8241
Beatos virtuvė

Moliūgų ir pomidorų sriuba

(1)

Moliūgų ir pomidorų sriuboje susitinka rūgštelė ir saldumas. Pradedu tokią gaminti rudens pradžioje, kai yra ir pirmųjų moliūgų, ir dar nesibaigė pomidorai.

Ribollita – pomidorų ir lapinių kopūstų sriuba

(0)

Tai visame pasaulyje populiari Toskanos sriuba, kurios pavadinimas reiškia „dar kartą pašildyta“. Genialiai paprasta ši sriuba tik įrodo, kad puikiam patiekalui sukurti nereikia įmantrių sudedamųjų dalių. Ir taip, tikra teisybė – pašildyta kitą dieną ji… Daugiau…

Super greita, nerealiai skani cukinijų, pupelių ir pomidorų sriuba

(14)

Kokoso aliejus į puodą patenka pirmas ir ištirpsta, tada ten keliauja smulkiai supjaustytas poras. Pasitroškina 5-7 minutes.  Dabar jau greitai dedame cukiniją (jai tik sušilti tereikia) ir prieskonius. Tada jau į puodą dedame pupeles, 500… Daugiau…

Įsijunkime sriubų režimą

(5)

Vaikai pamėgo pomidorų sriubą. Valio! Sriuba – dalykas rimtas. Mes, lietuviai, be sriubos sunkiai įsivaizduojame savo egzistavimą. Aš vis galvoju, reikia gal pasidaryti kokį sriubos režimą, pavyzdžiui, savaitę valgai tik sriubas, ką?? Bet ne tą,… Daugiau…

Beatos virtuvė. Pomidorų sriuba

(0)

Pomidorų sriubai reikės: 1 svogūno, 3-4 skiltelių česnako, 2-3 saliero stiebų, 1 mažos cukinijos, 2 šaukštų pomidorų pastos, 400 g konservuotų savo sultyse pomidorų, keleto saulėje džiovintų pomidorų, 500 ml daržovių sultinio, poros šakelių bazilikų,… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.