8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Salotoms reikės:
  • Kelių saujų virtų karališkųjų krevečių
  • 1 prinokusio avokado
  • 1 galvos iceberg salotų
  • Gabalėlio agurko
  • - Padažui reikės:
  • .....

Krevečių kokteilis

(0)

Gaivu, tiks iškilmingiems pusryčiams ar priešpiečiams.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Lėtai kepta lašiša su alyvuogių aliejumi, traškiomis salotomis ir saldžiarūgščiu padažu

(13)

Tiks bet kuriai šventei…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Silkės tortas

(24)

Labai gražus ir lengvai transportuojamas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.60 iš 5)
Loading...

Arbata su prieskoniais

(27)

Kaip paruošti: Švariai po karštu vandeniu nuplauname apelsiną ir daržovių skustuku nulupame jo žievelę. Žieveles kuo smulkiau sukapojame peiliu ir subėrę į skardą pašauname į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Imbieriniai sausainiai vokiški „Lebkuchen“

(106)

  Kaip paruošti: Sviestą , medų ir cukrų ištirpiname puodelyje ant mažos ugnies. Kai produktai išsilydo ir masė tampa vienalytė, beriame 1,5 a. šaukštelio malto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 4.61 iš 5)
Loading...

Apelsinų actas, gardiems salotų užpilams gaminti

(13)

Apelsinus nuplauname po karštu vandeniu, perpjauname pusiau, išspaudžiame sultis ir supilame jas į puodą. Įpjaustome ir šiek tiek žievelės. Kuriame ugnį, į sultis įmetame 2… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Kokteilis Šventinis prieskonių kadrilis su mandarinais

(2)

Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Svogūnų uogienė

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Ramintos imbieriniai sausainiai pagal Kamilę

(11)

Dar vieni imbieriniai. Dovanoti man per susitikimą su skaitytojais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Ėriuko karka aluje

(2)

Smulkiai supjaustykite raudonus svogūnus ir sudėkite juos į didelį puodą, geriausiai tinka ketinis, vadinamasis špižinis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Kepinkite ant vidutinės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4.22 iš 5)
Loading...

Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu

(15)

Nauja nata suskambantys minkštutėliai vištienos gabalėliai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Šokoladiniai triufeliai suaugusiems

(4)

Mano vaikai galėtų gyventi valgydami tik šokoladą, bet tikrai ne tokį, kokį tuoj pasiūlysiu jums pasigaminti. Šių triufeliu skonis subalansuotas suaugusiems.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kepta skumbrė escabeche Kūčioms

(28)

Taip ruošiama žuvis Lotynų Amerikoje ir Ispanijoje, ir Lietuvoje, net neabejoju, apie tokį paruošimą esate girdėję. Mano močiutė taip žuvį iškeptą laikydavo marinate…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Burokėlių mišrainė su miško ir sodo gėrybėmis Kūčioms

(5)

Beveik tradicinė burokėlių mišrainė, bet pagardinta miško ir sodo gėrybėmis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4.67 iš 5)
Loading...

Šokolado plyta

(75)

Šis dalykas – tai beveik jūsų gamybos šokoladas, į kurį galite įdėti tai, ko norite ir padaryti taip, kaip parduotuvėje tikrai nenusipirksi ir tikrai labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Florentinai Kalėdoms

(187)

Skanumynas – super pigus, paprastas ir gardus. Viens, du ir pagaminta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 4.58 iš 5)
Loading...

Kalakuto koja

(13)

Skaniausia kalakuto koja mano gyvenime!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Lašiša švediškai arba Gravad lax

(12)

Lašišą reikia imti visą. Jei patys pirksite nedarinėtą žuvį, tai reikia ją išdarinėti: nupjauti galvą (savaime suprantama), perpjauti išilgai per pusę ir išimti kaulą vidinį,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Marinuoti Marijos baravykai žiemai

(8)

Tokie baravykai yra geriausi ne tik per Kūčias, bet ir per gimtadienį, savaitgalį, kai užeina draugų, arba nori “kažko skanaus”, bet niekaip nesupranti ko. Labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Kinilaw (žuvis (silkė) filipinietiškai)

(9)

Filipiniečiai kinilaw valgo su ryžiais, bet manau, kad virtos bulvės prie jo geriau tinka.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Lašiša su kumpiu ir žalumynais

(0)

Kaip paruošti: Užkaičiame virti šviežias bulvytes. Žuvį apibarstome susmulkintais krapais, petražolėmis ir apvyniojame kumpio juostele, dedame į kepimo indą ir kepame iki 25 minučių 180… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Sausainiai Kalėdų seneliui

(9)

Jei nelabai esate tikri, ar esate įrašyti į Kalėdų Senio Šaunuolių Knygą, visada galite bandyti jo širdį suminkštyti sausainiais… ar net kokia taurele tauraus gėrimo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Silkė silkė silkė – marinuota, su morkom ir svogūnais, prašmatni saldžiarūgštė

(28)

Marinatą truputėlį atvėsinau, nors svogūnus ir morkas dėjau į verdantį marinatą ir ten palikau minutėlę kitą…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.80 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.