8241
Beatos virtuvė

Morkų, brokolių ir pupelių sriuba

(5)

Sriubos esmė paprasta: svogūnas, morkos ir obuolys, salieras (paskui išimtas) ir pupelės, o pabaigoje brokolis. OI, jau skanumas! Obuolio pamiršti nereikia. Nes saldumo suteikia. Geras daržovių rinkinys, būtinas paragauti.

Reikės:
  • 1 svogūno,
  • 2 morkų,
  • 1 obuolio,
  • 1 stiklinės virtų pupelių,
  • brokolio galvelės ir koto
  • druskos,
  • petražolių,
  • saliero lapkočo,
  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
  • šaukštelio sviesto (pabaigai).

Šią sriubą pagaminsite lengvai ir greitai.

Supjaustome svogūną sriubiškai ir lengvai pakepinam. Tada, toje pačioje keptuvėje, lengvai apkepame morkas, taip pat smulkiai supjaustytas. Tada jau obuolį dedame tarkuotą ar pjaustytą, kelios akimirkos, tada viską į puodą ir vandeniu užpilame. Dedame išvirtas pupeles ir saliero lapkotį – tegul paverda viskas. Tada, kai jau viskas minkšta ir malonu, saliero kotą ištraukiame (druskos nepamiršti reikia). Pabaigai į sriubą įdedame smulkiai pjaustytą brokolį. Jo svarbu nepervirti. Tastes like heaven. Paprasta.

Beatos virtuve - morku, brokoliu ir pupeliu sriuba

 

Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Komentarai
  1. Jurgita parašė:

    Gaminau, neisivaizdavau koks cia tas skonis bus, bet buvo gerai. Ir tokiu oru sriuba yra nepakeiciama!

  2. Ieva parašė:

    Sveiki,

    o kaip su tuo šaukšteliu sviesto?
    Kurioje dalyje ir kaip jį įpaišyti į šią sriubytę?
    (iki šiol bijojau eksperimentuoti :/)

  3. Kristina parašė:

    O galima keisti konservuotom pupelėm?

Palikite komentarą



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.