8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • - Biskvitui reikės:
  • 80 g medaus
  • 70 g sviesto
  • 1 šaukštelio meduolių prieskonių
  • 30 g grietinės
  • 2 kiaušinių
  • 30 g cukraus
  • .....

Medaus biskvito ir apelsinų kremo tortas

(0)

Šis medaus tortas turi viską, ką tradiciškai mėgstame labiausiai – minkštutį biskvitą, maloniai šildantį prieskonių aromatą, ir, žinoma, dosnų kremo sluoksnį. Šiek tiek kitoks, bet skonių dermė visiems puikiai pažįstama. Gaminame: Pirmiausia kepame biskvitą. Į puodą sudedame medų ir sviestą, užkaičiame ir leidžiame kelias minutes paburbuliuoti. Tada suberiame meduolių prieskonius, kad sušiltų. Galiausiai sudedame į… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Tobulas varškės apkepas

(0)

#BePadažo – ši grotažymė nėra tiktai pasiūlymas, kaip valgyti tobulą varškės apkepą. Tai ir pavadinimas verslo, kurį sukūrė vilniečių Druktenių šeima: vyras tikras virtuvės šefas… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Lietuviškas kanapinis sumuštinis su ridikėliais

(0)

Kanapinė druska su linų sėmenimis yra tikrų tikriausias atradimas ir geriausia sumuštinių draugė. Man ši kombinacija tokia skani, kad vien tik ja pagardinta kokybiška duona… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Airiški bulviniai blynai „boxty“ beveik žemaičių blynų giminės

(0)

Putlučiai, ypač gardūs ir minkšti, nes pagaminti ir su virtomis, ir šviežiomis tarkuotomis bulvėmis. Gal kiek primena mums puikiai pažįstamus žemaičių blynus, tik yra be… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...

Cepelinai su trijų rūšių įdarais

(0)

Mėgstamiausias lietuvių patiekalas – cepelinai. Šįkart: trispalviai, su moliūgų įdaru, su varške ir su kepenėlėmis. Nulupame virtų bulvių lupenas (bulvės būtinai turi būti visiškai atvėsusios,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4,20 iš 5)
Loading...

Medaus torto keksiukai

(4)

Jeigu rengtume mėgstamiausių lietuviškų tortų konkursą, neturiu abejonių, kad medaus tortas užimtų pirmąją vietą ir neužleistų jos jokiam „Napoleonui“. Medaus tortas, ir taškas. Jei jūs… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (20 balsai, vidurkis: 3,95 iš 5)
Loading...

Mieliniai kūčiukai su kanapėmis

(4)

Fantastiški tradiciniai mieliniai kūčiukai su aguonomis ir kanapių sėklomis, kurios labai smagiai traška valgant. Miltus sumaišome su aguonomis ir žiupsniu druskos. Šiltą vandenį sumaišome su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Greitai paruošiami kūčiukai be mielių

(3)

Labai gardūs kūčiukai be mielių, kupini aguonų ir medaus aromatų. Puikus receptas skubantiems, kai nėra ūpo laukti, kol pakils mielinė tešla. Gaminame: Dubenyje sumaišome miltus… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,67 iš 5)
Loading...

Bulvių ir silkės kąsneliai

(7)

NUOSTABAUS skonio šitie kąsneliai, aš jums sakau… Jau seniausiai aišku, kad silkė su bulve yra geriausios draugės, dar į kompaniją pakvieskim sodraus skonio grybų majonezą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3,70 iš 5)
Loading...

Raugintų kopūstų troškinys su žolelėmis

(1)

Dariaus ir Karolinos šeima dalinasi augalingos, ypač aromatingos ir sušildančios kopūstienės receptu, kuriame nė nepsigesite mėsos!

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,25 iš 5)
Loading...

