8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 240 g kvietinių miltų
  • 160 ml šilto vandens
  • 1 šaukštelio medaus
  • 1 šaukštelio sausų mielių
  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus
  • 1–2 šaukštelių druskos
  • .....

Duonos lazdelės su bazilikais ir džiovintais pomidorais

(0)

Triaukšti duonos lazdeles yra tikras smagumas: visi žinome, kad sustoti suvalgius vieną ar dvi yra sunku, net neįmanoma! Ši traški valgoma dovana paruošta su naujuoju SANTA MARIA prieskonių mišiniu malūnėlyje „Tomato and Herbs“. Čia rasite bazilikų, petražolių, raudonėlių ir saulės nubučiuotų džiovintų pomidorų, taip pat truputėlį česnako ir aitriųjų paprikų. SANTA MARIA prieskonių mišinį „Tomato… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Riešutų duona

(10)

Soti, turtinga ir itin maistinga riešutų duona, patiksianti visiems sveikuoliams.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4,29 iš 5)
Loading...

Tradiciniai žydiški beigeliai

(5)

Beigelis, arba bandelė su skyle. Visiškai aišku: kiekvienas beigelis turi viduryje skylę, tačiau ne kiekviena bandelė su skyle gali būti vadinama beigeliu, sako Laurina Todesaitė,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,36 iš 5)
Loading...

Ruginė duona su medumi

(0)

Tai — 100 procentų ruginė duona. Ji tanki, šlapia ir sunki, be galo skani, išlieka valgoma visą savaitę ar dar ilgiau. Ruginę duoną kepame formoje,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Cinamoninės bandelės su obuoliais ir glajumi

(32)

Cinamoninės bandelės visuomet yra hitų hitas. Šios yra ypatingai minkštos ir gardžios dėl miltų tyrelės, kurią įmaišysite į tešlą. O kur dar sultingi obuolio gabalėliai…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (50 balsai, vidurkis: 4,26 iš 5)
Loading...

Traškios duonos lazdelės su keptu brie sūriu

(1)

Kai trūksta idėjų vakarėliui ar netikėtiems svečiams, tereikia kitaip supjaustyti duoną, ją apkepti ir patiekti su šiltu, išsilydžiusiu sūriu. O jei dar rasite uogienės ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Grikių duona be alergenų

(52)

Pirmą kartą šią grikių duoną iškepusi Vaiva Lukošienė… apsiverkė: „Kartais labai gerai turėti kokį nors gyvenimo duotą vargelį. Tada didžiulę laimę suteikia maži dalykai. Štai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (35 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Greitai paruošiamos ruginės bandelės

(2)

Ruginiai miltai mums, lietuviams, įaugę į kraują – kad ir kaip mėgtume kvietinius gaminius, vos atpažinę rugių skonį pasijuntame lyg iš tolimų kraštų grįžę namo…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,36 iš 5)
Loading...

Challah arba baltos duonos pynė

(9)

Challah yra tradicinė žydų pinta balta duona. Ji įvairiose virtuvėje turi skirtingus pavadinimus, bet jos esmė viena – tai minkšta, puri, mielinė balta duona, o… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,44 iš 5)
Loading...

Speltų miltų duona su linų sėmėnimis, saulėgrąžomis ir kmynais

(5)

Jei jau imiesi kepti naminę duoną, tai žinoma, jos turi pakakti visiems, todėl rinkitės tinkamo dydžio kepimo formą. Namuose šviežiai iškeptos duonos laukia ir valgo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Juodos duonos sumuštinis su brie sūriu bei smidrais

(4)

Nieko nepasakysi, pavasarį norisi visai kitokių sumuštinių – pavyzdžiui, su smidrais. Ir su juoda tikra duona, sviestu plonai aptepta. O dar, jei rastumėt šaldytuve brie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,17 iš 5)
Loading...

Morkų ir rozmarinų angliškos bandelės – scones

(15)

Vidutiniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską. Sviestą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į miltus. Rankomis įmasažuokite sviestą į miltus, kol tekstūra bus panaši į šlapią… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Sumuštinis su avokadu ir keptu varškės sūriu

(3)

Vadinu šį sumuštinį rimtuoliu, mat labai sotus, tačiau ir gaivus nuo garstyčių. Visiems aktyviems ir labai alkaniems!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Ruginė duona su medumi

(60)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Gruziniškas chačapuris lietuviškai

(64)

Chačapurį vaikystėje kepdavo mano mama. Lyg pro miglą prisimenų išsipūtusį blyną orkaitėje. Rodos, iš varškės… Išvyka į Batumį Gruzijoje atgaivino tuos prisiminimus, o visuose be… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (49 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Turtinga kvietinė duona

(15)

Kaip iškepti šią duoną žiūrėkite video žemiau.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,17 iš 5)
Loading...

Indrės bananų duona

(176)

  Sviestą ištirpinam, bananus sumaigom šakute. Kiaušinius su šakute sumaišom su cukrum, sumaišom su lydytu sviestu, supilam viską į bananų makalonę. Miltus persijojam su kepimo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (422 balsai, vidurkis: 4,27 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.