8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Kavos ekstraktui:
  • 60 ml vandens
  • 2 kupinų šaukštų kavos „Paulig Classic Cremoso“
  • - Karamelei:
  • 250 g cukraus
  • 120 ml vandens
  • 150 g grietinėlės
  • .....

Karamelinis kremas su kava

(2)

Kava ir karamelė – dvi draugės, derančios ir gėrimuose, ir desertuose. Ypač jei tai švelnaus aksominio skonio „Paulig Classic Cremoso“. Kartą su šia kava išsivirę karamelės suprasite, kad tai viena geriausių valgomų dovanų. Tik virdami namie geriau likite vieni ir paslėpkite visus šaukštus, kitaip neliks ką pilstyti į dovanų stiklainėlius… 1. Pasiruošiame kavos „Paulig Classic… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Šokoladinis „Napoleonas“

(18)

Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Tortas Napoleonas

(23)

„Napoleonas“ yra didis tortas, ir jei jį iškepi, tai pasitikėjimas savimi pakyla iki televizijos bokšto aukščio. Iš tiesų „Napoleono“ norėjote jūs, mano mielieji, – apklausoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Sprandinės vyniotinis su svarainiais ir abrikosais

(0)

Sprandinė – labai gera mėsa. Joje užtektinai riebaliuko, tad iškepusi bus minkšta ir sultinga. Šis receptas labai paprastas, nes nereikia nei rišti, nei pančioti. Sprandinę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Morkos su sviestu,apelsinais ir imbieru

(0)

Čia reikės gero puodo su dangčiu, arba keptuvės su dangčiu, nes morkas troškinsim. Morkos bus saldžios ir labai skanios. Eiga: Morkas nuskutame ir supjaustome stambiais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Briuselio kopūstai su šonine ir kmynais

(0)

Eiga: Briuselio kopūstus nuplauname. Nupjauname kotelius ir nuimame nelabai gražius išorinius lapelius. Perpjauname kopūstelius per pusę. Šoninę (gali būti riebesnė) supjaustome mažais kubeliais ir pakepiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Mėsos padažas – Gravy

(1)

Na mano šeima, tai pripratinka angliškos tradicijos, iš karto kelia maištą jei aš net savaitgalio keptą vištą pateikiu, bet mėsos padažo, taip vadinamo greivi, jo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kepta žąsis su kadagių uogomis

(0)

Žąsis šiek tiek panaši į laukinius paukščius – kuo vyresnis paukštis, tuo ilgiau reikės kepti. Tai ilgiausiai trunkančios draugystės su orkaite reikalaujantis paukštis iš visų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Aguonų pyragas su karūna

(1)

Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Mieliniai kūčiukai su kanapėmis

(7)

Fantastiški tradiciniai mieliniai kūčiukai su aguonomis ir kanapių sėklomis, kurios labai smagiai traška valgant. Miltus sumaišome su aguonomis ir žiupsniu druskos. Šiltą vandenį sumaišome su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Greitai paruošiami kūčiukai be mielių

(15)

Labai gardūs kūčiukai be mielių, kupini aguonų ir medaus aromatų. Puikus receptas skubantiems, kai nėra ūpo laukti, kol pakils mielinė tešla. Gaminame: Dubenyje sumaišome miltus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Aguonų pienas su kanapėmis

(1)

Aguonpienis tarsi įkūnija kantrų stebuklo laukimą – neįtikėtina, kad iš tokių mažų sėklyčių galima išgauti baltą skanų skystį. Kadaise reikėjo daug kantrybės aguonpieniui pagaminti: aguonas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Kalėdinė aguonų pynė

(0)

Mielieji, pristatome jums Kalėdų Kepinį iš didžiosios raidės, tokį pilną nuostabaus aguonų įdaro, kad kai kam gali net klausimas kilti: ko čia daugiau – įdaro… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Žiedinių kopūstų apkepėlė su sūriais

(0)

Kaip atskirti gerą patiekalą nuo fantastiško? Pastarajame darniai groja kelios skirtingos tekstūros, jis yra gilaus, turtingo skonio ir lėkštėje niekas nedainuoja ne į toną. Galima… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,83 iš 5)
Loading...

Vaflių ir džiovintų vaisių skanėstas su juoduoju šokoladu

(0)

Šie arbatinių traškučių ar vafliukų bokšteliai buvo tokie skanūs, kad po fotosesijos dingo akimirksniu – tai vienas geriausių įrodymų, kad receptas patiks ir skaitytojams. Ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Ugnės tėčio mėgstamiausias paštetas su slyvomis

(0)

Nė viena didesnė šventė ar šeimos susibūrimas mūsų maisto redaktorės Ugnės namuose neapsieina be jos tėčio gaminto pašteto su slyvomis. Tai laiko patikrintas, išpuoselėtas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Silkių, salierų ir obuolių salotos

(0)

Šioms salotoms su silke netrūksta gaivumo ir pikantiškumo. Salierai ir obuoliai suteiks traškumo ir rūgštelės, svogūnai ir kaparėliai – pikantiškumo, o viską į gardžią visumą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 2,93 iš 5)
Loading...

Burokėlių sultyse marinuota silkė

(9)

Silkės kerai yra vieni stipriausių, nes be jos nei Kūčių stalo, nei kasdienos. Dar viena nauja idėja silkei, nes ir pati ant stalo visuomet dedu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Bulvių ir silkės kąsneliai

(7)

NUOSTABAUS skonio šitie kąsneliai, aš jums sakau… Jau seniausiai aišku, kad silkė su bulve yra geriausios draugės, dar į kompaniją pakvieskim sodraus skonio grybų majonezą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,73 iš 5)
Loading...

Meduolinių sausainių rūmai

(5)

Taukšt ir meduolinis namelis, tiksliau visi rūmai! Žinau žinau, atrodo kaip metų projektas. Bet ir kaip stebuklas – tokio jaukumo, spalvotais ledinukų langeliais ir dūmais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 4,53 iš 5)
Loading...

Meduoliniai keksiukai su cinamoninio kremo kepurėmis

(8)

Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Florentinai

(4)

Florentinai – tai pusiau sausainiai, pusiau – griliažiniai saldainiai. Būkite atsargūs – jų norėsite dar ir dar, jie traškūs, saldūs ir apšlakstyti juoduoju šokoladu, pilni… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 2,89 iš 5)
Loading...

Meduolinio namelio šventė prasideda!

(0)

Kokios Kalėdos be meduolinio namelio kepimo, statymo ir dekoravimo?! Lietuvoje tikrai gyvena šeimų, kurios yra ištobulinusios meduolinės tešlos receptūras, išsisaugojusios geriausius namelių brėžinius ir viską… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Kuršėnų vyniotinis su aguonomis

(0)

Labai patenkinta šiuo kepiniu esu! Nors ir vėl man tik iš antro karto pasisekė – pirmą kartą biskvitas su aguonomis nepavyko – pasirodo, aguonos tokio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.