Mano meilė šaltiena arba kaip ją išvirti tobulai

(3)

Kaip aš mėgstu šaltieną! Man tai yra mano vaikystės maistas, nes mano namuose, kai aš augau, visada buvo verdama šaltiena, ir jos būdavo šaldytuve dažnai, ne… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Skaniausias klasikinis kugelis pagal Rūtą

(23)

Kažkada užsiminėme, kad kartą šefė Rūta Paulauskienė mums studijoje iškepė puikų kugelį, kuris visą komandą privertė aikčioti ir kone alpulį įvarė – toks gardus buvo!… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (38 balsai, vidurkis: 3,61 iš 5)
Loading...

Ruginė duona su medumi

(0)

Tai — 100 procentų ruginė duona. Ji tanki, šlapia ir sunki, be galo skani, išlieka valgoma visą savaitę ar dar ilgiau. Ruginę duoną kepame formoje,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Kugelis su kefyru

(0)

Keptuvėje išlydome kelis šaukštus sviesto ir jame apkepame smulkintus svogūnus ir česnaką, kol pagels. Bulvių tarkavimo mašina sutarkuojame bulves ir saliero gumbą. Į tarkius beriame… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3,50 iš 5)
Loading...

Kuršėnų vyniotinis

(19)

Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (9 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Gaivios salotos su raugintais kopūstais ir linų sėmenimis

(2)

Gaivios salotos su raugintais kopūstais gali keliauti ir ant kasdienio, ir ant Kūčių stalo. Paskaninkite jas gardžiais priedais ir gaiviu padažu.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...

Kugelis su vištų sparneliais

(0)

Kas sugalvojo į kugelį mėsos įkepti – neapsiriko, tikrai geras derinys. Galite naudoti kokią patinka mėsą, tik svarbu pirma ją paskrudinti keptuvėje, džiaugsitės ryškesniu skoniu…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 4,25 iš 5)
Loading...

Kugelis su nduja ir čorisu

(0)

Per vieną „Jurgio ir drakono“ darbuotojų vakarėlį iškepėme kugelį su nduja – buvo taip skanu, kad ojojojoj. Įdėkite ir čoriso – jei mėgstate mėsą, drąsiai… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Tradiciniai cepelinai

(38)

Na ką dar galėčiau parašyti apie šitą nacionalinį patiekalą, jei jau jis visomis kalbomis apdainuotas ir iš visų pusių jo portretas nupieštas? Pagrindinė užduotis, gaminant… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...

Grybukai

(55)

Kepame grybukus: Gerai išplakame kambario temperatūros sviestą su cukrumi, kad masė virstų minkštu, puriu kremu. Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Į sviesto ir cukraus masę… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 3,00 iš 5)
Loading...

Zervynų kugelis

(3)

Skaniausias mano gyvenime ragautas kugelis – stora traškia pluta, minkštas, kvapus. Zervynų kugelio išskirtinumas – manų kruopos. Dėl jų tarkių nereikia labai nuspausti, drėgmę sugers… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4,00 iš 5)
Loading...

Šaltibarščiai su marinuotais agurkėliais ir ridikėliais

(0)

Ar jau atidarėt šaltibarščių sezoną? O gal net ir uždarę nebuvot kai ši žiema buvo tokia šilta? Kiekvienas, aišku, turime savų paslapčių ir gudrybių, kaip… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (15 balsai, vidurkis: 3,20 iš 5)
Loading...

Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir slyvomis

(4)

Burokėlių mišrainė su pupelėmis ir slyvomis dera ir prie karpio kotletukų ir viena labai skaniai valgosi.

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4,50 iš 5)
Loading...

Smėlinės juostos su obuoliene

(13)

Obuolienę verdu dažnai, nes tai viena pigiausių, skaniausių ir universaliausių uogienių! Labai skanu su karštu skrebučiu ryte ar kąsneliu varškės sūrio, kai po pietų norisi… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (31 balsai, vidurkis: 4,48 iš 5)
Loading...
26097


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.