8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 250 ml pieno
  • 250 ml vandens
  • 200 g cukraus
  • 50 g šviežių mielių
  • 200 g sviesto
  • 0,5 l tirštos uogienės (geriausia agrastų, juodųjų serbentų ir pan.)
  • .....

Jolantos mielinės spurgos

(0)

Jolanta, aktyvi moteris, finasininkė, daugiau nei prieš metus viešėjo mano laidoje ir kepė neatsivalgomas spurgas. Jas išmoko virti iš geriausios draugės tetos (deja, ji jau iškeliavusi anapilin ir mano žvaigždžių valandą stebi nuo debesies). Jolantos draugei, savo dukterėčiai, šiuo metu gyvenančiai JAV, ji privirdavo puikių spurgų. Kol Jolanta studijavo, šis gardėsis buvo lauknešėlis alkaniems studentams,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (21 balsai, vidurkis: 3,90 iš 5)
Loading...

Tortilijų suktinukai iš to, kas liko

(0)

Tortilijų suktinukus galima sukti su kuo tik panorėjus. Šįkart siūlau panaudoti produktus, kurių liko ruošiant kitus patiekalus. Minkštą švelnų sūrį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Viščiuko ketvirčiai su apelsinais, spanguolėmis ir keptu plovu

(0)

Jei kepsite vištieną, kaip siūlau šiame recepte, su apelsinais, spanguolėmis ir ekologišku „Maggi“ sultiniu, pasieksite maksimalų rezultatą įdėdami minimaliai darbo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,86 iš 5)
Loading...

Makaronų ir tuno salotos

(0)

Jas dar galėčiau vadinti „Sočiosios ir visada mėgstamos“. Tokios salotos labai patinka draugės Lavijos sūnui Nojui, o mano vaikai taip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Keptos bulvės ir pankoliais

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,88 iš 5)
Loading...

Challah arba duonos pynė

(0)

Ši žydiška duona ne tik įspūdingai atrodo, bet ir yra nepaprastai skani. Švelniai saldi, minkšta ir puri, nesunkiai užkariaus visos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3,57 iš 5)
Loading...

Tarte flambee su smidrais

(0)

Tarte flambeeyra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo dedama… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,43 iš 5)
Loading...

Klafutis

(0)

    Kadaise labai mėgau klasikinį prancūzišką pudingą – klafutį. Vasarą rimtai investuoju į uogų šaldymą, todėl iki pat pavasario… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 2,67 iš 5)
Loading...

Torta pasqualina

(0)

Lengvas, žalias ir sotus velykinis pyragas, kilęs iš Ligūrijos, dažnai kepamas šiuo periodu, tačiau jis toks skanus, kad juo galima… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,53 iš 5)
Loading...

Žalia višta ir daržovės

(0)

Keptą vištą mėgsta visi – ir dideli, ir maži. Smagumas tas, kad ją galima kepti visaip. Labai gardu visai be… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 2,00 iš 5)
Loading...

Anties krūtinėlė su keptomis vynuogėmis

(0)

Antienos skonis iš visų mėsos rūšių geriausiai atsiskleidžia su vaisiais ir uogomis. Man patinka kepti anties krūtinėlę – ji nėra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Azijietiška moliūgų sriuba

(0)

Jei pabodo klasikinė moliūgų sriuba ir mėgstate Azijos virtuvės skonius, labai siūlau išbandyti šią moliūgų sriubą su krevetėmis. Kiek aštroka,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,08 iš 5)
Loading...

Varškės, špinatų ir lašišos keksiukai

(1)

Už šiuos keksiukus sau rašau pagyrimą nesikuklindama, nes išėjo labai skanūs ir tiesiog šventiški – maistingi ir sotūs. Iš savo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 3,13 iš 5)
Loading...

Labai greitas šokoladinis keksas ar net tortas

(2)

Labai šokoladinis ir labai greitai pagaminamas! Rekomenduoju išbandyti net ir tiems, kurie nė karto patys nekepė pyrago ar torto. Jeigu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (19 balsai, vidurkis: 3,53 iš 5)
Loading...

Speltų ir avižinių miltų lietiniai

(0)

Miltinis mišinys „Laimingiems blyneliams“  – lietinius iš šio mišinio galėčiau valgyti be perstojo. Jie „dainuoja“ ir lėkštėje, ir burnoje. Speltų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,89 iš 5)
Loading...

Keksiukai su morkomis ir avižų sėlenomis

(0)

Jeigu mėgstate purius ir kvapnius keksiukus, tačiau vis nesiryžtate patys išsikepti, imkite ir išbandykite šį miltų mišinį – tiesiog negali… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Karamelinis obuolių pyragas

(0)

Tikriausiai visi turite mėgstamiausio obuolių pyrago receptą, bet tokio tai tikrai dar nesate kepę! Šis pyragas išsiskiria karamelės skoniu ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,62 iš 5)
Loading...

Paplotis su troškintais kopūstais, grybais ir šonine

(2)

Puiki idėja tiems, kas pasiilgo pyragėlių su troškintais kopūstais, bet neturi ūpo kočioti ir raityti viso tuzino mažų pyragėlių. Šį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Tobuli vaniliniai ledai su kavos pupelėmis

(0)

Šiems ledams reikės dviejų dalykų – vanilės ankšties ir mėgstamos kavos pupelių. Jei norite daugiau kavos skonio, kavos pupeles truputį… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Perlinių kruopų ir ankštinių košė su baltu spirgučių padažu

(0)

Jaukiausias ir sočiausias žiemos patiekalas, kurio pavalgius teliks šokti į kombinezonus ir lėkti į mišką ar ant kalno su rogutėmis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Tobula aštri chilli con carne

(3)

Įdomu, ar dar yra tokių žmonių, kurie nežinotų ar nebūtų virę šios aštrios meksikietiškos sriubos? Kai kam priminsim, o kai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Azijos įkvėptas šparaginių pupelių ir vištienos troškinys keptuvėje

(0)

Dideliame puode apvirkite šparagines pupeles (tinka ir šaldytos) ir supjaustykite į tris dalis. Vištieną supjaustykite juostelėmis, didelėje keptuvėje įkaitinkite vieną… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Daržovių blyneliai su prieskoniais ir žirnių miltais bei jogurto padažu

(2)

Kurdama šį receptą įkvėpimo sėmiausi iš indų virtuvės užkandžio – pakorų. Svarbiausia, negailėkite prieskonių.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 2,86 iš 5)
Loading...

Vieno kąsnio vakarėlis

(0)

Jei Kalėdos – daugiau namiškių šventė, tai dienos aplink Naujuosius metus gausios draugų, kaimynų ir kolegų susibėgimų. Smagu pasivaišinti, bet… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,36 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV-banner_300x250-01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.