Jaukumo, paprastumo ir skanumo viršūnė. Kreminis ožkų sūris meiliai apsiveja bulvytes, o žalieji žirneliai suteikia sultingumo ir saldumo. Dar puiku, kad šios salotos puikiai tinka į darbą ar iškylą.
Gerai pasūdytame vandenyje išverdame bulvytes, kol taps minkštos. Likus porai minučių iki pabaigos, į vandenį suberiame žirnelius ir juos trumpai apverdame.
Nupilame virimo vandenį ir dar karštas bulves su žirneliais sumaišome su tepamu ožkų pieno sūreliu – nuo karščio jis truputį paskystės. Pagardiname juodaisiais pipirais, smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.
Informuojame, kad šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies). Toliau naršydami svetainėje arba paspausdami mygtuką Sutinku, Jūs sutinkate su slapukų naudojimu. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Daugiau informacijos apie slapukus rasite čia