8241
Beatos virtuvė

Koldūnai su pomidoriukais ir feta

(0)
Reikės:
  • 400 g „Beatos virtuvės“ koldūnų su lietuviška kalakutiena
  • 400 g smulkiavaisių pomidorų
  • 1 cukinijos
  • 1 skiltelės česnako
  • 200 g fetos
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • alyvuogių aliejaus

Ar kada pagalvojote, kad koldūnas yra makrono giminaitis?? Štai, net ir Italijoje visi ravioliai ir torteliniai priskiriami tai pačiai „pastos“ šeimai. Tad tokių pamąstymų vedina ir sugalvojau savo puikiuosius koldūnus su kalakutiena paruošti taip, kaip ruoščiau makaronus – pridėti daugiau daržovių, sūrio ir dar daugiau aromatų. Ir prašom, dar viena puiki idėja, kaip koldūnus paversti įdomiu ir nauju patiekalu.

1. Įkaitiname orkaitę iki 200 °C. Į kepimo indą beriame pomidorus, plonai supjaustytą cukiniją, įtarkuojame česnako skiltelę. Viską pagardiname druska, juodaisiais pipirais, alyvuogių aliejumi ir išmaišome. Kepame apie 10 minučių, kol pomidorai suminkštės, pratrūks.
2. Kol daržovės kepa, išverdame „Beatos virtuvės“ koldūnus su kalakutiena. Nusunkiame ir perdedame į indą su apkepusiomis daržovėmis. Ant viršaus barstome fetos, išmaišome ir grąžiname į orkaitę dar 10–15 minučių apkepti.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.