8241
Beatos virtuvė

Bulvių virtinukai su krapesto ir smidrais

(0)
Reikės:
  • 500 g „Beatos virtuvės“ virtinukų su bulvėmis ir pievagrybiais
  • 400 g smidrų
  • 4–5 šaukštų krapų ar kitokių žolelių pesto
  • druskos
  • alyvuogių aliejaus
  • juodųjų pipirų

Žalias, sotus, jaukus ir vegetariškas patiekalas. Jei šaldytuve jau pradėjo liūdėti įvairios prieskoninės žolelės ir dažovės – kvieskit jas šen! Tiks ir brokoliai, ir cukinijos ir šparaginės pupelės.

1. Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus. Kąsnio dydžio gabalėliais supjaustome smidrus, apkepame su žiupsneliu druskos.
2. Erdviame puode pasūdytame vandenyje išverdame „Beatos virtuvės“ virtinukus su bulvėmis ir pievagrybiais.
3. Į keptuvę prie smidrų krečiame pesto padažo, išmaišome. Ten pat sudedame nusunktus virtinukus su bulvėmis, išmaišome ir trumpai apkepame, kad šiek tiek apskrustų. Pabaigoje gardiname juodaisiais pipirais.

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 1,33 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.