8241
Beatos virtuvė
Reikės:
  • 600–700 g lašišos filė
  • 1 pakelio „Santa Maria“ BBQ marinatas su imbierais, citrinomis ir sojomis
  • 0,5 geltonos paprikos
  • 0,5 žalios paprikos
  • 0,5 raudonos paprikos
  • .....

Lašišos iešmeliai

(0)

Nors Karibų jūros salose gyvena puikūs mėsos kepimo meistrai, aš vis prisimenu ant grilio keptą skaniausią žuvį. Gal kad ją valgiau ant jūros kranto romantiškoje mažo restoranėlio verandoje?.. Nereikia jokio pasiruošimo – susižvejojate ar nusiperkate šviežią žuvį (kepti ant grilio geriausiai tinka lašiša) ir imate „Santa Maria“ žuvies marinatą (ypatingai tinka riebioms žuvims ar krevetėms,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Cukinijų vafliai su tzadziki

(5)

Liutauras Čeprackas, virtuvės šefas, restoranų savininkas (receptas iš Beatos Virtuvė žurnalo, vasara 2016)  Namuose mėgstu išbandyti visokiausius produktus, todėl cukinijos… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (8 balsai, vidurkis: 4.38 iš 5)
Loading...

Rūkytos žuvies ir kario majonezo dip’as

(0)

Universalus panardas (pavadinimas kilęs nuo žodžio „nardinti“, „merkti“) sumuštiniams, salotoms ar valgyti su daržovėmis, karštomis bulvėmis. Vasaros atradimas. Eiga: susmulkiname… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Šerbetiniai šaltibarščiai

(0)

Tai itin gaivūs ir šalti it ledas šaltibarščiai. Ypač tiks visiems, kurie rūpinasi kūno linijomis ar tiesiog mėgsta lengvesnius patiekalus…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (6 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Saldžiarūgščiai paukštienos vėrinukai

(0)

Japonijoje dar nebuvau, o būtent ši šalis sugalvojo terijakį – saldų sojų pagrindu sukurtą padažą. Azijos maiste puikiai dera daug… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 2.60 iš 5)
Loading...

Kakavinis ledų ir pieno kokteilis

(0)

Vasara, ledai, kokteiliai ir vaikai. Tokia seka ir būna. Vaikai nori visada pieninių ledų koktelių, o kada jų nori labiausiai?… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (12 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Avižinių miltų keksiukai su šilauogėmis

(7)

Labai vasariški, lengvi ir trapūs avižinių miltų keksiukai su šilauogėmis arba mėlynėmis – tikras malonumas gomuriui. Galite kepti ir iš… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (7 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Tacos El Pastor

(1)

Pirmą kartą ragavau jų Meksikoje. Yra taip – ant iešmo kepa riebi kiauliena, nuo jos vis plonai nupjaunamas gabalėlis ir… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Estiškas sausainių tortas

(5)

Su šiuo tortu susipažinau Izabelės draugės Kristin gimtadienyje. Jos mama Jane – Estijos ambasadoriaus Lietuvoje žmona. Ji visada tokį tortą… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.00 iš 5)
Loading...

Netikra fritata su keptomis daržovėmis

(1)

Labai gardus omletas, panašus į fritatą, tik be bulvių. Skanus ir šiltas, ir atvėsęs. Tinka valgyti ir pietums, ir vakarienei…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (5 balsai, vidurkis: 4.20 iš 5)
Loading...

Kalakutienos šašlykas

(1)

Ar kada kepėte kalakutienos šašlyką? Pabandykite – tikrai nenusivilsite. Tik būkite gudrūs ir šašlykui naudokite kalakutienos šlaunelių mėsą, kuri yra… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Glazūruoti kiaulienos šonkauliai

(5)

JAV lėtas mėsos kepimas, sakyčiau, daugeliui yra net ne pomėgis, o religija. Populiariausiose barbekiu (BBQ) užeigose tenka ilgai stovėti eilėje,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Areko pončkos arba džemu įdarytos mielinės spurgos

(0)

Smagų, kone visomis kalbomis kalbantį ir viską žinantį gidą Areką sutikome mūsų komandos kulinarinės kelionės po Lenkijos Trimiestį metu. Daug… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 3.50 iš 5)
Loading...

Vasariškos bulvių salotos su smidrais

(1)

Šioms salotoms sunaudokite paskutinius pavasario šauklius – smidrus ir ridikėlius. Lengvas, gaivus ir greitai paruošiamas garnyras prie keptos, rūkytos žuvies… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Rabarbarų ir kriaušių pagardas

(0)

Rytietiškų skonio natų pagardas, tinkantis ir tepti ant skrudintos duonelės, ir prie sūrio ar mėsos. Ragaudami jausite ir aiškų rūgštumą,… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Rabarbarų kompotas

(0)

Gaivus ir aromatingas gėrimas – tikras vaisių punšas arba beveik karštas vynas. Tinka gerti šaltą, o galite ir pasišildyti juo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (2 balsai, vidurkis: 4.50 iš 5)
Loading...

Dideli blynai su šokoladiniu riešutiniu kremu ir bananais

(1)

Tai mano Izabelė pasiprašė šių saldžių ir ypač sočių blynų. Abu su Jurgiu po du blynus suvalgė. Tokius blynus kepu… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.33 iš 5)
Loading...

Smidrai su šonine ir kiaušiniu

(0)

Taip ruošti man juos patinka labiausiai – lengvai pakepinu smidrus keptuvėje su alyvuogių aliejumi ir citrinų sultimis. Dažnai net nespėju… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Tarte flambee su smidrais

(8)

Tarte flambee yra Alzaso regione populiarus kepinys – savotiška Pietų Vokietijos ir Šiaurės Rytų Prancūzijos pica. Ant mielinės tešlos pagrindo… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

Gaivus kokosų ir mango tortas

(20)

Idėja šiam tortui kilo atsitiktinai, kai mano akys netyčia užkliuvo už kelių prinokusių mangų, tvarkingai gulinčių ant virtuvinės spintelės. Tada… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...

Su pankoliais keptos bulvės

(0)

Tai tipiškas itališkas „contorno“, arba garnyras prie ėrienos šventinio kepsnio, nors tikrai gali būti ir pagrindinis patiekalas su žaliomis salotomis…. Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (Nėra vertinimų)
Loading...

Kitokia, bet labai skani lazanija su daržovėmis ir sultiniu

(3)

Lazanija be pomidorų? Be bešamelio? Be bolonezė padažo? Tikrai taip, būna ir tokių lazanijų! Mano draugė ir kolegė Vilma, taupydama… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3.67 iš 5)
Loading...

Dideli varškės blynai

(7)

Minkšti ir purūs, lengvi varškiniai blynai su trintomis uogomis. Tikrai negalima jų atsivalgyti. Taps šeimos favoritais. Gaminame: kiaušinius išplakame su… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.00 iš 5)
Loading...

„Summer rolls“ su antiena

(2)

Azijos skoniai  vis dažniau atkeliauja ir ant mūsų stalų. Labai gaivus, lengvas užkandis. Galite gaminti ir su krevetėmis ar tik… Daugiau…

1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5.00 iš 5)
Loading...


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.