Silkės ir burokėlio draugystė gyvuoja nuo neatmenamų, dar „silkės pataluose“ laikų. Ir iš tiesų, jie tokie skirtingi, bet taip puikiai dera tarpusavyje, kad jau vienas be kito tapo neįsivaizduojami. O dar pagardinus viską sėklų mišiniu… Tokio patiekalo norėsis ne tik per Kūčias ar Kalėdas, bet ir kasdieniniame savo meniu. Gaminame: Burokėlius perpjauname per pusę ir… Daugiau…
Nuostabus tas derinys, kur burokėliai, obuoliai, bulvės ir majonezas yra kartu su silkute. Tikrai nieko daugiau ir nereikia, nes būna toks sugrįžimas į namus, jaukumas ir gerumas širdy pavalgius tokios silkės „su patalais“. Svarbiausia geros… Daugiau…
Aš dievinu silkę, ir nieko negaliu padaryti su savimi, o gal ir nenoriu ką nors keisti. Silkę galiu valgyti dažnai ir visaip paruoštą, bet labiausiai patinka su burokėliais. Suprantu, kad originalumo ar naujovių lygiai nulis,… Daugiau…
Man labai patinka tradiciniai silkės patiekalai. Jų laukiu visus metus. Šis – su įprastomis „silkės pataluose“ sudedamosiomis dalimis, bet kitaip patiektas, o gardumas dar pastiprintas džiovintais obuoliais ir grybais. Paprastai, įprastai, tik dar skaniau ir… Daugiau…