8241
Beatos virtuvė

Ilgas kelias į malūną ir Pyragų diena

(3)

Pirmą kartą apie Šlyninkos malūną man papasakojo mūsų Bronė. Ji vasarom tose Zarasų gražiosiose apylinkėse yra buvusi ir taip ir sužinojo, ir iš ten miltus pirkdavo. Ir aš pati susidomėjau, dar spaudoje paskaičiau apie tikrą malūną ir vilniečių porą, kuriuos malūnas pagavo ir nepaleido. Ir kaip malūnininkas, kurio žmonos šeimai priklausė malūnas, buvo pagautas ir… Daugiau…

Moliūgų lazanija

(1)

1. Susipjaustome porą ir pakepiname keptuvėje su aliejumi. 2. Supjaustome arba sutarkuojame moliūgą. Dedame kepti prie poro. 3. Supjaustome česnaką ir įdedame kepti prie kitų daržovių. Tuomet supjaustome alyvuoges ir su kaparėliais įdedame į daržoves…. Daugiau…

Aštri moliūgų sriuba su krevetėmis

(0)

1. Į maisto kombainą sudedame čili pipirą, česnaką, imbierą, mėlynąjį svogūną, laimo žievelę, pomidorų pastą, žuvies padažą, maltą kuminą, ciberžolę ir įspaudžiame žaliosios citrinos sulčių. Viską sumalame. 2. Supjaustome kubeliais kvapnųjį moliūgą. 3. Gerai įkaitiname… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.