8241
Beatos virtuvė

Beatos virtuvė. Daržovingas avinžirnių užkandis

(0)

Daržovingam avinžirnių užkandžiui reikės: avinžirnių, 1 cukinijos, kelių saujų pievagrybių, saujos vyšninių pomidorų, 1 šaukšto kokoso sviesto, lauro lapų, ciberžolės, druskos, šalto spaudimo alyvuogių aliejaus. Salotoms reikės: 1 avokado, kelių virtų burokėlių, salotų lapų, skrudintų moliūgų sėklų aliejaus, citrinų sulčių.

Beatos virtuvė. Lottos silkės tortas

(3)

Lottos silkės tortui reikės: 8 riekių juodos duonos, 50 g sviesto, 250 g silkės file, 5 nubrauktų šaukštelių želatinos, vandens želatinai išbrinkinti, 4 pomidorų, 4-5 svogūnų laiškų, saujos krapų, 1 pakelio pusriebės varškės, 400 ml… Daugiau…

Beatos virtuvė. Marinuota skumbrė

(2)

Marinuotai skumbrei reikės: 1 svogūno, 2 morkų, 1 šaukšto kmynų, 1 šaukšto kumino, 1 šaukšto kalendros, 1 lauro lapo, aliejaus kepimui, stiklinės raudono vyno acto, stiklinės vandens, 3 šaukštų cukraus, 2 skumbrių, druskos, pipirų.

Beatos virtuvė. Skumbrės reikalas

(0)

Skumbrės reikalui reikės: 1 nedidelės karšto rūkymo skumbrės, 1 avokado, 2 pomidorų, 1 didelio obuolio, 1 šaukšto majonezo, 1 šaukšto grietines, 1 citrinos sulčių, kelių šakelių krapų, pipirų.

Beatos virtuvė. Skumbrė japoniškai

(1)

Reikės: šviežios skumbrės 4 šaukštų sojos padažo 1 skiltelės česnako 1 cm imbiero šaknies miltų rapsų aliejaus kepimui Garnyrui reikės: 1 morkos kelių šakelių kalendrų 1 šaukšto citrinos sulčių 1 šaukšto sojos padažo juodųjų pipirų

Beatos virtuvė. Perlinių kruopų blyneliai su lašiša

(4)

Perlinių kruopų blyneliams su lašiša reikės: 100 g perlinių kruopų, 100 g šaltai rūkytos lašišos, 400 ml vandens, 1 kiaušinio, 1-2 šaukštų majonezo, 100 g pilnagrūdžių miltų, druskos, saujelės krapų (tinka ir džiovinti), kelių šaukštų… Daugiau…

Beatos virtuvė. Sterkas su agurkais

(0)

Reikės: 2 starkio filė 3 šviežių agurkėlių aliejaus druskos pipirų

Beatos virtuvė. Risotto su voveraitėmis

(0)

Reikės: 1 svogūno 1 skiltelės česnako 1 morkos 1 šaukšto alyvuogių aliejus 2 šaukštų sviesto (ryžiams) stiklinės Risotto ryžių stiklinės baltojo vyno 1,5 litro daržovių sultinio 200 g voveraičių 2 šaukštų sviesto (grybams) žiupsnio druskos… Daugiau…

Beatos virtuvė. Daržovių karis

(0)

Reikės: 1 poro 2 morkų 2 paprikų 2 mažų cukinijų (iš viso apie 400 g) 1 lapinio kopūsto (galite pakeisti žiediniu kopūstu ar brokoliu) Padažui: 1 šaukšto alyvuogių aliejaus 2 skiltelių česnako 1 aitriosios paprikos… Daugiau…

Įrašas

Beatos virtuvė. Įdarytos paprikos

(0)

4 žmonėms pamaitinti reikės: 4 labai didelių raudonų ar geltonų paprikų arba 8 mažesnių Įdarui: 200 g (stiklinės) nevirtų sorų kruopų 700 ml daržovių sultinio arba vandens virti 1 cukinijos 1 baklažano 4 česnako skiltelių… Daugiau…

Įrašas

Beatos virtuvė. Žuvis vokelyje

(0)

