8241
Beatos virtuvė

Silkė su morkomis ir džiovintais vaisiais

(0)
Reikės:
  • Alyvuogių aliejaus
  • 1 poras
  • 2–3 morkos
  • 1 sauja razinų
  • 1 sauja džiovintų abrikosų
  • Čiobrelių
  • Druskos
  • Pusė stiklinės vandens
  • Žiupsnelis cinamono
  • Silkės filė

Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepame smulkiai supjaustytą porą. Kai poras suminkštėja, į keptuvę siunčiame šiaudeliais sutarkuotas morkas, išmaišome ir toliau kepame ant vidutinės kaitros, kol šios ims suminkštėti.

Kol daržovės kepa, peiliu susmulkiname abrikosus. Juos kartu su razinomis beriame į morkas, dar šalia pridedame čiobrelio šakelę, pagardiname druska ir įpylę šlakelį vandens pamaišome, kad viskas išsitroškintų ir greičiau suminkštėtų. Dar, jei norisi daugiau šventiškumo, galima į daržoves įberti mažutėlį žiupsnelį malto cinamono.

Ištroškusias morkas su porais bei džiovintais vaisiais pilnai atvėsinameme, o Kūčių vakarą šį pagardą patiekiame su mėgstamiausia silkute.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.