Spausdinti

Ar kada pagalvojote, kad koldūnas yra makrono giminaitis?? Štai, net ir Italijoje visi ravioliai ir torteliniai priskiriami tai pačiai „pastos” šeimai. Tad tokių pamąstymų vedina ir sugalvojau savo puikiuosius koldūnus su kalakutiena paruošti taip, kaip ruoščiau makaronus – pridėti daugiau daržovių, sūrio ir dar daugiau aromatų. Ir prašom, dar viena puiki idėja, kaip koldūnus paversti įdomiu ir nauju patiekalu.

Koldūnai su pomidoriukais ir feta

0
komentarai
0
Porcijos
3 asm.

Reikės:

400 g „Beatos virtuvės“ koldūnų su lietuviška kalakutiena
400 g smulkiavaisių pomidorų
1 cukinijos
1 skiltelės česnako
200 g fetos
druskos
juodųjų pipirų
alyvuogių aliejaus
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Įkaitiname orkaitę iki 200 °C. Į kepimo indą beriame pomidorus, plonai supjaustytą cukiniją, įtarkuojame česnako skiltelę. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais, alyvuogių aliejumi ir išmaišome. Kepame apie 10 minučių, kol pomidorai suminkštės, pratrūks.

2

Kol daržovės kepa, išverdame „Beatos virtuvės“ koldūnus su kalakutiena. Nusunkiame ir perdedame į indą su apkepusiomis daržovėmis. Ant viršaus barstome fetos, išmaišome ir grąžiname į orkaitę dar 10–15 minučių apkepti.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų

Rašyti komentarą