8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1,2 kg bulvių
  • 1 svogūnas
  • 2 kiaušiniai
  • 150 ml 35 % rieb. grietinėlės
  • 30 g kiaulienos taukų
  • Druskos
  • Juodųjų pipirų
  • Sauja čiobrelių
  • .....

Kugelis su kiaulių liežuviais

(0)

Mano laidos viešnia, kulinarė ir maisto tinklaraštininkė Laura Galkinaitė parodė, kaip išsikepti nerealaus skonio kugelį su virtais kiaulių liežuviais. Aš pati dar nebuvau ragavusi tokio kugelio, bet paragavusi vos nenukritau nuo kėdės, koks geras ir skanus jis buvo! Būtinai ir jūs išbandykite! Eiga: 1.Pirmiausia išverdame liežuvius. Juos nuplauname, sudedame į puodą ir užverdame. Virimo metu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais

(0)

Štai koks puikus savaitgalio projektas prieš jūsų akis! Pripažinkim, tikrai nedažnai namuose gaminame naminius žemaičių blynus, o visai be reikalo. Šie blyneliai fantastinio gerumo –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Cepelinai su trijų rūšių įdarais

(0)

Mėgstamiausias lietuvių patiekalas – cepelinai. Šįkart: trispalviai, su moliūgų įdaru, su varške ir su kepenėlėmis. Nulupame virtų bulvių lupenas (bulvės būtinai turi būti visiškai atvėsusios,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,75 iš 5)
Loading...

Bulvių ir silkės kąsneliai

(7)

NUOSTABAUS skonio šitie kąsneliai, aš jums sakau… Jau seniausiai aišku, kad silkė su bulve yra geriausios draugės, dar į kompaniją pakvieskim sodraus skonio grybų majonezą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Skaniausias klasikinis kugelis pagal Rūtą

(20)

Kažkada užsiminėme, kad kartą šefė Rūta Paulauskienė mums studijoje iškepė puikų kugelį, kuris visą komandą privertė aikčioti ir kone alpulį įvarė – toks gardus buvo!… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (35 balsai, vidurkis: 3,66 iš 5)
Loading...

Kugelio traškučiai

(2)

Kaip gimė kugelio traškučiai? Iš nesėkmės. Kartą sumaniau pabandyti iškepti kugelį torto formoje – ne visai pavyko, nes buvo gana skystas ir išbėgo per kraštus…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3,42 iš 5)
Loading...

Kugelis su kefyru

(0)

Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels. Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą. Į tarkius beriame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais

(0)

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais gali būti ir Kalėdų garnyras, ir žiemos vakarienės patiekalas. Toks kremiškas, gardus ir kvepia baravykais…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Trys bulvių garnyrai: su šonine, su rozmarinu ir roželės

(0)

Bulvės nuostabiausios… Tai kaip gi be jų mūsų geriausių draugių.  Aš tikra bulvių gerbėja, esu tikrai nemažai jums pasiūlymų su bulvėmis paruošus. Ir štai prašau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Jautienos rageliai su bulvių įdaru

(0)

  Gaminimo eiga: Susmulkiname svogūną ir pakepiname su trupučiu sviesto. Į jautieną įmaišome kalendrą, kmynus, druską, pipirus, įmušame kiaušinį ir viską išminkome. Pakepintus svogūnus įdedame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kugelis su vištų sparneliais

(0)

Kas sugalvojo į kugelį mėsos įkepti – neapsiriko, tikrai geras derinys. Galite naudoti kokią patinka mėsą, tik svarbu pirma ją paskrudinti keptuvėje, džiaugsitės ryškesniu skoniu…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 4,18 iš 5)
Loading...

Daržovinis kugelis

(0)

Patiekalas įvairių daržovių mėgėjams. Šis kugelis bus truputį skystesnis, bet nuostabiai minkštas, gardus, daržovingas ir lengvas. Variacijų, kaip papildyti kugelį daržovėmis, yra visokiausių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Kugelis su nduja ir čorisu

(0)

Per vieną „Jurgio ir drakono“ darbuotojų vakarėlį iškepėme kugelį su nduja – buvo taip skanu, kad ojojojoj. Įdėkite ir čoriso – jei mėgstate mėsą, drąsiai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Žalias kugelis su špinatais ir rūkytu varškės sūriu

(0)

Žalias kugelis su špinatais ir rūkytu varškės sūriu man yra atradimas. Graži, skani ir žalia bulvinio blyno draugystė su špinatais ir sūriu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Tradiciniai cepelinai

(34)

Na ką dar galėčiau parašyti apie šitą nacionalinį patiekalą, jei jau jis visomis kalbomis apdainuotas ir iš visų pusių jo portretas nupieštas? Pagrindinė užduotis, gaminant… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Zervynų kugelis

(3)

Skaniausias mano gyvenime ragautas kugelis – stora traškia pluta, minkštas, kvapus. Zervynų kugelio išskirtinumas – manų kruopos. Dėl jų tarkių nereikia labai nuspausti, drėgmę sugers… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Bulvių, obuolių ir grybų mišrainė

(0)

Ši bulvių, obuolių ir grybų mišrainė tinka ir Kalėdoms, ir Kūčioms, jei ją pagardinsite ne majonezu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

„Beatos virtuvė“ virtiniai su varškės ir žalumynų pagardu

(2)

Nerealiai skanūs virtinukai su virtomis bulvėmis, pievagrybiais, svogūnais. Atsivalgyti sunku! Labai džiaugiuosi, kad šie virtiniai pagaliau pasiekė parduotuvių lentynas ir atvyko į didžiąsias IKI parduotuves…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kugelis su chorizo dešra

(2)

Tobulas ir minkštas – štai koks yra šis kugelis su šiek tiek aštroka chorizo dešra. Netgi mokslininkų įrodyta, kad valgant krakmolingas daržoves (o bulvės būtent… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,71 iš 5)
Loading...

Įdarytos saldžios bulvės

(0)

Receptas iš 2018 m. kovo „Beatos virtuvės“ laidos, „Lengvai ir sveikai“ rubrikos. Rudeniškas ir lengvas, maistingas ir naudingas patiekalas tiek pietums, tiek vakarienei. Gaminame: įkaitiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (26 balsai, vidurkis: 3,23 iš 5)
Loading...

Vasariškos bulvių salotos su smidrais

(3)

Šioms salotoms sunaudokite paskutinius pavasario šauklius – smidrus ir ridikėlius. Lengvas, gaivus ir greitai paruošiamas garnyras prie keptos, rūkytos žuvies ar vištienos šašlyko. Gaminame: šviežias… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Su pankoliais keptos bulvės

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis. Traški plutelė su sūriu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,29 iš 5)
Loading...

Batatų ir mėlynųjų pelėsių sūrio sriuba

(2)

Šioje sriuboje susitinka turbūt visi skoniai, dėl kurių patiekalai mums atrodo ypatingai gardūs: saldumas, rūgštumas, švelnus karstelėjimas. Tikrai nustebinsite draugus. Kubeliais supjaustome ir atskiruose dubenėliuose… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,45 iš 5)
Loading...

Kepti bulviniai ežiukai su varškės ir peletrūnų padažu

(9)

Jau ne kartą kepėme, virėme, degustavome patiekalus su „Obelių“ rapsų aliejumi, o šįkart išbandėme „Obelių“ sviesto skonio rapsų aliejų. Sutikite, sviesto skonis ir kvapas mielas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 3,10 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.