Spausdinti

Gamyba itin paprasta – tereikia sumaišyti kiek salstelėjusį garstyčių ir krapų padažą ir jame pamerkti supjaustytą silkę. Ten, geriausia, kad ji praleistų apie 24 valandas ir viskas – galima valgyti.

 

Švediška silkė garstyčių padaže

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
1 šaukštas Dižono garstyčių
3–4 šaukštai rapsų aliejaus
1 citrinos sultys
1 šaukštas cukraus
2–3 šaukštai krapų
Silkės filė
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Dubenyje sumaišome po šaukštą grūdėtųjų ir Dižono garstyčių su 3-4 šaukštais neutralaus skonio aliejaus. Įspaudžiame vienos citrinos sultis, beriame šaukštą cukraus ir dosnią saujelę smulkintų krapų. Viską gerai išmaišome, paragaujame, ar netrūksta dar rūgštelės. Merkiame į padažą silkių filė ir paliekame marinuotis tiek, kiek turime kantrybės.

Ingredientai
Beata
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą