8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 200 g miltų
  • 100 g sviesto
  • Druskos
  • 1 šaukštas cukraus
  • Pusė šaukštelio kepimo miltelių
  • 2 šaukštai grietinės
  • 2 saujos saulėgrąžų branduolių
  • .....

Tortas Jonui arba pagerintas karamelinis tinginys

(1)

TORTAS JONUI, bet mielai valgys ir Petras, ir Adelė, ir visi kiti. Pagrindas panašus į tinginį, tik dar geresnis, nes daugiau karamelės. Viens du, pasidarot ir važiuojat švęst Joninių! O jau vietoj dedat ar grietinėlės, ar maskarponės, ar rikotos, o gal varškės kremo kepurę ir mėgstamom uogom apiberiat. Valio Gražiems Vasaros Tortams! 1. Pradedam nuo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Karamelinis kremas su kava

(2)

Kava ir karamelė – dvi draugės, derančios ir gėrimuose, ir desertuose. Ypač jei tai švelnaus aksominio skonio „Paulig Classic Cremoso“. Kartą su šia kava išsivirę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

„Kuršėnų“ vyniotinio tortas su braškėmis

(24)

Išskirtinio grožio ir skanumo kefyrinis, braškinis ir labai vasariškas tortas, kurio receptu „Beatos virtuvės“ laidoje pasidalino maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė. Šis tortas tirai genialus, nes… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (49 balsai, vidurkis: 3,76 iš 5)
Loading...

Minkštutėliai pyragėliai „Pūkučiai“ su varškės kremu

(4)

Gaminant ir fotografuojant šiuos skanėstus, užvirė diskusija – kaip žmonės vadina tokį desertą? Plikytais pyragaičiais? Na, taip, bet tų pyragaičių būna įvairių. Eklerais? Gal pernelyg… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Šokoladinis „Napoleonas“

(18)

Tvirtas, sodrus ir labai šokoladinis tortas „Napoleonas“. Kaip jį iškepti mano laidoje parodė konditerė Giedrė Pečenkienė. Gaminame lakštus: Šaltą sviestą kartu su druska, miltais bei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Mielinės spurgos su plikytu kremu

(11)

Jau antradienį Užgavėnės! Pasiraitojame rankoves ir pradedam minkyti minkštutėlę mielinę tešlą su daug sviesto ir kiaušinių. Ji puikiai iškyla ir virsta dangišku, gardžiai kvepiančiu spurgos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Medaus torto keksiukai

(4)

Jeigu rengtume mėgstamiausių lietuviškų tortų konkursą, neturiu abejonių, kad medaus tortas užimtų pirmąją vietą ir neužleistų jos jokiam „Napoleonui“. Medaus tortas, ir taškas. Jei jūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,95 iš 5)
Loading...

Tortas Napoleonas

(15)

„Napoleonas“ yra didis tortas, ir jei jį iškepi, tai pasitikėjimas savimi pakyla iki televizijos bokšto aukščio. Iš tiesų „Napoleono“ norėjote jūs, mano mielieji, – apklausoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (25 balsai, vidurkis: 3,96 iš 5)
Loading...

„Tres Leches“, arba trijų pieno rūšių pyragas

(1)

Tai iš Pietų Amerikos kilęs pyragas, laistomas trijų rūšių pienu: saldintu ir nesaldintu sutirštintu pienu bei iš grietinėlės suplakta „karūna“. Iš pažiūros paprastas pyragas ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,30 iš 5)
Loading...

Lazdynų riešutų pyragas su kavos kremu

(3)

Pagal galimybes rinkitės aukštos kokybės lazdynų riešutus ir juos gerai paskrudinkite, skonis bus intensyvesnis. Šio pyrago ištakos – Pjemonte, Italijos Langės regione, kur auga skaniausi,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,14 iš 5)
Loading...

