Spausdinti

Šią sriubą pagaminsite lengvai ir greitai. Tastes like heaven. Paprasta.

Beatos virtuve - morku, brokoliu ir pupeliu sriuba

 

Morkų, brokolių ir pupelių sriuba

0
komentarai
5
Porcijos
4 asm.

Reikės:

1 svogūno
2 morkų
1 obuolio
1 stiklinės virtų pupelių
brokolio galvelės ir koto
druskos
petražolių
saliero lapkočo
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
šaukštelio sviesto (pabaigai)
Kaip gaminti?

Gaminimas

1

Supjaustome svogūną sriubiškai ir lengvai pakepinam.

2

Tada, toje pačioje keptuvėje, lengvai apkepame morkas, taip pat smulkiai supjaustytas.

3

Tada jau obuolį dedame tarkuotą ar pjaustytą, kelios akimirkos, tada viską į puodą ir vandeniu užpilame.

4

Dedame išvirtas pupeles ir saliero lapkotį – tegul paverda viskas.

5

Tada, kai jau viskas minkšta ir malonu, saliero kotą ištraukiame (druskos nepamiršti reikia). Pabaigai į sriubą įdedame smulkiai pjaustytą brokolį. Jo svarbu nepervirti.

Ingredientai
Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Komentarai
  1. Gaminau, neisivaizdavau koks cia tas skonis bus, bet buvo gerai. Ir tokiu oru sriuba yra nepakeiciama!

  2. Sveiki,

    o kaip su tuo šaukšteliu sviesto?
    Kurioje dalyje ir kaip jį įpaišyti į šią sriubytę?
    (iki šiol bijojau eksperimentuoti :/)

Rašyti komentarą