Tiesiog puiki, turtinga ir maistinga kruopų košė, kurią gaminsime panašiai kaip rizotą, todėl ji pavyksta tokia gardi – galima drąsiai vaišinti svečius. Keptuvėje įkaitiname šlakelį alyvuogių aliejaus ir ištirpiname sviestą. Jame apkepame pusžiedžiais supjaustytą porą, smulkintas česnakų skilteles ir salierų stiebus. Sorų kruopas ir bolivinę balandą perplauname šiltu vandeniu, kol nuo jų ims tekėti skaidrus… Daugiau…
Skaniausia ŠOKOLADINĖ BANANŲ DUONA??? Turit savo receptą? Aš jums noriu įteikti dar vieną – TOBULĄ. TAIP, vis dar galima atrasti… Daugiau…
Šeštadienį laidoje aš kepiau šnicelį! Jei leistumės į turnė po Lietuvos pakelių kavines ir restoranus, ne visur, bet dar rastume… Daugiau…
Meskime žvilgsnį į ateitį – jei antrąją Velykų dieną nuo jūsų šventinio stalo liks vienas kitas dar nesuvalgytas margutis, tai… Daugiau…
TOBULAS ir taškas. Jei jau kepsit kažką Velykoms, tai šitą receptą pasirinkę galit būt ramūs – laimingi prie stalo bus… Daugiau…
Na aš tai neįsivaizduoju Velykų ryto be kokios nors ypatingos, labai kokybiškos duonos ar pynės, ar pyrago. Esu iškepusi galybę… Daugiau…
Šiemet Velykų stalui aš pasirinkau turbūt vieną populiariausių mėsos pajusnių visoje Lietuvoje – kiaulienos sprandinę. Kadangi ji yra pakankamai riebi,… Daugiau…
Na dabar tai visi itališkos virtuvės ekspertai ir prisiekę mylėtojai prisėskit, pasiimkit stiklinę vandens ir laikykitės, kad tik iš batų… Daugiau…
Ar dažnai gaminat PLOVĄ??? Plovas yra toks nuostabus šeimos maistas – kasdieniškai nekasdieniškas. Aš šįkart pagaminau plovą, kuris mane nustebino:… Daugiau…
Sugrįžtu pas jus į namus su mielinėmis picų bandelėmis – tikras savaitgalio hitas! Kol lauko darbai dar pilnu tempu neužsikūrė –… Daugiau…
VARŠKĖS APKEPAS yra TOBULAS maistas. Kol laukiame pavasario, tai lepinkimės. Nors, žinot, aš varškės apkepą valgau visus metus ir man… Daugiau…
Kai sutikome Pavelą, paprašėme jo pamokyti išsivirti plovo paprastoje namų virtuvėje, be ypatingų rakandų ir atviros ugnies. Pagal Pavelo receptą… Daugiau…
Šį savaitgalį siūlau mėgautis orkaitėje gamintu maistu, nes net ir košę savaitgalio pusryčiams galima pasigaminti orkaitėje! Ar bandėt kada? Tiems, kurie… Daugiau…
Šį savaitgalį siūlau mėgautis orkaitėje gamintu maistu, nes net ir košę savaitgalio pusryčiams galima pasigaminti orkaitėje! Ar bandėt kada? Parodysiu… Daugiau…
Jei žiemą svajojate apie šiltuosius kraštus, siūlau išsivirti ryškaus skonio malaizietišką sriubą – „Laksą“ su vištiena. Nebūtinai iš karto už… Daugiau…
Mano laidos svečiai nuostabi pora – Simona ir Jonas Nainiai iškepė savo legendinį kugelį su vištiena, dėl kurio nesutalpina savo… Daugiau…
Drėgnas, kvapnus, marmurinis aguonų ir citrinų keksas – tobulas būdas suvartoti nuo Kūčių užsilikusias aguonas. O jei tokių neturit, tai… Daugiau…
„Valgyk ir žydėk“ rubrika mano laidoje man yra tikrų tikriausia meilė, atradimas ir sielos bei skrandžio džiaugsmas. Praėjusį šeštadienį gaminau patiekalą,… Daugiau…
Stebuklingas šokoladainis be pridėtinio cukraus, bet toks skanus, kad valgo vaikai ir neklausia KO ČIA PRIDĖJAI MAMA??? Išmirkytas datules ir… Daugiau…
Inga Valinskienė mano laidoje iškepė nuostabių pyragėlių su troškintais kopūstais, grybais ir mėsyte. Tokių, kurie tiesiog tobulai tiktų ir ant… Daugiau…
Pradėsiu nuo to, kad sugadinti lašišos tartaro neįmanoma“, – patikina Haroldas. Dar priduria, kad, jo įsitikinimu, lašišos negalima nei virti,… Daugiau…
„Kuršėnų“ vyniotinio pusbrolis iš Prancūzijos. Tik daug mandresnis ir prabangesnis. Kakavinis biskvitas, apelsinų džemas, avietės ir grietinėlės kremas – štai… Daugiau…
Užburiančiu aromatu pasidabinusios kuklios šakninės daržovės suteiks šventiškumo jūsų stalui ir tiesiog tobulai tiks tiek prie paukštienos, tiek ir prie… Daugiau…
Pasakysiu taip – aš apie Kalėdas galvoju jau gerokai iš anksto. Na gerai, gal ne kasdien, bet jau nuo rudens… Daugiau…