Išskirtinio grožio ir skanumo kefyrinis, braškinis ir labai vasariškas tortas, kurio receptu „Beatos virtuvės“ laidoje pasidalino maisto tinklaraštininkė Renata Ničajienė. Šis tortas tirai genialus, nes itin paprastai pagaminamas: jam nereikia nei torto formos, nereikia net plakiklio – galima sode pasidaryti. Pasiraitojam rankoves ir pirmyn! Maistine plėvele ištiesiame dubens ar naudojamo puodo sieneles. Šis žingsnis būtinas,… Daugiau…
Labai patenkinta šiuo kepiniu esu! Nors ir vėl man tik iš antro karto pasisekė – pirmą kartą biskvitas su aguonomis nepavyko – pasirodo, aguonos tokio tipo biskvitui yra per sunkios, bent jau man taip nutiko…. Daugiau…
Kuršėnų vyniotinis yra labai minkštas, saldus varškės desertas, kuris tinka prie kavos ir prie arbatos bet kokia proga“, – mano laidoje pasakojo šį skanėstą ruošusi vilnietė Jurgita Vilkaitė. Šios laidos įrašą galite rasti LRT mediatekoje…. Daugiau…
Kas pasaulyje saldžiausias, apvaliausias ir gardžiausias? Žinoma, – naminis tortas! Tortų pamoka mano Kulinarinėje studijoje buvo absoliuti favoritė. Norinčiųjų išmokti išsikepti tortą yra gyva eilė ir dar sąrašas. Žinoma, visiems norisi šventės ir tortų. Apie… Daugiau…