8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g „Beatos virtuvės“ virtinukų su bulvėmis ir pievagrybiais
  • 400 g smidrų
  • 4–5 šaukštų krapų ar kitokių žolelių pesto
  • druskos
  • alyvuogių aliejaus
  • juodųjų pipirų

Bulvių virtinukai su krapesto ir smidrais

(0)

Žalias, sotus, jaukus ir vegetariškas patiekalas. Jei šaldytuve jau pradėjo liūdėti įvairios prieskoninės žolelės ir dažovės – kvieskit jas šen! Tiks ir brokoliai, ir cukinijos ir šparaginės pupelės. 1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustome smidrus, apkepame su žiupsneliu druskos. 2. Erdviame puode pasūdytame vandenyje išverdame „Beatos virtuvės“ virtinukus su bulvėmis ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Koldūnai su pomidoriukais ir feta

(0)

Ar kada pagalvojote, kad koldūnas yra makrono giminaitis?? Štai, net ir Italijoje visi ravioliai ir torteliniai priskiriami tai pačiai „pastos“ šeimai. Tad tokių pamąstymų vedina… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Ukrainietiški virtinukai su vyšniomis

(0)

Švelnūs ir ne per saldūs virtinukai su vyšniomis – tradicinis ukrainietiškas naminis desertas, kuriuo mamos dažnai lepina savo vaikus. Kaip ir daugelis ukrainiečių virtuvės patiekalų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Gyozos – azijietiški koldūnai su daržovėmis arba kiauliena

(5)

Kiekviena šalis turi kažkokį patiekalą koldūniuką. Ar didesnį, ar mažesnį, su vienu ar kitokiu įdaru. Bet iš tiesų tai mes, žmonės, visoje planetoje esame panašūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Koldūnai pagal Viduklę

(0)

Pasigaminame tešlą: 1. Miltus išmaišome su druska ir trupučiu cukraus. Į juos įpilame paplaktą kiaušinį su vandeniu. Išminkome elastingą tešlą – ją reikia paminkyti apie… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Virtiniai su bulvėmis, kepti su sūriu ir moliūgais

(0)

Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti, bet tokiu apkepu nebus gėda… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,56 iš 5)
Loading...

Koldūnai su kalakutiena ir brokolių padažu

(0)

Labai macnus, skanus padažas su brokoliais, porais, kmynais ir žinoma, grietinėle. Kad „Beatos virtuvė“ koldūnai su kalakutiena dar glotnesni ir skanesni taptų. Nors šiaip tai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 2,82 iš 5)
Loading...

„Beatos virtuvė“ koldūnai su prancūzišku pomidorų troškiniu

(4)

„Beatos virtuvė“ koldūnai su kiauliena gali laisviausiai tapti ravioli, jei leisite jiems susidraugauti su pomidorais, baklažanais ir cukinijomis. Patikėkit – kartą paragavę, dažnai tokios draugijos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,09 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.