Skanus šiltas, o atvėsęs ilgai išlieka drėgnas ir gardus.
Jau kepa 🙂
Labai skanus pyragas ,as jau kepiau.
grietines 100ml ar gramu? kokio dydzio skarda naudojat?
Labai atsiprašau už kvailą klausimą, bet ar avietes šaldytas reikia ir dėti, ar leisti joms atitirpti pirmiausia? Ačiū!
Pilti reikia saldytas avietes 🙂 Tiesiai imate ir pilat, aisku pries tai pasitikrinkite, kad ledo gabaliuku nebutu, tik saldytos uogos.
kodėl šaldytos??? juokaujate? tik ŠVIEŽIOS, tik!
Nereikia sutrinti uogu?
Labai skanus pyragas gavosi. Labai Jums aciu, Beata.
Puikus puikuuus! ypac patiko, jog dar reikia pakramsnoti migdolu gabaliukus:)
Nuostabus pyragas, skaniausias antrą dieną, jei lieka. Dėkui.
Beata, Jūsų šis kepinys žiauriai skaniai gavosi. Galėtų būti panašus koks su šaldytomis mėlynėmis tik šiek tiek kitoks. Gal kokį turite užslėpusi, kad tiktų Kalėdoms? 🙂
Ar galima vietoj grietines naudoti naturalu jogurta? 🙂
Kuo toliau, tuo labiau man patinka Jusu receptai, Beata. Visada iseina nuostabiai! Rosiuosi isigyti visas Jusu knygas 🙂
Beata jūsų pyragas skaniai atrodo.
Sveiki , Kazin ar tiktu vietoje migdolu , graikiski riesutai sumalti ?
Nuostabus pyrago kvapas.
Aš dėjau šviežias avietes.Skonis puikus, tik cukraus mano skoniui truputį per daug 🙂
O migdolų nereikia išmirkyti ir nuskūrinti?:)
Puikus pyragas! Kepu ketvirtą kartą:) Vietoj cukraus dedu kelis šaukštus medaus .Avietės su gervuogėm tiresiog jėga šitam pyrage:)) Ačiū:)
Laba diena:) o jeigu neturiu migdolu galiu deti migdolu miltu?
Labai jau skaniai atrodi ir tikiu kad skanus… norejau paklaust o šviežios uogos tinka.?