8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 200 g perlinių kruopų
  • 1 skardinės konservuotų avinžirnių
  • 50 g rudųjų lęšių
  • 1 vidutinio dydžio bulvės
  • 1 l vandens
  • 250 ml pieno
  • druskos
  • .....

Perlinių kruopų ir ankštinių košė su baltu spirgučių padažu

(0)

Jaukiausias ir sočiausias žiemos patiekalas, kurio pavalgius teliks šokti į kombinezonus ir lėkti į mišką ar ant kalno su rogutėmis. Tam, kad košei nereikėtų naudoti dviejų puodų, siūlome dėti konservuotų avinžirnių – tai gerokai sutrumpins patiekalo gaminimo laiką. BARBOROS receptų rubrikoje rasite idėjų, kokius patiekalus gaminti, ir patogiai bei greitai užsakysite visus trūkstamus ingredientus. www.barbora.lt/receptai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Tobula aštri chilli con carne

(2)

Įdomu, ar dar yra tokių žmonių, kurie nežinotų ar nebūtų virę šios aštrios meksikietiškos sriubos? Kai kam priminsim, o kai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Azijos įkvėptas šparaginių pupelių ir vištienos troškinys keptuvėje

(0)

Dideliame puode apvirkite šparagines pupeles (tinka ir šaldytos) ir supjaustykite į tris dalis. Vištieną supjaustykite juostelėmis, didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Daržovių blyneliai su prieskoniais ir žirnių miltais bei jogurto padažu

(2)

Kurdama šį receptą įkvėpimo sėmiausi iš indų virtuvės užkandžio – pakorų. Svarbiausia, negailėkite prieskonių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,83 iš 5)
Loading...

Vieno kąsnio vakarėlis

(0)

Jei Kalėdos – daugiau namiškių šventė, tai dienos aplink Naujuosius metus gausios draugų, kaimynų ir kolegų susibėgimų. Smagu pasivaišinti, bet… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,83 iš 5)
Loading...

Šokoladinis triufelių tortas

(0)

Ši nuostabų, visiems vos pažiūrėjus žadą atimantį tortą iškepė ir jo receptu pasidalino Ramunė Česonienė arba Ms. Cupcake Cork .Jam… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,85 iš 5)
Loading...

Kalėdinio glajaus pasaulyje

(0)

Glajus – tai ne tik grožis akims ir malonumas gomuriui, bet ir pagrindinė kalėdinių skanumynų statybinė medžiaga. Tinkamai pagamintu glajumi… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,63 iš 5)
Loading...

Kalėdiniai meduoliai dekoravimui

(8)

Žodžiu, praėjusį savaitgalį su krikšto dukrom ir mano vaikais kepėm meduolius. Sakau, tai gal užteks išsikepti, ar tikrai norit dekoruot?… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,09 iš 5)
Loading...

Kalėdinė beždžionėlių duona

(2)

Beždžionėlių duona ji vadinama visai ne dėl to, kad gaminama iš bananų, o todėl, kad plėšoma ir valgoma pirštais, nereikia… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,11 iš 5)
Loading...

„Tinginio“ rutuliukai

(4)

Štai taip sunkokai serviruojamas visų mūsų pamėgtas desertas „Tinginys“ gali virsti stalo puošmena. O ir valgyti tokius „Tinginio“ rutuliukus smagiau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Sočios vegetariškos buritos

(0)

Dideli vaikai vis tiek kažkuriuo metu pasako fuiiii. Vieną dieną fui žuvis, kitą dieną atsikėliau su naujiena – mama, nuo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Silkė su granatais

(0)

Silkę su granatais pamėgsta ne tie, kurie iki šiol net negalėjo pažiūrėti į jokią žuvį! Ne veltui sakoma, kad tobulumas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,53 iš 5)
Loading...

Silkė su burokėliais ir sėklomis

(0)

Silkės ir burokėlio draugystė gyvuoja nuo neatmenamų, dar „silkės pataluose“ laikų. Ir iš tiesų, jie tokie skirtingi, bet taip puikiai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Silkė su morkomis, aguonomis, cinamonu ir graikiniais riešutais

(0)

Kūčios ir Kalėdos pasįžymi tuo, kad ant stalo nugula tokie patiekalai, be kurių neįsivaizduojamos gražiausios metų šventės. Tokia ir ši… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Orkaitėje kepti batatų griežinėliai su silke

(0)

Ant šventinio Kūčių stalo – batatų ir silkės duetas. Vos keli ingredientai ir džiaugsitės naujais skoniais, kurie dar labiau pakels… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,43 iš 5)
Loading...

Trys nuostabūs silkės receptai pagal Beatą

(0)

Aš mėgstu silkę. Man patinka jos riebumas ir sūrumas. Prie jos tinka įvairiausi priedai: burokėliai, bulvės, razinos, grietinė, avokadai. Kur… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,78 iš 5)
Loading...

Silkės blyneliai su kanapėmis ir krapais

(0)

Ta pati panelė, tik kita suknelė, arba paskutinės minutės pasiūlymas – nereikia nieko rauginti, brandinti ar kildinti. Tik kanapių sėklomis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,38 iš 5)
Loading...

Vištienos pyragas su tešlos kepure

(0)

Šis pyragas – tiek jo išvaizda, tiek skonis – greit sukvies artimuosius prie stalo. Tikras smagumas yra laužti traškią tešlos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 2,78 iš 5)
Loading...

Kibinai su kiauliena

(2)

Šią naminę traškią tešlą greitai pagaminti gali net virtuvės naujokas, o jos panaudojimas beribis! Siūlau pabandyti su šia tešla pasigaminti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,80 iš 5)
Loading...

Atviras sumuštinis su feta ir figomis

(2)

Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Burokėlių sriuba su juodaisiais lęšiais ir šviežiais kopūstais

(0)

Sodri, išraiškingo skonio sriuba, kuri įtiks net ir mėsiškų barščių mėgėjams. Bulves čia labai sėkmingai pavaduoja juodieji lęšiai, o gamybos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Smėlinės juostos su obuoliene

(1)

Obuolienę verdu dažnai, nes tai viena pigiausių, skaniausių ir universaliausių uogienių! Labai skanu su karštu skrebučiu ryte ar kąsneliu varškės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,17 iš 5)
Loading...

Žuvies kotletukai su moliūgais

(2)

Skaniausi žuvies kotletukai, kokius tik teko ragauti: minkšti, aromatingi, gardūs. Troškintos morkos ir moliūgas gražiai nuspalvina, o grietinėlė suminkština. Laura… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,82 iš 5)
Loading...

Korėjietiški jautienos šonkauliai

(3)

Šiaip tai džiaugiuosi, kad jautiena tikrai jau ne deficitinė ir šios mėsos pasirinkimas tik auga ir didėja. Nors pastebiu, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.