8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 2 didelių baklažanų
  • alyvuogių aliejaus, druskos
  • 2 saldžių paprikų (geltonosios ir raudonosios)
  • ½ česnako galvelės
  • 6 šaukštų balzaminio acto
  • 2 skardinių konservuotų pomidorų savo sultyse
  • .....

Parmidžana -baklažanų apkepas pomidorų padaže

(2)

Parmidžana su baklažanais ir paprikomis – tikras virtuvės hitas. Puikiai tiks visiems norintiems į savo mitybos racioną įtraukti daugiau daržovių! Be to, baklažanuose gausu vitaminų, kurie kaupiasi juodai melsvoje odelėje, tad jos nereikėtų nulupti. Gaminame parmidžaną: Baklažanus supjaustome plonomis riekelėmis ir sudedame į kepimo popieriumi išklotą skardą, apšlakstome alyvuogių aliejumi, apiberiame druska. Kepame 190°C įkaitintoje… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,60 iš 5)
Loading...

Traškios sveikuoliškos žiedinių kopūstų salotos su migdolų aliejumi

(2)

Žiediniai kopūstai – sotūs ir gražūs savo žiedynais, o be to ir labai maistingi.  Tikrai ilgai netruksite šias salotas pasigaminti,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Keptuvėje kepta lašiša su šviežių pomidoriukų padažu ir grikiais su morkomis

(1)

Super greita ir maistinga vakarienė, kuriai paruošti produktų tikrai rasite ir mažesnėje parduotuvėje čia pat už kampo. O aromatingas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,33 iš 5)
Loading...

Prancūziškas žuvies troškinys

(2)

Žuvis – tas maistas, kuris ant mūsų stalo turėtų būti bent kartą ar du per savaitę, tad siūlau išbandyti labai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Ežerų laimikis

(0)

Žuvies mylėtojai neleis sumeluoti – jei nori tinkamai paruošti šviežią žuvį, labai svarbu nenustelbti natūraliai švelnaus žuvies skonio. Rinkomės tam… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,75 iš 5)
Loading...

„Perlotto“ su voveraitėmis ir alumi

(0)

Šiek tiek ūkiškesnis ir sotesnis nei itališkasis pusbrolis rizotas, bet nė kiek ne prastesnis. Šįkart siūlome baltąjį vyną keisti šviesiu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,40 iš 5)
Loading...

Traškios duonos lazdelės su keptu brie sūriu

(1)

Kai trūksta idėjų vakarėliui ar netikėtiems svečiams, tereikia kitaip supjaustyti duoną, ją apkepti ir patiekti su šiltu, išsilydžiusiu sūriu. O… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,83 iš 5)
Loading...

Nekepti jogurtiniai uogų torčiukai

(2)

Gaivūs ir lengvučiai – tokie yra šie maži tortukai, kuriems linkiu tapti jūsų smagiausiu desertu šią vasarą. Turgeliuose pro uogas kelio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Cukinijų blyneliai su varške ir dzadzikiu

(16)

Patiks blynų mėgėjams ir nemėgėjams. Pirmiesiems todėl, kad tai dar vienas puikus blynų receptas be gramo pridėtinio cukraus, antriesiems gal… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 3,29 iš 5)
Loading...

Kiaulienos šoninė kitaip

(2)

Sultinga, minkšta ir gardi kiaulienos šoninė yra rimtas konkurentas visų pamėgtiems šonkauliukams, todėl neabejodami ją marinuokite „Santa Maria“ specialiai šonkauliams… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 2,88 iš 5)
Loading...

Braškių ir kriaušių tarta

(0)

Tai klasikinė prancūziška tarta, kurioje braškės draugauja su kriaušėmis. Kriaušes galite ir pavirti, dar labiau atsiskleis skoniai. Pyragas skanus tiek… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Grietinėlėje troškinti žiediniai kopūstai

(0)

Labai jaukus ir šildantis patiekalas. Įkvėpimo jam ieškota ypatingoje knygoje „Panama labai graži“ ir kaime praleistų vaikystės vasarų prisiminimuose. Ekologiškas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,43 iš 5)
Loading...

Naminiai mėsainiai su daržovėmis

(0)

Ko tikrai vaikams nereikia siūlyti antrą kartą, tai mėsainio. Iš tiesų tai labai gardus kotletukas, tik valgomas su dviem minkštomis… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,40 iš 5)
Loading...

Amerikietiški šašlykai

(1)

Beveik kiekviena šeima turi geriausią, šimtus kartų patikrintą šašlykų marinavimo receptą. Nesiūlome jo išsižadėti, tik drąsiname vasarai įsibėgejant jį patobulinti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Pieniška daržovių sriuba iš vaikystės

(0)

Šiuo receptu mano 2016 m. pavasario žurnale pasidalino Linos Žutautės mama Zita. Tai yra tokia sriuba, kurią turbūt kiekvienas ragavome… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,33 iš 5)
Loading...

Arbūzų ir pankolių salotos su ožkų pieno sūrio skrebučiais

(0)

Vasariškos, lengvos spalvotos salotos, kurias tikrai turite išbandyti, vos tik atsiras arbūzų. Gaivus saldus arbūzas kartu su ožkų pieno sūrio… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,60 iš 5)
Loading...

Vištienos maltinukai su sūriu ir špinatais

(0)

Taip skanu, kad net vaikams nekyla klausimas „O kas čia žalia?“ Geriausiai tinka malta vištų krūtinėlių mėsa, ją galima sumaišyti… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (16 balsai, vidurkis: 4,38 iš 5)
Loading...

„Beatos virtuvė“ virtiniai su varškės ir žalumynų pagardu

(1)

Nerealiai skanūs virtinukai su virtomis bulvėmis, pievagrybiais, svogūnais. Atsivalgyti sunku! Labai džiaugiuosi, kad šie virtiniai pagaliau pasiekė parduotuvių lentynas ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Saldus žaliasis karis su vištiena

(0)

Toks gardus, kad vos suvalgius norisi vėl jį gaminti. Galima ruošti su krevetėmis, kiauliena ar jautiena. Patiekite su ryžiais arba… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Makaronai su žirneliais

(0)

Šio recepto autorė – mano draugė Laura, itališkos virtuvės gerbėja. Taip makaronus ji ruošia savo šeimai. Jei patinka jos vyrui… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4,29 iš 5)
Loading...

Rabarbarų pyragas su granola

(4)

Šis pyragas toks vykęs, kad jau kepiau du kartus. Rabarbarai yra JĖGA, bet jei jų nebespėjate paragauti, tai iš esmės galite… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (11 balsai, vidurkis: 3,64 iš 5)
Loading...

Kepta menkė su balzaminiu actu

(0)

Kaip visada, skaniausi ir genialūs dalykai yra paprasti. Balzaminis actas suteikia švelnios rūgštelės, o medus – saldumo. Daugiau tik druska,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Špinatų salotos su smidrais ir keptu aštriu sūriu

(0)

Šios traškios, šiek tiek aštrokos, bet lengvai salstelėjusios salotos gomurį pamalonina visa skonių palete. Mums jos labai patiko – kartosime… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Žalias ir sveikas pusryčių dubenėlis per 5 minutes

(0)

Bolivinė balanda regis visai neseniai užkariavo mūsų lėkštes, tad turbūt ne visi dar žino, kad nors patiekaluose ji dažnai naudojama… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (13 balsai, vidurkis: 3,77 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.