8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • duonos „Rugelis“
  • gero žiupsnio cinamono
  • 2 didesnių obuolių
  • 1 vidutinio banano
  • saujos spanguolių

Desertas su rugine duona ir keptais obuoliais

(1)

„Rugelis“ yra nemirtinga klasika, net aš vaikystėje šią duoną skanaudavau su sviestu ir medumi. Ir dabar siūlau į šią vien iš ruginių miltų kepamą ir skaldytais rugių grūdais papildytą duoną pažvelgti kaip į sveiko deserto ingredientą. Pabandykite ir norėsis dar – toks skanus šis „Rugelio“, bananų ir keptų obuolių desertas. Gaminame: obuolius perpjauname pusiau, išimame sėklytes… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.20 iš 5)
Loading...

Žirnelių, kumpio ir fetos fritatos

(4)

Geriausias baltymų šaltinis – kiaušinis, o šios mini fritatos iškart taps pietų hitu. Sudedamąsias dalis keiskite vis kitomis, ir kasdien sukursite naują skonį. Net jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.