Kai pakvimpa cinamoninės bandelės, atrodo, kojas pakerta, kaip norisi! O šios dar bus ypatingai purios ir minkštos, nes mielinę tešlą ruošime šiek tiek kitaip – įmaišysime azijietiškuose kepiniuose naudojamo tangzhong.
Mielinei tešlai jis suteikia purumo, palengvina jos kilimo procesą. Papildomo drėgnumo bandelėms suteiks obuoliai, o viską vainikuos vanilinis glajus.
Tai jei jau kepėte šias įprastas mielines bandeles su cinamonu, pabandykite jas pasigaminti nauju būdu. Pajusite skirtumą!
Miltelinis cukrus „Dansukker“ bus geriausias pagalbininkas ruošiant glajų. Nes kokios cinamoninės bandelės be glajaus? Miltelinis cukrus „Dansukker“ visada išliks smulkus ir nesukibs į gabaliukus, nes pagamintas pagal modernią technologiją. Jis tinka pyragams kepti, desertams gaminti, glajui ruošti ir kepiniams puošti.
Gaminame:
Pabandem iškepti, užtruko daug laiko, bet buvo visiškai verta to. Labai nerealus skanūs.
Lydyto sviesto 😉 Ne „tirpinto“.
Gavosi laaaaabai per skysta tešla. Minkant prie rankų jau nelipo ir išsikočiojo puikiai, o sudėjus įdarą jau nebebuvo įmanoma susukti, viskas prilipę prie stalo, nors ir miltais dar pasibarstėm prieš viską. Ar galima kita kartą dėti daugiau miltų?
Gavosi laaabai lipni tešla. Dabar kildinu 1,5 valandos…bijau, kad neišsikočios 🙁 o tai kaip bus suformuoti? Na palauksim ir pamatysim.
Tobulybė!!! Puresnių ir skanesnių nesu iškepusi
Aš šiandien irgi kepiau. Tešla taip pat buvo lipni, bet minkant pasibarsčiau miltų ir to užteko. Išsikočiojo ir susisuko puikiai, o skonis tobulas
Yra pavasarinis panašus variantas su video, tai gal aiškiau būtų tom kur tešla nesigavo. Aš jau kokius 5 kartus dariau ir visi gavosi puikiai produktus dedu tip top palei receptą
Su dukra pasidarėm vakaro malonumus. Minkėm, sukom ir kočiojom. Taip susukt kaip Jums nepavyko, gal pasmulkinom bandeles 😀 bet skonis – pasakiškas!!!!
Ačiū!!! Kaip sakant puikiai iš pirmo karto!!!
Miela Beata, o cukraus į bandelių tešlą nereikia?
Ar jo užtenka tiek, kiek yra obuolių įdare?
Kodėl skysčiai parašyti gramais o ne ml
Nes svarstyklės mililitrais nesveria. Bent jau paprastos virtuvinės. Kai viskas šitaip nurodyta gramais recepte kaip tik yra labai patogu!
Kepiau gavosi puikiai.Minkiau su kombainu,tai nereikejo jokiu extra miltu deti,tik kociojant pasibarsciau stala.
Siandien kepsiu ir vel, tik idara desiu aguonu .
Aciu uz recepta ☺️
Superinės, gavosi nerealios, nors nelabai toki dalykai sekasi iškepti, bet šios gavosi tobulai
Todėl, kad gramais žymiai patogiau, nei ml ir nesvarbu, kokį produktą matuojat – svarstyklėmis sveriant viskas aišku 🙂 Įsigykite virtuvines svarstykles ir gaminimas taps žymiai patogesnis 😉
Sveiki, ar tiktų tešlai ghi sviestas ?
Pritariu Gintarei, visi produktai turi būti gramais, tai kur kas patogiau. Ir kiek indų susitaupo. Gali beveik viską iš karto sverti į dubenį.
Kažin ar galima ir šias bandeles suformavus per naktį šaldytuve kildinti?
Sveiki, kokia funkciją naudoti kepimui?
Tobulos, tokios mikštutės ir tirpsta burnoje..
Labai labai patiko!!
Gavosi puikiai. Uztrukau ilgiau su tesla, bet buvo verta. Minkstos, purios, kaip ir pagal pavasario recepta 🙂 tesla per nakti kilo saldytuve, tai ryte labai greitai viskas pasiruose.
Omg, jos tobulos!!!!
Tobulos tikrai. Tesla lipni gavos, bet isminkius idejau i saldytuva nakciai, ryte kociojant pabarsciau vos vos miltu ir nebelipo visiskai. Tobulai issikociojo, tobulai susipjauste ir skonis tobuliausias:))
Gavosi puikiai! Dariau viską pagal receptą, tik obuolių nedėjau. Tešla gavosi tobula, nereikėjo dėti papildomai miltų! Bandelės labai skanios
Valio, man pasisekė iškepti idealias bandeles. Išbandžiusi daug tešlos receptų, bet šis receptas idealus. Pyragas gaunasi purus, drėgnas. Ačiū Beata Jūsų receptas man atradimas
Šiandien pagaliau išbandžiau bandeles. Pekilusi tešla buvo labai lipni, jau norėjau berti daugiau miltų. Bet jie buvo spintelėje, o ranoks apkibę tešla. Tai minkiau nedapylusi toliau. Gal po dešimties minučių atlipo rankos, o dar pi kažkurio laiko, tešla tapo puiki ir elastinga. Taigi mano pastebėjimas, neskubėti dėti miltų.
Bandelės nuostabios!
Sveiki, o vietoje sausų mielių galiu “šlapias” naudoti?
Tobulos! Gaminau pirmą kartą,pavyko super!
Sveiki, ka ne taip darau, jei tešla labai sunkiai minkosi t.y. lyg butu per daug “skysta”, labai limpa prie rankų ir niekaip jos neisminkau iki apvalios formos. Pavyko tik pridėjus papildomai nemažai miltų minkant