Tai kaip pas mus su braškėm dabar? Žinoma, jau pasibaigė seniausiai… Aš kažkaip stebuklingai jau antrą šeštadienį sugebu daržovių ir vaisių nusipirkti gerbiamam „Portabelo“ turguj, o po to arba prieš tai – stebuklingai atsidurti Raoul’s pavalgyti skaniausių pasaulyje visokio plauko ir tipo kiaušinių (prieš tai, žinoma, atstovėjusi eilėje gauti staliuko). Taigi, praėjusį šeštadienį nusipirkau braškių indelį, suvargusios jos jau tokios, kažkaip nebeatsidarė burna jų normaliai valgyti, tokios liūdnos ir prie pabaigos, kai jos pastovėjo šaldytuve keletą dienų, tai iš viso, bet koks ūpas iš jų išgaravo. Padariau LABAI mėgstamą mano desertą: braškių šerbetą. Kažkada buvau įsigudrinus tokį daryti su čili pipirais, tai tada mano Tomas labai išpeikė, sako, kas čia per nesąmonė curry sorbet??? Dabar padariau be jokių ten čili, paprastą paprasčiausią… Galvoju, nepublikuosiu, tiek jau to… Bet va, paskaičiau savo vieną mėgstamiausių blog‘ų – battered suitcase. Šį šmaikštų ir informatyvų blog‘ą apie gyvenimą svajonių šalyje JAV rašo mano pusseserė Rosita. Bet man jis patinka ne dėl to, kad giminė jį rašo, o dėl to, kad labai smagiai skaitosi… Štai paskaičiau ir galvoju, reikia greitai man susijusį su jos įrašu apie frozen joghurt įrašą įmesti…
Šiaip dabar mane apėmusi šiokia tokia lengva šerbetų manija, tai vis makalioju visokius…