8241
Beatos virtuvė

Didelis plovo su vištiena puodas

(1)

Ar dažnai gaminat PLOVĄ??? Plovas yra toks nuostabus šeimos maistas – kasdieniškai nekasdieniškas. Aš šįkart pagaminau plovą, kuris mane nustebino: ir vištienos šlaunelių, ir paprikos, ir moliūgo idėjau. PASAKIŠKAI geras – o dar ne tik su ryžiais, bet ir raudonąja kinva (bolivine balanda), todėl labai spalvingas, pilnas skonio. Be abejonės žinote, kad kuo daugiau spalvų… Daugiau…

Vištiena Velykų stalui arba Vištienos blauzdelių troškinys įkvėptas Prancūzijos

(4)

Štai dar vienas pasiūlymas, kuris tiks ne tik savaitgalio pietums, bet ir šventiniam Velykų stalui – švelnus jaukus Prancūzijos įkvėptas vištienos blauzdelių troškinys grietinėlės ir MAGGI ekologiško sultinio padaže. Patiekiamas su žaliųjų žirnelių koše, pagardinta… Daugiau…

Šaltibarščiai KITAIP, arba pusiau trinti šaltibarščiai

(0)

Šaltibarščių būna įvairiausių: trintų žalių, ryškiai raudonų, maišytų su pasukomis, kefyru ar net skiestų pienu. Bet visgi vienas dalykas yra nepakeičiamas – tai burokėliai. Man patinka gaminti šaltibarščius su SPILVA marinuotais burokėliais „Klasika“, nes juose… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.