8241
Beatos virtuvė

Prancūziškas kišas quiche lorraine

(0)

Šio prancūziško pyrago receptą mums atskleidė Prancūzijoje gyvenanti Rūta Duval. Jos greitas quiche lorraine yra su šaldyta sviestine arba sluoksniuota tešla – labai palengvina gyvenimą.

Kišas arba paprastai nepaprastas pyragas

(1)

Kai norisi kažko greitai, bet šiek tiek neįprastai ir lengvai – renkuosi kišą. Kišas tai toks nesaldus pyragas, o į vidų dedu viską, ką randu šaldytuve. Šis gražuolis lengvai transportuojamas ir tikrai gali būti piknikų… Daugiau…

Nuogas kišas

(0)

Kodėl nuogas? Nes jis be tešlos. Dėl tikslumo kišą be tešlos galima būtų vadinti ir omletu, bet aš pasilieku prie kišo, nes pavadinimas gražesnis. O įdarui – brokoliai ir cukinijos, viskas žalia ir skanu. Pamėginkite dar… Daugiau…

Pikantiškas kišas

(4)

1. Pirmiausia pasiruošiame tešlą: išsijojame miltus. Juos sumaišome su druska. Į miltus įtarkuojame sviestą ir sutriname su pirštais iki trupinių. Įpilame vandens ir išmaišome elastingą tešlą. 2. Tešlą iškočiojame iki didelio lakšto. Tešlą įtiesiame į… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.