8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 600 g mėsos
  • Alyvuogių aliejaus
  • 2 saliero stiebų
  • 2 morkų
  • 1 svogūno
  • 3 česnako skiltelių
  • 1 šaukštelio džiovinto raudonėlio
  • .....

Lazanija su bulvėmis

(0)

Na dabar tai visi itališkos virtuvės ekspertai ir prisiekę mylėtojai prisėskit, pasiimkit stiklinę vandens ir laikykitės, kad tik iš batų neiškristumėte. Savo laidoje kepiau tokią lazaniją (man ji net skanesnė, nei tradicinė – tik nemėtykit akmenimis), kuri sluoksniuota ne su pastos lakštais, o su mano labai mylimomis virtomis bulvėmis. Keptuvėje ar storadugniame troškintuve gerai įkaitiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Nainių kugelis su vištiena

(3)

Mano laidos svečiai nuostabi pora – Simona ir Jonas Nainiai iškepė savo legendinį kugelį su vištiena, dėl kurio nesutalpina savo draugų prie stalo – taip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...

Šventinės bulvės ančių taukuose

(0)

Pasakysiu taip – aš apie Kalėdas galvoju jau gerokai iš anksto. Na gerai, gal ne kasdien, bet jau nuo rudens vidurio vis kartkartėmis šmėsteli mintis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Bulvių ir žirnių spurgos

(1)

Tradicinis lietuviškas kūčių ir Kalėdų patiekalas, kuris buvo aprašytas nuostabioje Juozo Kudirkos knygoje „Lietuviškos kūčios ir Kalėdos“. Aš nuo savęs šiam receptui dar pridėjau truputį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

„Kėdainių“ blynai su vištiena

(3)

Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi „Kėdainių“ blynų, bet šiandien pagaliau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,20 iš 5)
Loading...

Šviežių bulvių salotos su ožkų sūriu

(0)

 Jaukumo, paprastumo ir skanumo viršūnė. Kreminis ožkų sūris meiliai apsiveja bulvytes, o žalieji žirneliai suteikia sultingumo ir saldumo. Dar puiku, kad šios salotos puikiai tinka… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Tuno salotomis įdarytos bulvės

(0)

Paprastas, maistingas ir ypač gardus įdarytų bulvių receptas – puiki idėja sotiems pietums. Beje,taip įdarytos bulvės puikiausiai susipakuoja ir į priešpiečių dėžutę. Salierų lapkočius, ridikėlius,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Veganiškas kugelis su grikiais

(0)

Šis veganiškas kugelis iš jau dešimtmetį veganišką mitybą pasirinkusios farmacininkės Karolinos Kubilienės ir jos vyro gydytojo Dariaus Kubiliaus šeimos repertuaro. Karolina pasakojo ilgai ieškojusi recepto,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Lino Adomaičio studentiškas plokštainis „Express“

(0)

Lietuvos gaspadoriaus rubrikoje kompozitorius, daininikas, docentas Linas Adomaitis parodė kaip iškepti studentišką „Express“ plokštainį keptuvėje. 1. Nulupame ir stambia burokine tarka sutarkuojame bulves. 2. Gerai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 2,91 iš 5)
Loading...

Kugelis su kiaulių liežuviais

(0)

Mano laidos viešnia, kulinarė ir maisto tinklaraštininkė Laura Galkinaitė parodė, kaip išsikepti nerealaus skonio kugelį su virtais kiaulių liežuviais. Aš pati dar nebuvau ragavusi tokio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Žemaičių blynai su vištiena ir pievagrybiais

(0)

Štai koks puikus savaitgalio projektas prieš jūsų akis! Pripažinkim, tikrai nedažnai namuose gaminame naminius žemaičių blynus, o visai be reikalo. Šie blyneliai fantastinio gerumo –… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,14 iš 5)
Loading...

Airiški bulviniai blynai „boxty“ beveik žemaičių blynų giminės

(0)

Putlučiai, ypač gardūs ir minkšti, nes pagaminti ir su virtomis, ir šviežiomis tarkuotomis bulvėmis. Gal kiek primena mums puikiai pažįstamus žemaičių blynus, tik yra be… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Cepelinai su trijų rūšių įdarais

(0)

Mėgstamiausias lietuvių patiekalas – cepelinai. Šįkart: trispalviai, su moliūgų įdaru, su varške ir su kepenėlėmis. Nulupame virtų bulvių lupenas (bulvės būtinai turi būti visiškai atvėsusios,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Bulvių ir silkės kąsneliai

(7)

NUOSTABAUS skonio šitie kąsneliai, aš jums sakau… Jau seniausiai aišku, kad silkė su bulve yra geriausios draugės, dar į kompaniją pakvieskim sodraus skonio grybų majonezą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,73 iš 5)
Loading...

Skaniausias klasikinis kugelis pagal Rūtą

(26)

Kažkada užsiminėme, kad kartą šefė Rūta Paulauskienė mums studijoje iškepė puikų kugelį, kuris visą komandą privertė aikčioti ir kone alpulį įvarė – toks gardus buvo!… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (40 balsai, vidurkis: 3,58 iš 5)
Loading...

Kugelio traškučiai

(2)

Kaip gimė kugelio traškučiai? Iš nesėkmės. Kartą sumaniau pabandyti iškepti kugelį torto formoje – ne visai pavyko, nes buvo gana skystas ir išbėgo per kraštus…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,38 iš 5)
Loading...

Kugelis su kefyru

(0)

Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels. Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą. Į tarkius beriame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais

(2)

Bulvių gratinas su džiovintais baravykais gali būti ir Kalėdų garnyras, ir žiemos vakarienės patiekalas. Toks kremiškas, gardus ir kvepia baravykais…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Trys bulvių garnyrai: su šonine, su rozmarinu ir roželės

(0)

Bulvės nuostabiausios… Tai kaip gi be jų mūsų geriausių draugių.  Aš tikra bulvių gerbėja, esu tikrai nemažai jums pasiūlymų su bulvėmis paruošus. Ir štai prašau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Jautienos rageliai su bulvių įdaru

(0)

  Gaminimo eiga: Susmulkiname svogūną ir pakepiname su trupučiu sviesto. Į jautieną įmaišome kalendrą, kmynus, druską, pipirus, įmušame kiaušinį ir viską išminkome. Pakepintus svogūnus įdedame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 1,00 iš 5)
Loading...

Kugelis su vištų sparneliais

(0)

Kas sugalvojo į kugelį mėsos įkepti – neapsiriko, tikrai geras derinys. Galite naudoti kokią patinka mėsą, tik svarbu pirma ją paskrudinti keptuvėje, džiaugsitės ryškesniu skoniu…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 4,23 iš 5)
Loading...

Daržovinis kugelis

(0)

Patiekalas įvairių daržovių mėgėjams. Šis kugelis bus truputį skystesnis, bet nuostabiai minkštas, gardus, daržovingas ir lengvas. Variacijų, kaip papildyti kugelį daržovėmis, yra visokiausių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Kugelis su nduja ir čorisu

(0)

Per vieną „Jurgio ir drakono“ darbuotojų vakarėlį iškepėme kugelį su nduja – buvo taip skanu, kad ojojojoj. Įdėkite ir čoriso – jei mėgstate mėsą, drąsiai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Tradiciniai cepelinai

(38)

Na ką dar galėčiau parašyti apie šitą nacionalinį patiekalą, jei jau jis visomis kalbomis apdainuotas ir iš visų pusių jo portretas nupieštas? Pagrindinė užduotis, gaminant… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.