8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 3–4 keptų ar virtų burokėlių
  • 1 didelio rūgštesnio obuolio
  • 1 kietokos kriaušės
  • 1 skardinės konservuotų avinžirnių
  • 1 citrinos sulčių
  • 1 šaukšto smulkių kaparėlių, marinuotų acte
  • .....

Burokėlių mišrainė su avinžirniais, obuoliais ir kriaušėmis

(17)

Su avinžirniais pagaminamos greičiausiai… Jei norite itin gero burokėlių skonio, tai juos kepkite orkaitėje, kepimo maiše arba folijoje įvyniotus. Jei greitis svarbiau, tai ne tokie jau prasti ir virti burokėliai. Raugintus agurkus aš mėgstu, bet dabar jų atsisakau. Saldumo ir rūgštumo barus užpildo obuolys ir kriaušė su citrinų sultimis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Griliažiniai sausainiai stiklainyje

(36)

Originali, jauki ir graži dovana. Į 1 litro stiklainį tilps ingredientai porai skardų sausainių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Turtingi sausainiai stiklainyje

(0)

Turtinga, jauki dovana. Gražiai atrodo, o ir linkėti galima simboliškai – gausos, sveikatos, įvairovės.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kalėdinis meduolinis imbierinis namelis

(120)

Neįsivaizduojamas skandinavų Kalėdų tradicijų atributas. Gražu ir dovanoti, smagu gaminti, skanu valgyti. Tik reikia laiko iškepti tešlą, pasigaminti glajų, sulipdyti sienas, dekoruoti. Bet verta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (30 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Svaigios figos šokolade

(8)

Svaigios, aromatingos, sultingos figos su šokoladu. Tiks ir patiems pasigardžiuoti, ir dovanoti bet kokia proga suaugusiems.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Arbata su prieskoniais

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Apelsinų actas

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Silkė filipinietiškai (Kinilo)

(10)

Dar vienas silkės variantas Kūčioms ar be progos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...

Įdarytos vištos vyniotinis su briuselinių kopūstų garnyru

(1)

Gaminame vyniotinį: Ryžius nuplauname, užpilame šaltu vandeniu, įmetame kelis stiebelius šafrano ir pastatome virti. Kol ryžiai verda, atskiriame vištos kaulus nuo mėsos. Perpjauname vištos odą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Krevečių kokteilis

(0)

Gaivu, tiks iškilmingiems pusryčiams ar priešpiečiams.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Lėtai kepta lašiša su alyvuogių aliejumi, traškiomis salotomis ir saldžiarūgščiu padažu

(13)

Tiks bet kuriai šventei…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Silkės tortas

(25)

Labai gražus ir lengvai transportuojamas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Arbata su prieskoniais

(27)

Kaip paruošti: Švariai po karštu vandeniu nuplauname apelsiną ir daržovių skustuku nulupame jo žievelę. Žieveles kuo smulkiau sukapojame peiliu ir subėrę į skardą pašauname į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Imbieriniai sausainiai vokiški „Lebkuchen“

(106)

  Kaip paruošti: Sviestą , medų ir cukrų ištirpiname puodelyje ant mažos ugnies. Kai produktai išsilydo ir masė tampa vienalytė, beriame 1,5 a. šaukštelio malto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 4,60 iš 5)
Loading...

Apelsinų actas, gardiems salotų užpilams gaminti

(13)

Apelsinus nuplauname po karštu vandeniu, perpjauname pusiau, išspaudžiame sultis ir supilame jas į puodą. Įpjaustome ir šiek tiek žievelės. Kuriame ugnį, į sultis įmetame 2… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Kokteilis Šventinis prieskonių kadrilis su mandarinais

(2)

Pradėkime nuo sulčių gamybos. Jei mandarinų gausiai užderėjo, tai galite naudoti tik juos. Tiesa, iš jų spausti sultis teks ilgiau nei iš apelsinų, bet galite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Svogūnų uogienė

(2)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Ramintos imbieriniai sausainiai pagal Kamilę

(11)

Dar vieni imbieriniai. Dovanoti man per susitikimą su skaitytojais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Ėriuko karka aluje

(2)

Smulkiai supjaustykite raudonus svogūnus ir sudėkite juos į didelį puodą, geriausiai tinka ketinis, vadinamasis špižinis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Kepinkite ant vidutinės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,08 iš 5)
Loading...

Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu

(15)

Nauja nata suskambantys minkštutėliai vištienos gabalėliai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Šokoladiniai triufeliai suaugusiems

(4)

Mano vaikai galėtų gyventi valgydami tik šokoladą, bet tikrai ne tokį, kokį tuoj pasiūlysiu jums pasigaminti. Šių triufeliu skonis subalansuotas suaugusiems.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kepta skumbrė escabeche Kūčioms

(28)

Taip ruošiama žuvis Lotynų Amerikoje ir Ispanijoje, ir Lietuvoje, net neabejoju, apie tokį paruošimą esate girdėję. Mano močiutė taip žuvį iškeptą laikydavo marinate…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.