8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 1 šaukštas grūdėtųjų garstyčių
  • 1 šaukštas Dižono garstyčių
  • 3–4 šaukštai rapsų aliejaus
  • 1 citrinos sultys
  • 1 šaukštas cukraus
  • 2–3 šaukštai krapų
  • Silkės filė

Švediška silkė garstyčių padaže

(0)

Gamyba itin paprasta – tereikia sumaišyti kiek salstelėjusį garstyčių ir krapų padažą ir jame pamerkti supjaustytą silkę. Ten, geriausia, kad ji praleistų apie 24 valandas ir viskas – galima valgyti. Dubenyje sumaišome po šaukštą grūdėtųjų ir Dižono garstyčių su 3-4 šaukštais neutralaus skonio aliejaus. Įspaudžiame vienos citrinos sultis, beriame šaukštą cukraus ir dosnią saujelę smulkintų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Spanguolių ir apelsinų kisielius

(0)

Niekas labai nesupyks, jei šiam gėrimui nusipirksite kokybiškų apelsinų sulčių ir tada jau tik spanguolių makt makt pridėsite. Apelsinų sultys… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Egzotiška silkė su mangų kariu

(0)

Man labai patinka tradiciniai silkių patiekalai. Esu amžina silkės pataluose gerbėja, niekada neatsisakau paskanauti silkės su džiovintais grybais ar marinuotos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Silkė su morkomis ir džiovintais vaisiais

(0)

Keptuvėje ant šlakelio aliejaus apkepame smulkiai supjaustytą porą. Kai poras suminkštėja, į keptuvę siunčiame šiaudeliais sutarkuotas morkas, išmaišome ir toliau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2,33 iš 5)
Loading...

Šamo, grybų ir moliūgų paštetas

(0)

Keptuvėje ant šlakelio aliejaus pakepame smulkiai supjaustytą porą, kol ims minkštėti. Tada beriame burokine tarka sutarkuotą moliūgą, pagardiname druska ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Riešutų sviesto sausainiai su uogiene

(0)

Kitoje vandenyno pusėje labai populiarus skonių derinys – riešutų sviestas ir uogienė – įsliuogė į šį mažą, gražų sausainėlį. Juo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Sviestiniai sausainiai su pistacijomis ir džiovintomis spanguolėmis

(1)

Prabangūs ir elegantiški sausainėliai patiks klasikos mėgėjams. Kas gali būti geriau už burnoje tirpstantį sviestinį sausainėlį? Vis dėlto gali. Tai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Silkės tortas

(3)

Mano meilė silkei yra plati kaip žvaigždynai… Hahaha, kaip sako – iš dainos žodžių neišmesi, bet gal savo pridėt gali???… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,13 iš 5)
Loading...

Žaliųjų grikių „varškė” su vaisiais ir riešutais

(1)

Grupės „The Roop“ vokalistas Vaidotas Valiukevičius ir jo mama Ina Valiukeviečienė mano laidoje pagamino neįtikėtinai skanią žaliųjų grikių varškę – man… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Aguoninės mielinės bandelės su citrinų kremu

(3)

Naujas bandelių receptas tiems, kurie negali nurimti be mielinių kepinių. Šias gausiai citrinų kremu perteptas mielines bandeles su aguonomis pasigaminti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Orkaitėje kepti vištienos takai

(0)

Šį šeštadienį savo laidoje gaminau traškius takus su vištiena, kuriuos kepiau orkaitėje! Genialus metodas vienu ypu pagaminti visai šeimai – ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Greitos vištų kepenėlės su daržovėmis ir žolelėmis

(2)

Kepenėlės – mėgstu jas nuo vaikystės, galėčiau valgyti kasdien, o ir kaina subproduktų labai gerai, tad įtraukime juos į savo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,14 iš 5)
Loading...

Karališka šaltiena

(1)

Mano draugė ir nuostani šefė Rūta Paulauskienė šaltieną išmoko gaminti iš tėčio, itin ištobulinusio savo receptą. Tikriausiai stebitės, kaip kuklioji… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Amišų spurgos

(0)

TOKIŲ SPURGŲ mano laidoje dar nebuvo!!! Jas mano laidoje išvirė tokio nuostabumo pora, kad neįmanoma šių žmonių neįsimylėti – mano… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,50 iš 5)
Loading...

Baklažanų suktinukai su varške ir sūriu

(6)

Baklažanai – mano meilės – naujame amplua! Šįkart įkvėpimo semtasi iš Itališkos virtuvės, nes čia ir pomidorai, ir kietasis sūris… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 2,27 iš 5)
Loading...

Vištiena „Piccata“

(1)

Kai pritrūksta idėjų, kaip ruošti mėgstamą paukštieną, atsiverčiu kulinarijos knygas. Vištiena „Piccata“ – tradicinis italų patiekalas su pikantišku kaparėlių ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 2,25 iš 5)
Loading...

Atviras burokėlių pyragas

(4)

Dar vienas būdas kaip skaniai suvalgyti visų mūsų mėgstamus burokėlius. Būtinai BŪTINAI išsikepkit šį nesudėtingą, bet neįtikėtinai skanų atvirą burokėlių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...

Keptų obuolių ir varškės apkepas

(2)

Lietingu oru gerą nuotaiką palaikykime kepdami pyragus! Prieš jūsų akis nesudėtingas, bet labai skanus obuolių ir varškės apkepas su trupiniais… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,86 iš 5)
Loading...

Imbierinis moliūgų keksas su vaniliniu kremu

(1)

Jei jūsų virtuvėje liūdi koks prapjautas dinozauro dydžio moliūgo kampas, kuris niekaip nebeįtilpo į sriubą ar troškinį, tai nieko nelaukit… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 1,50 iš 5)
Loading...

„Kėdainių“ blynai su vištiena

(3)

Pagaliau, istorinis momentas – blynai iš mano gimtojo miesto!!! Nežinau, kaip taip susiklostė, kad niekada iki šiol nebuvau laidoje gaminusi… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Šokoladinė aviečių tartaletė

(0)

Tiesog karališkas desertas – sodrus, šokoladinis, pasipuošęs avietėmis, kurių sezonas šiemet buvo ypatingai ilgas ir tik dabar baiginėjasi. Tebūnie tai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Varškinės tešlos obuolių pyragėliai

(0)

Pristatau dviejų maisto produktų derinį, kuris užima ypatingą vietą visų lietuvių širdyse – tai obuoliai ir varškė. Kas gi nėra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Paelija su čorisu orkaitėje

(0)

Ispanijos įkvėpta spalvinga NETRADICINĖ paelija, kurią greitai pasigaminsite namie, nereiks jokių specialių keptuvių, pakaks orkaitės. Pirmiausia kubeliais susmulkiname čorisą ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Cukinijų vafliai

(3)

Fantastiniai cukinijų vafliai, kuriuose sūrio ir daržovių yra daugiau nei miltų! Skamba gerai? Patikėkit, jie tikrai verti atsidurti jūsų pusryčių… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,43 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.