8241
Beatos virtuvė

Lietinių apkepas su obuoliais ir varške

(2)

Gaminimo eiga: Supjaustome obuolius kubeliais ir lengvai patroškiname keptuvėje su sviestu. Kai obuoliai pradeda keisti spalvą, uždedame cinamoninio cukraus arba cukraus su cinamonu. Pabaigiame troškinti obuolius, kol jie suminkštėja. Į varškę įdedame grietinės ir truputį cinamoninio cukraus, išmaišome. Pasiruošiame blynus: inde išplakame kiaušinius, aliejų, cukrų, druską ir pieną. Tuomet įdedame pusę kiekio miltų, išmaišome. Įpilame… Daugiau…

Prancūziški grikių miltų lietiniai blynai Galette

(2)

Pradėkime nuo tešlos: inde sumaišome dviejų rūšių miltus ir druską. Tuomet miltuose pasidarome duobutę ir įmušame kiaušinį, pamaišome. Pamažu pilame pieną ir vis maišome. Pasiekus tolygią konsistenciją tešlai leidžiame pastovėti keletą valandų, kol miltai išbrinks…. Daugiau…

Blyneliai su daržovėmis

(6)

Ruošiame įdarą:  Nuplauname ir smulkiai supjaustome porą. Keptuvėje išlydome sviestą, beriame poro gabalėlius. Kol poras kepa, nulupame morką ir supjaustome ar sutarkuojame tarka. Morkos gabalėlius suberiame į kepančius porus, pamaišome ir, kol daržovės troškinasi, gabaliukais… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.