Aguonų pyragas su karūna

(1)

Aguonų per Kūčias ir Kalėdas turi būti daug. Čia yra dar viena pyrago su aguonomis variacija. Skanus bus ir be karūnos, jei bijote termiškai neapdoroto… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,13 iš 5)
Loading...

Meduoliniai keksiukai su cinamoninio kremo kepurėmis

(6)

Koks gi žiemos švenčių laukimas be namus užliejančio imbierinių sausainių ar meduolinių kepinių aromato? Tad kviečiame nors kartą į kepinius įmaišyti specialiai Kalėdoms SANTA MARIA… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Florentinai

(4)

Florentinai – tai pusiau sausainiai, pusiau – griliažiniai saldainiai. Būkite atsargūs – jų norėsite dar ir dar, jie traškūs, saldūs ir apšlakstyti juoduoju šokoladu, pilni… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 2,89 iš 5)
Loading...

Varškės ir karamelizuotų obuolių pyragas

(15)

Varškė ir karamelizuoti obuoliai – negalėsite sustoti valgyti!!! Apačioje klojau gardaus grietininio biskvito pamatą, tada dosnus varškės sluoksnis, o karūna – burnoje ir pyrage tirpstantys… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (24 balsai, vidurkis: 3,92 iš 5)
Loading...

Grietininis citrinų tartas

(3)

Nuostabiausias tartas su gardžiu citrininiu grietinės kremu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,07 iš 5)
Loading...

Trupininis slyvų pyragas

(11)

Fantastiškai skanus klasikinis prancūziškas slyvų ir migdolų pyragas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,45 iš 5)
Loading...

Obelynės pyragas

(31)

Šis obuolių pyragas yra tiesiog TOBULAS. Visokių pyragų esu ragavus, bet tokį, kokį kepėm OBELYNĖJE, pirmą kartą!!!  Kepkit būtiniausiai ir dar kol gražus ruduo važiuokit… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (57 balsai, vidurkis: 3,65 iš 5)
Loading...

Pudingo desertas su uogomis ir morengais

(0)

Gardi tekstūrų, skonių bei spalvų įvairovė ir tikra netvarka stiklinėje! Labai patogus pasirinkimas pradedantiesiems konditeriams, nes nereikia statyti torto aukštų ar idealių morengų bokštelių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Vasarinis tortas „Medutis“

(4)

Kaip smagu pasigaminti tortą! Tik tie vasaros tortai norisi, kad būtų lengvi, gaivūs, spalvoti. Tai leiskite man truputėlį paimprovizuoti mūsų mėgstamo torto „Medutis“ tema –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (37 balsai, vidurkis: 4,08 iš 5)
Loading...

Naminiai varškės sūreliai

(19)

Pasakiškai švelnūs ir saikingai saldūs namiai varškės sūreliai, padengti plonyčiu ir traškiu juodojo šokolado glaistu. Tikrų tikriausia laimė.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (24 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Velykiniai receptai: desertai ir mieliniai kepiniai

(0)

Velykiniai desertai man visada atrodo, kad turi būti tokie: geri mieliniai kepiniai (aišku, tinka pynės riekė ir rytą prie kiaušinių), keksai ir kokie nors gaivūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,92 iš 5)
Loading...

Pascha – nekeptas velykinis varškės desertas

(9)

Ši varškinė Pascha – tradicinis Velykinis desertas rašytojo Vytauto V. Landsbergio šeimoje. Rašėme žurnale, o vėliau atkeliavo ir į laidą, nes kai paragavau, tai ooooooohh,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Tautinių spalvų želė desertas

(10)

Šis tautinių spalvų želė desertas atrodo retro stiliaus, bet labai traukia akį, o jo skonis patiko ir mums, ir mūsų vaikams.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,17 iš 5)
Loading...

Kuršėnų vyniotinis su aguonomis

(0)

Labai patenkinta šiuo kepiniu esu! Nors ir vėl man tik iš antro karto pasisekė – pirmą kartą biskvitas su aguonomis nepavyko – pasirodo, aguonos tokio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.