8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Vafliams:
  • 4 kiaušinių trynių
  • 2 kiaušinių
  • 100 g lydyto sviesto
  • 150 g rudojo cukraus
  • 100 ml kefyro
  • 220 g miltų
  • 0,5 šaukštelio kepimo miltelių
  • .....

Gražieji vafliai ant pagaliuko

(15)

Šie vafliai iškepti elektrinėje vaflių keptuvėje – jie pakankamai tvirti, kad išlaikytų formą, bet kartu minkšti ir saldūs. Prikepę tokių vaflių galite leistis į didžiausias fantazijas ir puošti, puošti, puošti: karamele, šokoladu, džiovintomis uogomis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,29 iš 5)
Loading...

Braškių ir rabarbarų limonadas

(6)

Bijūnai, braškės ir rabarbarai – vasaros pradžios pranašai. O dabar jau jų sezono užbaigimui puikiai tiks šis ryškiai rožinis limonadas, ypač tokiomis karštomis dienomis kaip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

Oreo šokoladiniai keksiukai

(87)

Įžanga į receptą čia. Taigi, šokoladą ir sviestą ištirpinam mikrobangėje, arba puodelyje. Nesudegingam šokolado,  darom lėtai. Kiaušinius išsukam su cukrum, neišplakam iki putų, bet tiesiog… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (24 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Mėlynojo pelėsio sūrio salotos su keptais burokėliais ir graikiniais riešutais

(4)

Kepti burokėliai yra puikus daugelio salotų ingridientas, jie sodraus skonio ir puikiai tinka su mėlynojo pelėsio sūriu, kuris paprastai yra derinamas su kuo nors salsvu…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Izabelės sausainiai geri

(7)

Sausainiai minkšti ir skanūs, mano Izabelės sugalvoti ir labai mėgstami. Lengvai pagaminami su vaikais, viens du ir baigta – smagumas!!!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Braškinis Rosinni kokteilis

(8)

Sakyčiau, kad šis kokteilis turėtų būti traktuojamas kaip koks desertas net beveik. Braškės ir putojantis vynas labai dera – grynas desertas! Vasariška ir braškiška.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Želė apelsinuose

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Šokoladinis avietinis Justinos tortas

(11)

Tai yra mano skaitytojos Justinos atsiųstas receptas ir iškeptas šokoladinis-avietinis tortas, sulaukęs daugiausiai „Patinka“, kai skelbiau savo tinklaraščio gimtadienio konkursą. Tortas tikrai ne iš prastųjų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Naminiai ledai su vanile ir muskatu

(44)

Tokius ledus esu gaminusi specialiai šventėms, nes muskato riešutas man primena Kalėdas, ir dar kartais Karibus… Šitie ledai yra tokie skanūs ir kupini šventinės paslapties,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Meduolinis obuolių pyragas

(17)

Kaip jau pasakyta, šis pyragas nenutolsta nuo paprasto obuolių pyrago koncepcijos… Be abejonės, prie obuolių tinka visokio plauko prieskoniai, šiuo atveju – tipiniai meduolinių pyragų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Karališkos salotos su figomis, ožkos sūrio rutuliukais ir pistacijomis

(13)

Figa ne tik visaip kaip naudinga, bet ir tokia mistifikuota ir paslaptinga. O jos skonis ir tekstūra nepanašūs į nieką kitą. Figos yra labai minkštos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Daržovių kesadilijos

(20)

1. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname su šaukštu aliejaus. 2. Smulkiai supjaustytą morką, cukiniją ir papriką taip pat apkepiname. 3. Smulkiai supjaustome pomidorus ir sudedame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Caprese salotos – greitai, lengvai, vasarotai

(2)

Kai karštą vasaros dieną norisi poilsio ir pilvui ir rankoms – toks lengvas užkandis su mozzarella sūriu bei pomidorais – pats geriausias pasirinkimas. Pomidorai jau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Krevetės per 7 minutes

(5)

Krevetes nusausinam (nesvarbu ar su kiautais, ar be jų), imbierą sutarkuojam, česnakus nulupam, supjaustom skiltelėmis. Dabar puolam dirbti. Viskas labai greitai vyks, ir pasiruoškite, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Midijos lietuviškai – su krapais, grietinėle, baltu vynu ir laiškiniais svogūnais

(32)

Kai aš mokiausi Leiths, tai kokie keturi šefai pakartojo, kad moules, t. y. midijas geriausia valgyti, kai mėnesio pavadinime yra raidė R, bet čia kalbu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Pankolio, mangų ir avokadų salotos

(1)

Gaminame: Mangą ir avokadą supjaustykite nestoromis skiltelėmis. Pankolį supjaustykite plonais pusžiedžiais (šioje situacijoje labai pravarti pjaustyklė mandolina). Čili pipirą susmulkinkite, prieskonines žoleles stambiai supjaustykite ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Krevetės su kalendros ir kokosų pagardu

(3)

Receptas iš žurnalo Cooking Light, 2005 m. spalis , 230 psl. Gaminame: Sumaišykite kalendrą, aliejų ir juoduosius pipirus. Sudėkite krevetes. Švelniai pamaigykite, kad krevetės pasidengtų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Menkė “Florentine” t.y. Florencijos stiliumi arba Puikus šeimos vakarienės patiekalas su žuvimi, ryžiais ir špinatais

(29)

Štai jums klausimas iš kulinarijos egzamino teorinės dalies: su kokiu ingredientu pagamintas patiekalas vadinamas florentine? Oi tik nesumaišykime su florentinais, kurie yra gaminami truputį kitaip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Karštas sidras, arba Kol žiema dar nesibaigė

(6)

Gaminame: Supilkite sidrą į didoką puodą ir leiskite sušilti ant nedidelės ugnies. Sudėkite visus prieskonius ir sultis bei padidinkite ugnį (kaitrą). Kai mišinys užvirs, sumažinkite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Morkų ir obuolių pyragas

(22)

Dėl kremo ant viršaus, tai aš pasinaudojau visuomet pasiteisinančiu ir paprastu citrinos sulčių ir cukraus pudros glaistu, bet tinka ir tiesiog labai gerai ištrinta vidutinio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Antis su blyneliais ir Hoisin padažu

(13)

Ruošiame antį: Antį nuplauname ir išimame taukų perteklių iš papilvės. Dosniai iš visų pusių apibarstome druska, o paskui ir pipirais. Ten, kur daugiausiai susikaupę riebalų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Baklažanų pagardas ala Zallouk su lavašo traškučiais

(4)

Šitą receptą esu darius ne vieną kartą, išmokau vienuose kursuose apie šiaurės Afrikos virtuvę, baklažanai čia pavirsta į tokią tiršta sodrią tyrę, taigi tinka ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Silkė filipinietiškai (Kinilo)

(10)

Dar vienas silkės variantas Kūčioms ar be progos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.