8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 4 riekių juodos „Beatos virtuvės“ duonos
  • 200 g fetos
  • 5 šviežių figų
  • saujos špinatų
  • Užpilui:
  • 1 šviežios mėtų šakelės
  • .....

Atviras sumuštinis su feta ir figomis

(2)

Šis karališkas sumuštinis ir labai gražių spalvų, ir prabangaus, ypatingo skonio. Sumuštinis labai lengvai gali virsti brusketa, jei duoną prieš tai paskrudinsite. O padažas puikiai tiks bet kokioms šviežioms salotoms. Ruošiame: Mėtų lapelius susmulkiname peiliu. Nedideliame puodelyje ištirpiname medų, nukeliame nuo ugnies ir į jį, maišydami, sudedame visus užpilui skirtus ingredientus. Fetą susmulkiname stambokais gabalėliais…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Burokėlių sriuba su juodaisiais lęšiais ir šviežiais kopūstais

(0)

Sodri, išraiškingo skonio sriuba, kuri įtiks net ir mėsiškų barščių mėgėjams. Bulves čia labai sėkmingai pavaduoja juodieji lęšiai, o gamybos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Smėlinės juostos su obuoliene

(1)

Obuolienę verdu dažnai, nes tai viena pigiausių, skaniausių ir universaliausių uogienių! Labai skanu su karštu skrebučiu ryte ar kąsneliu varškės… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Žuvies kotletukai su moliūgais

(2)

Skaniausi žuvies kotletukai, kokius tik teko ragauti: minkšti, aromatingi, gardūs. Troškintos morkos ir moliūgas gražiai nuspalvina, o grietinėlė suminkština. Laura… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,70 iš 5)
Loading...

Korėjietiški jautienos šonkauliai

(3)

Šiaip tai džiaugiuosi, kad jautiena tikrai jau ne deficitinė ir šios mėsos pasirinkimas tik auga ir didėja. Nors pastebiu, kad… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Virtiniai su bulvėmis, kepti su sūriu ir moliūgais

(0)

Pasakiškai jaukus rudeniškas patiekalas. Užtruksite šiek tiek ilgiau, nei prireiks laiko „Beatos virtuvės“ virtiniams su bulvėmis ir keptais pievagrybiais išvirti,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,11 iš 5)
Loading...

Cacio e pepe arba sūris ir pipirai

(0)

Štai toks paprastas pavadinimas, o ir trumputis ingredientų sąrašas atrodo labai jau kukliai, bet žinokite, koks nepaprastas yra šio patiekalo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais, sūriu ir majonezu

(1)

Lietuvoje kiekviename šaldytuve rasi nors lašelį majonezo. Šis universalus produktas keliauja ne tik ant virto kiaušinio ar į šviežias kopūstų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4,88 iš 5)
Loading...

Desertinė kesadilija su kriaušėmis, cinamonu ir bri sūriu

(4)

O dievai kaip čia skanu – traški plona tortilija, saldi kriaušė ir pikantiškas viską apjungiantis bri sūris. Kai norisi kažko… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Keptų burokėlių salotos su kanapių aliejumi

(0)

Jau pats laikas prisiminti per vasarą primirštus šakniavaisius. Aš pati pulsiu į burokėlius. Burokėlis, kaip ne kartą esu sakiusi, man… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,75 iš 5)
Loading...

Rūkytos vištienos, avokadų ir bolivinių balandų salotos su apelsinais

(0)

Bolivinių balandų ir avokado sąjunga tokia stipri, kad sotumui užtikrinti nereikia nei mėsos, nei žuvies, bet man taip patinka rūkyta… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,11 iš 5)
Loading...

Cukinijų sriuba su pomidorais ir feta

(6)

Jei norisi ypatingai skanios sriubos, nepatingėkite sriubos ingredientų prieš tai apkepti orkaitėje. Skirtumas milžiniškas, visi, kas ragaus, klausinės, iš kur… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,13 iš 5)
Loading...

Avižiniai obuolių ir bananų sausainiai

(8)

Nei miltų, nei cukraus, nei pieno, nei sviesto – kas? Ogi minkšti, aromatingi, saldūs ir išraiškingo skonio sausainiai. Tikri „lėtųjų“… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (17 balsai, vidurkis: 3,41 iš 5)
Loading...

Kokosų piene kepta višta

(1)

Visų namuose yra patiekalas, kuris niekad nepabosta. Maniškiuose – tai kepta višta. Kartais, kai klasikiniai variantai pabosta, imuosi ieškoti naujų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,40 iš 5)
Loading...

Kakavinis cukinijų keksas

(9)

Kai vasarą uždera cukinijos, ką iš jų pagaminti prisigalvojam kiekvienas. Ši daržovė kepiniuose – ne naujiena, su ja kepiniai išeina… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 4,19 iš 5)
Loading...

Cukinijų apkepas su trimis sūriais

(3)

Šį cukinijų apkepą su trimis sūriais ištobulino mano sesuo Odeta. Jis panašus į kugelį, tačiau labai daržovingas, minkštas ir labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,36 iš 5)
Loading...

Parmidžana -baklažanų apkepas pomidorų padaže

(2)

Parmidžana su baklažanais ir paprikomis – tikras virtuvės hitas. Puikiai tiks visiems norintiems į savo mitybos racioną įtraukti daugiau daržovių!… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,60 iš 5)
Loading...

Traškios sveikuoliškos žiedinių kopūstų salotos su migdolų aliejumi

(2)

Žiediniai kopūstai – sotūs ir gražūs savo žiedynais, o be to ir labai maistingi.  Tikrai ilgai netruksite šias salotas pasigaminti,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,55 iš 5)
Loading...

Keptuvėje kepta lašiša su šviežių pomidoriukų padažu ir grikiais su morkomis

(1)

Super greita ir maistinga vakarienė, kuriai paruošti produktų tikrai rasite ir mažesnėje parduotuvėje čia pat už kampo. O aromatingas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

Prancūziškas žuvies troškinys

(2)

Žuvis – tas maistas, kuris ant mūsų stalo turėtų būti bent kartą ar du per savaitę, tad siūlau išbandyti labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,29 iš 5)
Loading...

Ežerų laimikis

(0)

Žuvies mylėtojai neleis sumeluoti – jei nori tinkamai paruošti šviežią žuvį, labai svarbu nenustelbti natūraliai švelnaus žuvies skonio. Rinkomės tam… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Traškios duonos lazdelės su keptu brie sūriu

(1)

Kai trūksta idėjų vakarėliui ar netikėtiems svečiams, tereikia kitaip supjaustyti duoną, ją apkepti ir patiekti su šiltu, išsilydžiusiu sūriu. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,83 iš 5)
Loading...

Nekepti jogurtiniai uogų torčiukai

(2)

Gaivūs ir lengvučiai – tokie yra šie maži tortukai, kuriems linkiu tapti jūsų smagiausiu desertu šią vasarą. Turgeliuose pro uogas kelio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_kakava_banner.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Koldunai-300x250px.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.