8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 500 g pusriebės ar riebios varškės,
  • 3 kiaušinių,
  • 70 - 100 g cukraus,
  • 100 g virtų manų kruopų,
  • 50 ml pieno,
  • žiupsnio druskos,
  • žiupsnio cinamono,
  • .....

Varškės apkepas keptuvėje

(6)

Šis apkepas tik įrodo, kad be orkaitės gyventi galima labai skaniai. Beveik kaip varškės pyragas. Valgo, kas su kuo nori. Kad ir su tirpintu šokoladu aplieti galite, bet, aišku, uogienė, grietinė ir cinamonas valdo geriausiai.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Pilno grūdo ežiukai

(17)

Galima aikčiot iš nuostabos, kokie gardūs yra naminiai, ką tik išvirti „ežiukai“. Visiškai „comfort food“, nes patinka ir mažam, ir dideliam. Šie yra sveikesni ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.75 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Tarkuotų bulvių virtinukai

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Orkaitėje kepti cepelinai

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Studentiški cepelinai

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Tradiciniai cepelinai

(7)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Naminis varškės sūris

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Varškės pagardas su kanapių sėklomis

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Varškės spurgos

(12)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.25 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai

(5)

Koks gi ruduo be bulvinių blynų? Juos aš įsigudrinau kepti su cukinijų ir grybų įdaru: dedu šaukštą bulvių tarkių, ant viršaus – ploniausiai pjaustytų cukinijų… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 2.67 iš 5)
Loading...

Virtinukai su mėlynėmis (šaltanosiai)

(22)

Daugeliui šie virtinukai yra pažįstami iš vaikystės, tačiau tikrai žinau žmonių, kurie jų nei matę, nei girdėję. Tradiciškai jie verdami būtent su mėlynių įdaru, tačiau… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4.80 iš 5)
Loading...

Šalta rūgštynių sriuba

(5)

Supikite kefyrą į didesnį dubenį ir, jei pageidaujate „lengvesnės“ sriubos, atskieskite jį vandeniu iki pageidaujamos konsistencijos. Įspauskite česnako skiltelę. Ridikėlius ir agurkus susmulkinkite kubeliais. Jei… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Varškėčiai su dilgėlėmis

(2)

Gaminimas paprastas – sumaišykite varškę, kiaušinį ir dilgėles. Tuomet po šaukštą kraukite miltus ir maišykite, o vėliau – minkykite, kol tešla smarkiai nebelips prie rankų…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Kepta duona

(1)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Švilpikai su grybais

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Keptas kugelis

(11)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 3.43 iš 5)
Loading...

Beatos virtuvė. Perlinių kruopų košė

(5)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Kepta duona ir du padažai

(17)

Duona nuostabioji ir kasdieninė su dviem pagardais. Vienas – pikantikas prieskonių mišinys, kitas – šiek tiek pagardintas sūrio padažas puikusis.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4.17 iš 5)
Loading...

Bulviniai švilpikai su grybų padažu

(34)

Labai jaukus, labai lietuviškas, o dėl agurkų ir žirnelių dar ir žalias patiekalas.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (14 balsai, vidurkis: 4.21 iš 5)
Loading...

Nuostabi, ūkiškai lietuviška fritata su voveraitėmis ir šonine

(3)

Kiaušinių patiekalai yra tikroji pusryčių repertuaro pažiba. Kiaušiniai – tikras ir greitas maistas, kuris yra ir maistingas, ir skanus.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Beatos virtuvė. Bulviniai švilpikai

(0)
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Šaltibarščiai su „Vytautu“

(7)

Neslėpsiu ir būsiu atvira – aš labai mėgstu mineralinį vandenį „Vytautas“. Nuperku jo tikrai daug. Matyt geriausiai gyvenime jausčiausi, jei turėčiau kraną, iš kurio nuolat… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Bulviniai blynai!

(28)

Bet tai kodėl taip būna, kad bulvinių blynų žmogus užsimanai, kaip nežinia ko, paprastai sekmadienį, kai prieš tai vyko koks nors svarbus įvykis – jubiliejus,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 3.17 iš 5)
Loading...
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/BV_banner_vasara_300x250_2_01.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.