški plutelė su sūriu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Challah arba duonos pynė

(0)

Ši žydiška duona ne tik įspūdingai atrodo, bet ir yra nepaprastai skani. Švelniai saldi, minkšta ir puri, nesunkiai užkariaus visos šeimos simpatijas bei taps jūsų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Tarte flambee su smidrais

(0)

Tarte flambeeyra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo dedama grietinės, svogūnų ir šoninės. Ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,43 iš 5)
Loading...

Klafutis

(0)

    Kadaise labai mėgau klasikinį prancūzišką pudingą – klafutį. Vasarą rimtai investuoju į uogų šaldymą, todėl iki pat pavasario ir naujo uogų sezono šaldiklis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Torta pasqualina

(0)

Lengvas, žalias ir sotus velykinis pyragas, kilęs iš Ligūrijos, dažnai kepamas šiuo periodu, tačiau jis toks skanus, kad juo galima mėgautis tikrai dažniau. Ši pyrago… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,47 iš 5)
Loading...

Žalia višta ir daržovės

(0)

Keptą vištą mėgsta visi – ir dideli, ir maži. Smagumas tas, kad ją galima kepti visaip. Labai gardu visai be jokių prieskonių, tik su druska… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Anties krūtinėlė su keptomis vynuogėmis

(0)

Antienos skonis iš visų mėsos rūšių geriausiai atsiskleidžia su vaisiais ir uogomis. Man patinka kepti anties krūtinėlę – ji nėra pigi, bet ypatingoms šventėms kartais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Šokoladinis triufelių tortas

(3)

Ši nuostabų, visiems vos pažiūrėjus žadą atimantį tortą iškepė ir jo receptu pasidalino Ramunė Česonienė arba Ms. Cupcake Cork .Jam prireiks truputį daugiau laiko, bet… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (23 balsai, vidurkis: 3,52 iš 5)
Loading...

Gaivus ir lengvas pavasario tortas

(47)

Kažkada Karlsonas sakė, kad nori aštuonių torto ir vienos žvakutės, o aš sakau taip – visi tortų valgytojai nori vieno plono puraus biskvito ir daug… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (68 balsai, vidurkis: 3,94 iš 5)
Loading...

Mano skaniausios pavasario salotos

(0)

Šiose salotose dera viskas, ką aš mėgstu labiausiai – sūrus, bet švelnus sūris, traškus kumpis, saldus mangas ir sodrūs lazdynų riešutai, kuriems niekas neprilygsta. Šis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (22 balsai, vidurkis: 3,68 iš 5)
Loading...

Migdolinis aviečių keksas su „Obelių“ majonezu

(0)

Kokios Velykos be tobulo kekso? Šis keksas yra drėgnas, purus, ne per riebus, ne per saldus. Žaliųjų citrinų rūgštelė čia puikiai dera su aviečių saldumu,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Žalia višta ir daržovės

(0)

Keptą vištą mėgsta visi – ir dideli, ir maži. Smagumas tas, kad ją galima kepti visaip. Labai gardu visai be jokių prieskonių, tik su druska… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Pačios skaniausios cinamoninės bandelės

(106)

Velykų šventė yra pati tikriausia mielinių kepinių šventė! Todėl privalau pasiūlyt, primint ir paraginti artimiausią savaitgalį išsikepti pačias nuostabiausias mielines bandeles su daug sodraus cinamono…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (129 balsai, vidurkis: 4,37 iš 5)
Loading...

Gaivus keksas su marcipanais, vyšniomis ir aguonomis

(13)

Kas ragavo, tas sutiko – tai ne šiaip sau keksas. Tai neįtikėtinai skanus keksas! Sodrus marcipanas, gaivios rūgštelės suteikiančios vyšnios ir saujelė aguonų šį kepinį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 4,19 iš 5)
Loading...

Su pankoliais keptos bulvės

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis. Traški plutelė su sūriu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,19 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_banner_maggi.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.