8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g miltų
  • 250 ml pieno
  • 20 g šviežių arba 7–10 g sausų mielių
  • 100 g cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 2 šaukštų aliejaus
  • 50 g aguonų

Tradiciniai mieliniai kūčiukai

(62)

Šia kūčiukai – tradiciniai, iš purios mielinės tešlos. Jie gerai laikosi kelias savaites, šiek tiek padžiūvę nesukiūžta pamerkti į aguonų pieną.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (106 balsai, vidurkis: 4,16 iš 5)
Loading...

Sultingas kiaulienos kepsnys

(29)

Prašmatnaus skonio kepsnys – tikrai šventinis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,23 iš 5)
Loading...

Imbierinė eglutė

(0)

Imbierinė eglutė – gamyba ir statymas- tikras džiaugsmas su vaikais.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Aguonų pyragas

(76)

Pasakiškas aguonų pyragas – nepaliks abejingų jam..

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (27 balsai, vidurkis: 4,22 iš 5)
Loading...

Kūčia

(14)

Mano šeimos receptas, tradicinis Kūčių patiekalas ir geriausiais šios šventės desertas su grūdais, spanguolėm, medum ir aguonų pienu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,91 iš 5)
Loading...

Imbierinis namelis (su brėžiniais)

(26)

Aš visai nesistebiu, kodėl imbierinį namelį patinka kepti, statyti ir puošti mažiems bei dideliems šeimos nariams. Tai tarsi mažo stebuklo kūrimas, o kam gi nepatinka… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas

(6)

Šis kriaušių ir spanguolių pagardas idealiai tinka kalėdinėms dovanoms, taip pat sėkmingai jis pagardins sekmadienį šeimai iškeptą vištą ar tiks prie sūrių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Izabelės sausainiai

(24)

Sekmadienis – gera diena būti namuose ir kepti sausainius. Žinoma, juos galima kepti ir visomis kitomis savaitės dienomis. Žinote, kai aš mokiausi Leith kulinarijos mokykloje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,57 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Silkės vyniotinis

(10)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,88 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kalakuto koja

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kaštainiai su briuseliniais kopūstais

(1)

Džiovintus grybus iš anksto užplikome verdančiu vandeniu, kad išmirktų. Mažu, aštriu peiliuku įpjauname kiekvieno kaštainio luobelę. Taip įpjautus kaštainius beriame į puodą su pasūdytu verdančiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Sūrio lėkštė

(3)

Ruošiame sūrio lėkštę: Ant pjaustymo lentelės ar erdvios lėkštės dėliojame škotiškus avižinius sausainius, gabaliukais pjaustytą obuolių sūrį, gabalėliais sulaužytą kietąjį sūrį, pabarstome džiovintų vaisių. Šalia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Šventinė kalakuto koja

(0)

Mažesnis paukštis labai puiku, bet per šventes, tai ir kalakuto koją galima išsikepti. Paprastai, gardžiai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Silkė su pomidorų padažu

(8)

Pati skaniausia, paprasčiausia silkė su ilgai ir kruopščiai iškeptais svogūnais, grybais ir pomidorų padažu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Turtingi sausainiai

(4)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kalėdiniai sausainiai

(9)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (18 balsai, vidurkis: 3,11 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Spanguolių kisielius

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kalakuto koja lietuviškai

(12)

Vakare kojas užmarinavau taip: porą šaukštų majonezo, riekelėmis supjaustyta citrina, druska, pipirai, česnakai ir rozmarinų šakelė. Viskas meiliai per naktį pabuvo. Kitą dieną – viso… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Imbieriniai sausainiai

(80)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (170 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Burokėlių mišrainė su avinžirniais, obuoliais ir kriaušėmis

(17)

Su avinžirniais pagaminamos greičiausiai… Jei norite itin gero burokėlių skonio, tai juos kepkite orkaitėje, kepimo maiše arba folijoje įvyniotus. Jei greitis svarbiau, tai ne tokie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Griliažiniai sausainiai stiklainyje

(36)

Originali, jauki ir graži dovana. Į 1 litro stiklainį tilps ingredientai porai skardų sausainių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Turtingi sausainiai stiklainyje

(0)

Turtinga, jauki dovana. Gražiai atrodo, o ir linkėti galima simboliškai – gausos, sveikatos, įvairovės.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Kalėdinis meduolinis imbierinis namelis

(117)

Neįsivaizduojamas skandinavų Kalėdų tradicijų atributas. Gražu ir dovanoti, smagu gaminti, skanu valgyti. Tik reikia laiko iškepti tešlą, pasigaminti glajų, sulipdyti sienas, dekoruoti. Bet verta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 4,38 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.