8241
Beatos virtuvė
Reikės:

Beatos virtuvė. Želė apelsinuose

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...
Reikės:
  • Biskvitui:
  • 2 kiaušinių
  • 2 kiaušinių trynių
  • 2 kiaušinių baltymų
  • 100 + 20 g cukraus
  • 30 g miltų
  • 25 g kakavos
  • Aviečių želė
  • .....

Šokoladinis avietinis Justinos tortas

(11)

Tai yra mano skaitytojos Justinos atsiųstas receptas ir iškeptas šokoladinis-avietinis tortas, sulaukęs daugiausiai „Patinka“, kai skelbiau savo tinklaraščio gimtadienio konkursą. Tortas tikrai ne iš prastųjų ir nebus čia taip jau paprasta – per valandą ir pagaminta, bet akivaizdu, kad pasistengti tikrai verta.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Naminiai ledai su vanile ir muskatu

(44)

Tokius ledus esu gaminusi specialiai šventėms, nes muskato riešutas man primena Kalėdas, ir dar kartais Karibus… Šitie ledai yra tokie skanūs ir kupini šventinės paslapties,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Meduolinis obuolių pyragas

(17)

Kaip jau pasakyta, šis pyragas nenutolsta nuo paprasto obuolių pyrago koncepcijos… Be abejonės, prie obuolių tinka visokio plauko prieskoniai, šiuo atveju – tipiniai meduolinių pyragų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Karališkos salotos su figomis, ožkos sūrio rutuliukais ir pistacijomis

(13)

Figa ne tik visaip kaip naudinga, bet ir tokia mistifikuota ir paslaptinga. O jos skonis ir tekstūra nepanašūs į nieką kitą. Figos yra labai minkštos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Daržovių kesadilijos

(20)

1. Smulkiai supjaustome svogūną ir pakepiname su šaukštu aliejaus. 2. Smulkiai supjaustytą morką, cukiniją ir papriką taip pat apkepiname. 3. Smulkiai supjaustome pomidorus ir sudedame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Caprese salotos – greitai, lengvai, vasarotai

(2)

Kai karštą vasaros dieną norisi poilsio ir pilvui ir rankoms – toks lengvas užkandis su mozzarella sūriu bei pomidorais – pats geriausias pasirinkimas. Pomidorai jau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Krevetės per 7 minutes

(5)

Krevetes nusausinam (nesvarbu ar su kiautais, ar be jų), imbierą sutarkuojam, česnakus nulupam, supjaustom skiltelėmis. Dabar puolam dirbti. Viskas labai greitai vyks, ir pasiruoškite, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Midijos lietuviškai – su krapais, grietinėle, baltu vynu ir laiškiniais svogūnais

(30)

Kai aš mokiausi Leiths, tai kokie keturi šefai pakartojo, kad moules, t. y. midijas geriausia valgyti, kai mėnesio pavadinime yra raidė R, bet čia kalbu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Pankolio, mangų ir avokadų salotos

(1)

Gaminame: Mangą ir avokadą supjaustykite nestoromis skiltelėmis. Pankolį supjaustykite plonais pusžiedžiais (šioje situacijoje labai pravarti pjaustyklė mandolina). Čili pipirą susmulkinkite, prieskonines žoleles stambiai supjaustykite ar… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Krevetės su kalendros ir kokosų pagardu

(3)

Receptas iš žurnalo Cooking Light, 2005 m. spalis , 230 psl. Gaminame: Sumaišykite kalendrą, aliejų ir juoduosius pipirus. Sudėkite krevetes. Švelniai pamaigykite, kad krevetės pasidengtų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Menkė “Florentine” t.y. Florencijos stiliumi arba Puikus šeimos vakarienės patiekalas su žuvimi, ryžiais ir špinatais

(29)

Štai jums klausimas iš kulinarijos egzamino teorinės dalies: su kokiu ingredientu pagamintas patiekalas vadinamas florentine? Oi tik nesumaišykime su florentinais, kurie yra gaminami truputį kitaip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Karštas sidras, arba Kol žiema dar nesibaigė

(6)

Gaminame: Supilkite sidrą į didoką puodą ir leiskite sušilti ant nedidelės ugnies. Sudėkite visus prieskonius ir sultis bei padidinkite ugnį (kaitrą). Kai mišinys užvirs, sumažinkite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Morkų ir obuolių pyragas

(22)

Dėl kremo ant viršaus, tai aš pasinaudojau visuomet pasiteisinančiu ir paprastu citrinos sulčių ir cukraus pudros glaistu, bet tinka ir tiesiog labai gerai ištrinta vidutinio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Antis su blyneliais ir Hoisin padažu

(13)

Ruošiame antį: Antį nuplauname ir išimame taukų perteklių iš papilvės. Dosniai iš visų pusių apibarstome druska, o paskui ir pipirais. Ten, kur daugiausiai susikaupę riebalų,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Baklažanų pagardas ala Zallouk su lavašo traškučiais

(4)

Šitą receptą esu darius ne vieną kartą, išmokau vienuose kursuose apie šiaurės Afrikos virtuvę, baklažanai čia pavirsta į tokią tiršta sodrią tyrę, taigi tinka ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Lėtai keptas kiaulės kumpis su blyneliais ir rytietiškomis salotomis

(6)

  Ruošiame kiaulienos kumpį: Grūstuve sutriname stambius prieskonius, vėliau įberiame cinamono bei įdedame kelis šaukštus rudojo cukraus. Šiuo prieskonių mišiniu įtriname kumpį. Mėsą dosniai pasūdome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Silkė filipinietiškai (Kinilo)

(10)

Dar vienas silkės variantas Kūčioms ar be progos.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Įdarytos vištos vyniotinis su briuselinių kopūstų garnyru

(1)

Gaminame vyniotinį: Ryžius nuplauname, užpilame šaltu vandeniu, įmetame kelis stiebelius šafrano ir pastatome virti. Kol ryžiai verda, atskiriame vištos kaulus nuo mėsos. Perpjauname vištos odą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Krevečių kokteilis

(0)

Gaivu, tiks iškilmingiems pusryčiams ar priešpiečiams.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2.00 iš 5)
Loading...

Lėtai kepta lašiša su alyvuogių aliejumi, traškiomis salotomis ir saldžiarūgščiu padažu

(13)

Tiks bet kuriai šventei…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1.00 iš 5)
Loading...

Silkės tortas

(24)

Labai gražus ir lengvai transportuojamas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3.60 iš 5)
Loading...

Kokteilis Vasaros uogų prisiminimai

(0)

Avietes, citrinos sultis ir uogienę sudėkite į maisto smulkintuvą ir viską sumalkite iki košelės. Jei atrodys, kad trūksta saldumo, įpilkite cukraus pudros. Dabar reikėtų perkošti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Brutti ma Buoni

(47)

  Lazdyno riešutus beriame į orkaitę ir paskrudiname 7-10 minučių 200 laipsnių orkaitėje. Kol skrunda riešutai, atskiriame 8  kiaušinių baltymus nuo trynių. Baltymus plakame elektriniu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2.75 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.