8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 200 g moliūgų
  • 1 vidutinės morkos
  • 1 vidutinio dydžio cukinijos
  • 50-70 g špinatų
  • 270-280 g kvietinių miltų
  • 2 kupinų šaukštelių kepimo miltelių
  • 1 šaukštelio druskos
  • .....

Sotus pyragas su daržovėmis ir sūriais

(12)

Kai ateina tas metas, kai cukinijos, morkos ir moliūgai nebesutelpa ne tik šaldytuvus, bet ir į namus, prisiminkite, kad šios daržovės tinka ne tik sriuboms ir troškiniams virti.  Jos lygiai taip pat sėkmingai praturtina ir pyragų tešlą, o jų galima prikepti pačių įvairiausių. Šis pyragas sūrus ir sotus, kupinas daržovių ir sūrių sodrumo. Jį skanu valgyti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4.36 iš 5)
Loading...

Žirnelių, kumpio ir fetos fritatos

(5)

Geriausias baltymų šaltinis – kiaušinis, o šios mini fritatos iškart taps pietų hitu. Sudedamąsias dalis keiskite vis kitomis, ir kasdien sukursite naują skonį. Net jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3.43 iš 5)
Loading...

Tarte flambee su smidrais

(8)

Tarte flambee yra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo dedama grietinės, svogūnų ir šoninės…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3.75 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-brita-skaidrus-300x250px-.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.