Reikės: starkio ar kitos žuvies filė su oda poro moliūgo riekės vieno didesnio ar kelių mažesnių agurkų “Alvo” juodųjų pipirų “Alvo” Žuvų prieskonių mišinio druskos

Beatos virtuvė. Grikiai su daržovėmis

(0)

Reikės: 1 stiklinės grikių (nevirtų) 4-6 morkų 1 agurko 6 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje ryšulėlio petražolių ir krapų 1 šaukšto kmynų alyvuogių aliejaus druskos Užpilui reikės: citrinų sulčių alyvuogių aliejaus

Beatos virtuvė. Rūkytos žuvies salotos

(0)

Reikės: su lupenomis virtų bulvių kelių saujų sultenių lapelių ar kitų salotų kelių pomidorų rūkytos žuvies filė Užpilui reikės: 2 šaukštų mažųjų kaparėlių kelių šakelių petražolių ½ citrinos sulčių 2 šaukštų majonezo 1 šaukšto krienų

Beatos virtuvė. Suktinukai

(0)

Reikės: 1 ir pusės baltojo ridiko (galima naudoti 1 baltąjį ir 1 juodąjį ridiką) gabalėlio moliūgo pusės rūkytos jūros lydekos filė pusės citrinos sulčių 1 šaukštelio krienų 1 šaukšto majonezo gumulėlio marinuoto imbiero kelių šakelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Valdorfo salotos

(0)

Valdorfo salotoms reikės: 1 didelio obuolio, 2 salierų lapkočių, saujos graikiškų riešutų, krapų kuokštelio, 1 laiškinio svogūno, kelių salotos lapų ,1 nubraukto šaukšto grudėtų garstyčių, 1 nubraukto šaukšto cukraus arba medaus, 5 šaukštų aliejaus, pusės… Daugiau…

Beatos virtuvė. Bulvių, salierų ir topinambų apkepas

(0)

Apkepui reikės: vidutinio dydžio saliero galvos, 3-4 bulvių, 4 topinambų, 1 svogūno, 4 česnako skiltelių, 4 lauro lapų, stiklinės grietinėlės, kelių šviežio čiobrelių šakelių, druskos, juodųjų pipirų, pusės stiklinės vandens.

Beatos virtuvė. Vegetariškas sumuštinis

(0)

Vegetariškam sumuštiniui reikės: 4 riekių baltos duonos, poros šaukštų grietinėlės sūrio, 3-4 griežinėlių šaltai rūkytos lašišos, 1 šaukštelio krienų, 2 griežinėlių citrinos, 1 laiškinio svogūno, pusės keptos marinuotos paprikos, kelių lapelių baziliko, kelių griežinėlių trumpavaisio… Daugiau…

Įrašas

Beatos virtuvė. Dviejų rūšių sumuštiniai

(0)

Sumuštiniams reikės: 4 riekių juodos duonos, 1 avokado, 2 šaukštelių krienų, 2 silkės file, poros šakelių petražolių, pusės pakelio liesos varškės, dosnaus šaukšto grietinės, 1 šaukšto krienų, juodųjų pipirų, 1 vidutinio dydžio marinuoto agurko, kelių… Daugiau…

Beatos virtuvė. Rytietiški suktinukai su daržovėmis

(0)

Rytietiškiems suktinukams reikės: ryžių miltų paplotėlių, 1 morkos, kalendros žolės, mėtų lapelių, 1 žaliosios ar raudonosios paprikos, saujos daigintų sojų pupelių, 4 kiaušinių, 1 šaukšto saldaus sojos padažų (Ketjap Manis), 4 šaukštų vandens, šaukšto sezamų… Daugiau…

Įrašas

Beatos virtuvė. Varškės apkepas

(0)

Varškės apkepui reikės: 2 pakelių varškės (apie 400 g), 2 bananų, 3 kiaušinių, 100 ml kefyro, 1 šaukštelio cinamono, 2 šaukštų miltų, 2 šaukštų cukraus, saujos razinų, gabalėlio sviesto kepimui.

https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/Baneriai-RUDUO18-300x250px.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/baneris-BV-rekomend-vilkyskiu-300x250.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.