Florentinai – tai pusiau sausainiai, pusiau – griliažiniai saldainiai. Būkite atsargūs – jų norėsite dar ir dar, jie traškūs, saldūs ir apšlakstyti juoduoju šokoladu, pilni įvairiausių sėklų ir džiovintų spanguolių. Šie sausainėliai tikrai taps geidžiamiausia kalėdine dovana. Į keptuvę beriame cukrų ir kaitiname, kol ištirps. Tada į keptuvę sudedame sviestą, pilame grietinėle ir išmaišome šluotele…. Daugiau…
1. Į mažą puodą įdedame šaukštą medaus, smulkintą šokoladą ir žiupsnelį cinamono. Viską pakaitiname ant silpnos ugnies. 2. Mėgstamus griliažinius saldainius susmulkiname. 3. Į indelius dedame mėgstamus vanilinius ledus, ant viršaus apibarstome smulkintais griliažiniais saldainiais… Daugiau…