8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 stiklinių perlinių kruopų,
  • 1 morkos,
  • 1 vidutinio dydžio svogūno,
  • 1 skiltelės česnako,
  • saujelės džiovintų ar šviežių grybų,
  • 1 l daržovių sultinio,
  • .....

Beatos virtuvė. Perlinių kruopų risotto

(3)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2.33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kiaulienos troškinys

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.25 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Vištienos troškinys

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Piemenėlių pyragas

(14)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3.42 iš 5)
Loading...

Jautienos troškinys: ilgai ir lėtai su obuolių sultimis, sojos padažu ir muskatiniu moliūgu

(3)

Sojos padažas – sūrumas, skonio gelmė ir stebuklingasis umami skonis… drumstos obuolių sultys saldumui ir rūgštelei… Ir ką jus sau galvojate, derinys super geras, rezultatas:… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Žuvies pyragas

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3.88 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kiaulienos troškinys

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Aštrus jautienos troškinys

(13)

Šįkart noriu jums pasiūlyti išbandyti savo mėgstamą receptą – jautienos troškinį su aitriosiomis paprikomis ir lauro lapais. Beje, šiam troškiniui galite naudoti ne tik jautieną,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Kiaulienos troškinys su perlinėmis kruopomis ir džiovintais grybais (čenakai)

(16)

Kai buvau maža, mamos ruošti čenakai man būdavo šventė. Pati tikriausia. Nėra nieko maloniau nei gauti būtent tau paruoštą vieną indelį troškinio, ar ne? Atrodytų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Karališkas mano anytos kiaulienos troškinys su konjaku ir obuolių sultimis

(23)

Aš nemeluoju, tai yra vienas geresnių būdų paruošti kiaulieną. Mes valgėm su bulvių koše. O pabaigai, žinote kas? Keptuvėje karamelizuotos obuolių skiltelės su sviestu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Lėtas mėsos troškinys – guliašas

(80)

Žiema gerai, kai gali valgyti tokį maistą.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (29 balsai, vidurkis: 4.24 iš 5)
Loading...

Ėriuko karka aluje

(2)

Smulkiai supjaustykite raudonus svogūnus ir sudėkite juos į didelį puodą, geriausiai tinka ketinis, vadinamasis špižinis, pašlakstykite alyvuogių aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Kepinkite ant vidutinės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Troškinti rauginti kopūstai su saldžia bulve

(11)

Atradimas – nepriekaištinga raugintų kopūstų ir saldžios bulvės sąjunga.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Perlinių kruopų risotto su grybais

(36)

  Į keptuvę šliūkštelime alyvuogių aliejaus, įdedame gabalėlį sviesto. Nulupame svogūno galvą, ją smulkiai supjaustome ir suberiame į įkaitusią keptuvę. Kol svogūnas kepa, nusilupame skiltelę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4.14 iš 5)
Loading...

Vištiena, troškinta raudoname vyne a la coq ou vin su šokolado padažu

(15)

Nauja nata suskambantys minkštutėliai vištienos gabalėliai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulvių karis

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Kiaulienos troškinys su obuolių sultimis

(36)

Prancūzai mėsą troškina vyne, pas mus Lietuvoje vyno upės neteka, taigi vyną mes mieliau gurkšnojame, bet va štai obuolių sulčių tai tikrai pas mus netrūksta….. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.75 iš 5)
Loading...

Caldeirada pagal Odetą

(2)

Geriausiai šiam patiekalui tinka kietesnės žuvys, tokios kaip dorada, šamas, tunas, kardžuvė, menkė ar kt.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Savojos kopūstas grietinėlėje

(1)

Dabar tai mano mėgstamiausias žieminis daržovinis dalykas… čia būtinai reikia Savojos kopūsto, deja, ir su paprastu kopūstu neišsisuksite… bet verta paieškoti.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kiaulienos troškinys su alum ir obuolių sultimis

(10)

Mėsa – kiauliena, paėmiau nemažą šmotą mentes (liesa, minkšta mėsa), tikrai ne mažiau kaip vienas kilogramas. Supjaustom gabaliukais, ne per mažais, tokiais, kaip pjaustom šašlyką…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Vištiena pomidorų padaže

(8)

Paprastas ir populiarus, šeimos vakarienės patiekalas. Panaudojant jau besibaigiančių pomidorų derlių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.