8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 0,5 savojinio kopūsto
  • 2 morkų
  • 100 g šaldytų žaliųjų žirnelių
  • 100 ml grietinėlės
  • 50 g rūkytos šoninės
  • 50 g sviesto
  • druskos
  • .....

Savojinis kopūstas troškintas su grietinėle, žirneliais ir šonine

(7)

Net jei kopūstas nebus savojinis, tai yra labai gudrus būdas ypatingai paruošti paprastą kopūstą. Kaip ir gaminant bet kurį daržovių patiekalą, svarbu neperkepti. Gaminame: Savojinį kopūstą smulkiai supjaustome. Morkas nuskutame ir sutarkuojame šiaudeliais arba supjaustome nedideliais pailgais gabaliukais. Šoninę susmulkiname ir suberiame į įkaitintą keptuvę, paskrudiname. Į keptuvę su šonine įmetame sviesto, suberiame morkas ir supjaustytą kopūstą…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Šonkauliai su troškintais kopūstais ir obuoliais

(8)

Čia susitinka viskas, ką nesunkiai rasite bet kurioje parduotuvėje ar turguje. Žinoma, šis patiekalas užtikrintai atstovauja Lietuvai. Kopūstas yra nuostabi daržovė, kurią nebrangiai nusipirkę ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Kepti aguročiai su įdaru

(5)

Agurotis –gražuolis ir nepelnytai truputį apleistas cukinijos pusbrolis. O veltui. Toks pats puikus. Mėgsta česnako ir kitų stipresnių prieskonių draugiją. O jei nežinote, ką gi gardaus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Daržovių troškinys, beveik „Ratatouille“

(23)

Daržovės yra gerai. Ir greitai jas pasiruošti keptuvėje naudojant „kepk ir maišyk” metodą visada gerai. Čia klasikinio Pietų Prancūzijos daržovių troškinio interpretacija. Tinka prie virtų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 4,23 iš 5)
Loading...

Ėriuko papilvė (šoninė) skanioji

(2)

Na, o dabar pakalbėsiu apie mažiau populiarią ėriuko dalį, papilvę (šoninę)… Man Jūratė iš Gegio Stalui apie ją užsiminė ir sako: „Tai ką padaryt su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Daržovių karis Daržo choro pagardintas

(9)

Daržovių karį labai mėgstu ir gan dažnai gaminu. Jis tinka su visokiomis daržovėmis, o dar – labai mėgiamas dideliuose susibūrimuose, kai reikia minią pamaitinti. Tikrai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Vištiena Cacciatore arba labai greitas itališkas vištienos troškinys

(50)

Paskutinį kartą kai dariau šį patiekalą, gaminimui turėjau lygiai 10 minučių. Pašoviau į orkaitę ir išskubėjau į mokyklą susirinkti vaikų, o grįžę ant stalo jau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (32 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Sultingas kiaulienos kepsnys

(29)

Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,12 iš 5)
Loading...

Vištiena abrikosų ir slyvų padaže su bulvių-morkų koše

(20)

Vištiena mėgsta saldžius priedus, tiesa? Todėl dabar ji giminiuojasi su džiovintomis slyvomis ir abrikosais grietinėlės padaže. O liaudiškai žinoma ‘jažynka’ arba bulvių-morkų košė tiesiog prašyte… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Aštrus meksikietiškas troškinys

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kokosinis daržovių karis

(10)

Indų virtuvės spalvoms, aromatams ir skoniams – visos mano simpatijos. O daržovių karis yra vienas mano dažniausiai gaminamų daržovių patiekalų. Šis labai sotus ir spalvingas,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kiaulienos troškinys

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(14)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (35 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Jautienos troškinys: ilgai ir lėtai su obuolių sultimis, sojos padažu ir muskatiniu moliūgu

(3)

Sojos padažas – sūrumas, skonio gelmė ir stebuklingasis umami skonis… drumstos obuolių sultys saldumui ir rūgštelei… Ir ką jus sau galvojate, derinys super geras, rezultatas:… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Žuvies pyragas

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kiaulienos troškinys

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys

(15)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Vištiena su voveraitėmis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir džiovintais grybais (čenakai)

(17)

Kai buvau maža, mamos ruošti čenakai man būdavo šventė. Pati tikriausia. Nėra nieko maloniau nei gauti būtent tau paruoštą vieną indelį troškinio, ar ne? Atrodytų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Karališkas mano anytos kiaulienos troškinys su konjaku ir obuolių sultimis

(25)

Aš nemeluoju, tai yra vienas geresnių būdų paruošti kiaulieną. Mes valgėm su bulvių koše. O pabaigai, žinote kas? Keptuvėje karamelizuotos obuolių skiltelės su sviestu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Lėtas mėsos troškinys – guliašas

(94)

Žiema gerai, kai gali valgyti tokį maistą.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (58 balsai, vidurkis: 3,84 iš 5)
Loading...

Ėriuko karka aluje

(2)

Smulkiai supjaustykite raudonus svogūnus ir sudėkite juos į didelį puodą, geriausiai tinka ketinis, vadinamasis špižinis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Kepinkite ant vidutinės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,93 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.