8241
Beatos virtuvė

Švediška silkė garstyčių padaže

(0)
Reikės:
  • 1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
  • 1 šaukštas Dižono garstyčių
  • 3–4 šaukštai rapsų aliejaus
  • 1 citrinos sultys
  • 1 šaukštas cukraus
  • 2–3 šaukštai krapų
  • Silkės filė

Gamyba itin paprasta – tereikia sumaišyti kiek salstelėjusį garstyčių ir krapų padažą ir jame pamerkti supjaustytą silkę. Ten, geriausia, kad ji praleistų apie 24 valandas ir viskas – galima valgyti.

Dubenyje sumaišome po šaukštą grūdėtųjų ir Dižono garstyčių su 3-4 šaukštais neutralaus skonio aliejaus. Įspaudžiame vienos citrinos sultis, beriame šaukštą cukraus ir dosnią saujelę smulkintų krapų. Viską gerai išmaišome, paragaujame, ar netrūksta dar rūgštelės. Merkiame į padažą silkių filė ir paliekame marinuotis tiek, kiek turime kantrybės.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.