8241
Beatos virtuvė

Beatos silkė pataluose

(0)
Porcijos: 5-6
Reikės:
  • 400 g silkės filė
  • 1 indelio „Obelių“ naminio majonezo
  • 1 šaukšto kaparėlių marinuotų acte
  • 3 nedidelių marinuotų agurkėlių
  • saujelės krapų ar / ir petražolių
  • 1 -2 šaukštų citrinos sulčių
  • 4 virtų bulvių
  • 500 g virtų burokėlių
  • 2 vidutinio saldžiarūgščių obuolių
  • 2-3 virtų kiaušinių

Nuostabus tas derinys, kur burokėliai, obuoliai, bulvės ir majonezas yra kartu su silkute. Tikrai nieko daugiau ir nereikia, nes būna toks sugrįžimas į namus, jaukumas ir gerumas širdy pavalgius tokios silkės „su patalais“. Svarbiausia geros kokybės majonezas ir mėgstama silkė.

Gaminimo eiga:
1. Pasiruošiame majonezą: kaparėlius ir agurkėlius sukapojam peiliu smulkiai. Krapus ir petražoles smulkiai supjaustome ir viską sumaišome su „Obelių“ majonezu, įspaudžiam citrinos sulčių ir išmaišome.
2. Virtas bulves nulupame, supjaustome kubeliais. Sumaišome su dalimi majonezo.
3. Burokėlius sutarkuojame šiaudeliais ar stambia tarka. Obuolius taip pat sutarkuojame, sumaišome su burokėliais ir tada su majonezu.
4. Kiaušinius sutarkuojame smulkia trintuve.
5. Į dubens / stiklinės dugną klojame bulves. Išlyginame. Ant viršaus dedame burokėlių ir obuolių sluoksnį. Pabarstome tarkuotais kiaušiniais, sodinam silkę ant viršaus, dedame šaukštelį majonezo ir papuošiame krapais, kaparėliais, agurkėliais.

„Obelių“ majonezas yra pagamintas su laisvai laikomų vištų kiaušiniais. Šiame majoneze nėra ne tik konservantų, bet ir tirštiklių ar rūkštingumą reguliuojančių medžiagų.

Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (10 balsai, vidurkis: 3.10 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/01/Baneris-300x250-px.jpg
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Auga.jpg
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.