Spausdinti

Kokteilis Vasaros uogų prisiminimai

0
komentarai
0
Porcijos
4 asm.

4 dosniems kokteiliams arba 6 kuklesniems reikės:

1 butelio rožinio Freixenet
200 g šaldytų aviečių
2 šaukštų aviečių uogienės
1 šaukšto cukraus pudros
1 citrinos sulčių
Kaip gaminti?
Reklama
38285

Gaminimas

1

Avietes, citrinos sultis ir uogienę sudėkite į maisto smulkintuvą ir viską sumalkite iki košelės. Jei atrodys, kad trūksta saldumo, įpilkite cukraus pudros.

2

 Dabar reikėtų perkošti ir atskirti sėklytes, kad negirgždėtų tarp dantų.

3

Į taurės dugną pilkite šaukštelį vieną ar du tyrelės užpilkite cava ir vualia

Reklama
41011
Ingredientai
Patarimas

 

 

Beata
Receptą sugalvojo
Beata Nicholson
Čia rasite šimtus receptų, kuriuos rašiau iš savo virtuvės, bus ir tokių, kurie pasirodė žurnale, mano TV laidose ar socialiniuose tinkluose. Čia mano online namai – sveiki atvykę!
Daugiau autorės receptų
Reklama
41003

Rašyti komentarą