8241
Beatos virtuvė

Batatų ir mėlynųjų pelėsių sūrio sriuba

(2)

Šioje sriuboje susitinka turbūt visi skoniai, dėl kurių patiekalai mums atrodo ypatingai gardūs: saldumas, rūgštumas, švelnus karstelėjimas. Tikrai nustebinsite draugus. Kubeliais supjaustome ir atskiruose dubenėliuose atidedame morkas, batatus, svogūną, pankolį ir papriką. Puode pakaitiname aliejų, įdedame aitriųjų paprikų pastos, šiek tiek pakaitiname. Suberiame svogūnus ir pankolius. Juos pakepinę, suberiame paprikas, batatus ir morkas, pipirus. Viskam… Daugiau…

Sezoninių daržovių pilnas rizotas

(9)

Dabar man labiausiai patinka gaminti tai, kas tinka visiems – ir dideliems, ir mažiems. Kartą mėginau prastumti šeimai tai, kas man labiau patiktų, kaip, pavyzdžiui, rizotas su juodais ryžiais, perlinėmis kruopomis ar grikiais. Bet visos… Daugiau…

Keptas varškės sūris

(0)

1. Prieskonius sumaišome. 2. Kiaušinio baltymus išplakame ir jais aptepame sūrį bei pavoliojame jį prieskonių mišinyje. 3. Kepame apie 20-30 min iki 180 laispnių įkaitintoje orkaitėje.

Makaronai su tunu

(1)

1. Dedame virti makaronus. 2. Kol makaronai verda, pasiruošiame padažą: smulkiai supjaustome porą ir sutarkuojame morką. Juos apkepiname svieste. 3. Daržovėms pasitroškinus, sudedame konservuotą tuną. Išmaišome ir leidžiame sušilti. Pagardiname druska, smulkintais krapais. Išjungiame ugnį… Daugiau…

Grikiai su daržovėmis

(0)

1. Išverdame grikius. 2. Morkas supjaustome, apšlakstome alyvuogių aliejumi, druska ir iškepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių. Jas sudedame į grikius. 3. Supjaustome džiovintus saulėje pomidorus ir sudedame į grikius su morkomis. 4. Susmulkiname petražoles… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.