8241
Beatos virtuvė

Kaip išsipjauti silkės filė

(1)

Šitą būdą, kaip išdarinėti silkę, man parodė Edita Mildažytė. Ji užtikrintais judesiais žaibišku greičiu pademonstravo, kaip riebi, kokybiška silkė iš statinės turguje virto gražiausia ir šviežiausia filė. Įpjauname silkės nugarą ir išpjauname peleką. 2. Nuo viršaus (nugaros) į apačią peiliu nulupame odą – pirmiau nulupame vieną šoną, tada pasirūpiname antru. 3. Galvą nupjauname link pilvo,… Daugiau…

Ruošiame Kūčias: skaniausi silkės receptai ir gardžios salotos

(0)

Jūs jau turbūt žinote apie mano meilę silkei. Tai sudėjom naujų ir dar nebandytų receptų silkei karalienei, o ir jos palyda – visokios salotos, pamatysit, kokios geros. Silkė su pupelėm ir grybais, su džiovintais vaisiais,… Daugiau…

Silkė su pupelėm ir grybais

(2)

Klasikiniai lietuviški ingredientai, kurių, galbūt, dar niekada nebuvote bandę susodinti kartu. Ši silkė su pupelėm ir grybais ir gardi, ir soti.

Silkė su agurkų ir mangų salsa bei juodos duonos trupiniais

(0)

Su morkomis, su grybais, o ar esate bandę su mangais? Taip, gal ne tradicinis lietuviškas vaisius, bet nepaprastai dera ši agurkų ir mangų salsa su silke. O kur dar juodos duonos trupiniai.

Trys nuostabūs silkės receptai pagal Beatą

(0)

Aš mėgstu silkę. Man patinka jos riebumas ir sūrumas. Prie jos tinka įvairiausi priedai: burokėliai, bulvės, razinos, grietinė, avokadai. Kur silkės įdėsi, ten ji ir tiks. Net šventiniam vakarui baigiantis, sukirtę du gabalus torto, užsinorėsite… Daugiau…

Beatos silkė pataluose

(1)

Nuostabus tas derinys, kur burokėliai, obuoliai, bulvės ir majonezas yra kartu su silkute. Tikrai nieko daugiau ir nereikia, nes būna toks sugrįžimas į namus, jaukumas ir gerumas širdy pavalgius tokios silkės „su patalais“. Svarbiausia geros… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.