Gamyba itin paprasta – tereikia sumaišyti kiek salstelėjusį garstyčių ir krapų padažą ir jame pamerkti supjaustytą silkę. Ten, geriausia, kad ji praleistų apie 24 valandas ir viskas – galima valgyti. Dubenyje sumaišome po šaukštą grūdėtųjų ir Dižono garstyčių su 3-4 šaukštais neutralaus skonio aliejaus. Įspaudžiame vienos citrinos sultis, beriame šaukštą cukraus ir dosnią saujelę smulkintų… Daugiau…
Niekas labai nesupyks, jei šiam gėrimui nusipirksite kokybiškų apelsinų sulčių ir tada jau tik spanguolių makt makt pridėsite. Apelsinų sultys… Daugiau…
Man labai patinka tradiciniai silkių patiekalai. Esu amžina silkės pataluose gerbėja, niekada neatsisakau paskanauti silkės su džiovintais grybais ar marinuotos… Daugiau…
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepame smulkiai supjaustytą porą. Kai poras suminkštėja, į keptuvę siunčiame šiaudeliais sutarkuotas morkas, išmaišome ir toliau… Daugiau…
Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepame smulkiai supjaustytą porą, kol ims minkštėti. Tada beriame burokine tarka sutarkuotą moliūgą, pagardiname druska ir… Daugiau…
Kitoje vandenyno pusėje labai populiarus skonių derinys – riešutų sviestas ir uogienė – įsliuogė į šį mažą, gražų sausainėlį. Juo… Daugiau…
Prabangūs ir elegantiški sausainėliai patiks klasikos mėgėjams. Kas gali būti geriau už burnoje tirpstantį sviestinį sausainėlį? Vis dėlto gali. Tai… Daugiau…
Mano meilė silkei yra plati kaip žvaigždynai… Hahaha, kaip sako – iš dainos žodžių neišmesi, bet gal savo pridėt gali???… Daugiau…
Grupės „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius ir jo mama Ina Valiukeviečienė mano laidoje pagamino neįtikėtinai skanią žaliųjų grikių varškę – man… Daugiau…
Naujas bandelių receptas tiems, kurie negali nurimti be mielinių kepinių. Šias gausiai citrinų kremu perteptas mielines bandeles su aguonomis pasigaminti… Daugiau…
Šį šeštadienį savo laidoje gaminau traškius takus su vištiena, kuriuos kepiau orkaitėje! Genialus metodas vienu ypu pagaminti visai šeimai – ir… Daugiau…
Kepenėlės – mėgstu jas nuo vaikystės, galėčiau valgyti kasdien, o ir kaina subproduktų labai gerai, tad įtraukime juos į savo… Daugiau…
Mano draugė ir nuostani šefė Rūta Paulauskienė šaltieną išmoko gaminti iš tėčio, itin ištobulinusio savo receptą. Tikriausiai stebitės, kaip kuklioji… Daugiau…
TOKIŲ SPURGŲ mano laidoje dar nebuvo!!! Jas mano laidoje išvirė tokio nuostabumo pora, kad neįmanoma šių žmonių neįsimylėti – mano… Daugiau…
Baklažanai – mano meilės – naujame amplua! Šįkart įkvėpimo semtasi iš Itališkos virtuvės, nes čia ir pomidorai, ir kietasis sūris… Daugiau…
Kai pritrūksta idėjų, kaip ruošti mėgstamą paukštieną, atsiverčiu kulinarijos knygas. Vištiena „Piccata“ – tradicinis italų patiekalas su pikantišku kaparėlių ir… Daugiau…
Dar vienas būdas kaip skaniai suvalgyti visų mūsų mėgstamus burokėlius. Būtinai BŪTINAI išsikepkit šį nesudėtingą, bet neįtikėtinai skanų atvirą burokėlių… Daugiau…
Lietingu oru gerą nuotaiką palaikykime kepdami pyragus! Prieš jūsų akis nesudėtingas, bet labai skanus obuolių ir varškės apkepas su trupiniais… Daugiau…
Jei jūsų virtuvėje liūdi koks prapjautas dinozauro dydžio moliūgo kampas, kuris niekaip nebeįtilpo į sriubą ar troškinį, tai nieko nelaukit… Daugiau…
Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi… Daugiau…
Tiesog karališkas desertas – sodrus, šokoladinis, pasipuošęs avietėmis, kurių sezonas šiemet buvo ypatingai ilgas ir tik dabar baiginėjasi. Tebūnie tai… Daugiau…
Pristatau dviejų maisto produktų derinį, kuris užima ypatingą vietą visų lietuvių širdyse – tai obuoliai ir varškė. Kas gi nėra… Daugiau…
Ispanijos įkvėpta spalvinga NETRADICINĖ paelija, kurią greitai pasigaminsite namie, nereiks jokių specialių keptuvių, pakaks orkaitės. Pirmiausia kubeliais susmulkiname čorisą ir… Daugiau…
Fantastiniai cukinijų vafliai, kuriuose sūrio ir daržovių yra daugiau nei miltų! Skamba gerai? Patikėkit, jie tikrai verti atsidurti jūsų pusryčių… Daugiau…