8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g „Beatos virtuvės“ virtinukų su bulvėmis ir pievagrybiais
  • 400 g sviestinio moliūgo
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • druskos, pipirų
  • 1 šakelės rozmarino
  • 50 g čederio
  • 80 ml riebios grietinėlės
  • .....

Virtiniai su bulvėmis, kepti su sūriu ir moliūgais

(0)

Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti, bet tokiu apkepu nebus gėda ir svečius pavaišinti. Taip pat šių virtinių skanaukite su spirgučiais arba grietine su žiupsniu kmynų, puikiai tiks ir su šalavijais pagardintu sviestu.   Gaminame: Įkaitiname orkaitę iki 180 °C. Skustuku… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,83 iš 5)
Loading...

Koldūnai su kalakutiena ir brokolių padažu

(0)

Labai macnus, skanus padažas su brokoliais, porais, kmynais ir žinoma, grietinėle. Kad „Beatos virtuvė“ koldūnai su kalakutiena dar glotnesni ir skanesni taptų. Nors šiaip tai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

„Beatos virtuvė“ koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

(4)

„Beatos virtuvė“ koldūnai su kiauliena gali laisviausiai tapti ravioli, jei leisite jiems susidraugauti su pomidorais, baklažanais ir cukinijomis. Patikėkit – kartą paragavę, dažnai tokios draugijos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,11 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.