Triaukšti duonos lazdeles yra tikras smagumas: visi žinome, kad sustoti suvalgius vieną ar dvi yra sunku, net neįmanoma! Ši traški valgoma dovana paruošta su naujuoju SANTA MARIA prieskonių mišiniu malūnėlyje „Tomato and Herbs“. Čia rasite bazilikų, petražolių, raudonėlių ir saulės nubučiuotų džiovintų pomidorų, taip pat truputėlį česnako ir aitriųjų paprikų. SANTA MARIA prieskonių mišinį „Tomato… Daugiau…
Naminis chačapuris su ypatinga sviestine tašla, ji itin gardi ir koookia minštutė!!! Kaip koks debesėlis, pirmą kartą tokią liečiau – fantastika ir meditacija.
Spalvingas ir kupinas skonių atviras pyragas – tarta, su rūkytu varškės sūriu, kumpeliu ir šilauogėmis. Puikus kepinys ir nacionalinei šventei, ir piknikui gryname ore.
Šio prancūziško pyrago receptą mums atskleidė Prancūzijoje gyvenanti Rūta Duval. Jos greitas quiche lorraine yra su šaldyta sviestine arba sluoksniuota tešla – labai palengvina gyvenimą.
Beigelis, arba bandelė su skyle. Visiškai aišku: kiekvienas beigelis turi viduryje skylę, tačiau ne kiekviena bandelė su skyle gali būti vadinama beigeliu, sako Laurina Todesaitė,… Daugiau…
Taip, čia yra tas Eglės pyragas, apie kurį ji pasakojo šventinėje kalėdinėje TV laidoje. Labai skanus ir paprastai pagaminamas.
Visada labai džiaugiuos, kai pavyksta ką nors skanaus atrasti. Tai, kai draugė davė maišelį meškinio česnako (tokia žolė auganti miške pilna vitaminų ir skanumo –… Daugiau…
Lengvas, žalias ir sotus velykinis pyragas, kilęs iš Ligūrijos, dažnai kepamas šiuo periodu, tačiau jis toks skanus, kad juo galima mėgautis tikrai dažniau. Ši pyrago… Daugiau…
Kai ateina tas metas, kai cukinijos, morkos ir moliūgai nebesutelpa ne tik šaldytuvus, bet ir į namus, prisiminkite, kad šios daržovės tinka ne tik sriuboms… Daugiau…
Geriausias baltymų šaltinis – kiaušinis, o šios mini fritatos iškart taps pietų hitu. Sudedamąsias dalis keiskite vis kitomis, ir kasdien sukursite naują skonį. Net jei… Daugiau…
Tarte flambee yra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo dedama grietinės, svogūnų ir šoninės…. Daugiau…