8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 rūkyto ar sūdyto kumpio juostelių
  • 80 g šaldytų žirnelių
  • 1 šaukštelio smulkintų mėtų arba petražolių ar krapų
  • 4 kiaušinių
  • 3 šaukštų pieno
  • 40 g fetos arba kietojo sūrio
  • .....

Žirnelių, kumpio ir fetos fritatos

(4)

Geriausias baltymų šaltinis – kiaušinis, o šios mini fritatos iškart taps pietų hitu. Sudedamąsias dalis keiskite vis kitomis, ir kasdien sukursite naują skonį. Net jei fritatas su skirtingomis daržovėmis ir priedais kepsite kasdien, per savaitę susidarys nemenkas vitaminų ir mineralų rinkinys. Geriausia iškepti vakare, o į dėžutę sudėti – ryte. Gaminame: Įjungiame orkaitę – temperatūra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Tarte flambee su smidrais

(8)

Tarte flambee yra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo dedama grietinės, svogūnų ir šoninės…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.