8241
Beatos virtuvė

Fetos ir ožkų pieno sūrio rutuliukai

(0)

Super paprastai paruošiamas, gardus pikantiško skonio užkandis. Petražolės dalijasi žiemą taip išsiilgtu gaivumu, o spanguolės paryškina skonį ir suteikia paslaptingumo. Tik būtinai pasilikite šiek tiek laiko sūriams pašaldyti. Patiekti galite su sūriais trapiais sausainiais. Ruošiame rutuliukus: visus tris sūrius gerai išsukame dubenyje. Įberiame šviežiai maltų pipirų ir paragaujame, ar jūsų skoniui užtenka sūrumo. Sūrių mišinį… Daugiau…

Atviras pyragas su čorisu, pelėsiniu sūriu ir figų džemu

(0)

Saulėtus, gurmaniškais patiekalais garsėjančius kraštus primenantis pyragas-apkepėlė. Jam iškepti užteks 30 minučių. Tiks neštis į darbą ar į svečius, nes skanus ir tik ką iškeptas, ir visiškai atšalęs. Kepame pyragą: sluoksniuotą tešlą guldome ant kepimo… Daugiau…

Perlinių kruopų salotos

(4)

Salotos su įvairiomis kruopomis – naujausia mada. Ir maistinga, ir sotu. Šios – su senomis geromis ir sočiomis perlinėmis kruopomis. Tik svarbu jų nepervirti. Labai skaniai ir šviežiai čia suskamba morkos, agurkai ir pomidorai. Patys paprasčiausi ir… Daugiau…

Salotos stiklainyje su avokadais

(0)

Laimingos tos, kurios mėgsta avokadus. O nemėgstančioms siūlau pamėginti, nes tikrai labai skanu ir labai sveika. Šios salotos stiklainyje yra tobulos, nes jos labai gražios, o ingredientai vienas kitą papildo. Viskas, ką reikia padaryti, tai… Daugiau…

Lietuviškas sumuštinis su burokėlių paštetu, silke, figų džemu ir krapais

(8)

Dailūs kąsneliai iš įprasto produktų derinio šventėms, tik patiekti netikėta forma. Burokėlių pašteto saldumą pastiprina pikantiškas figų džemas, o duonoje esančių sėklų ir grūdų traškumui antrina smulkutės figų sėklytės. Jei burokėlius pasiruošite namuose, tai darbe… Daugiau…

Nuogas kišas

(0)

Kodėl nuogas? Nes jis be tešlos. Dėl tikslumo kišą be tešlos galima būtų vadinti ir omletu, bet aš pasilieku prie kišo, nes pavadinimas gražesnis. O įdarui – brokoliai ir cukinijos, viskas žalia ir skanu. Pamėginkite dar… Daugiau…

Kesadilijos su moliūgų, avinžirnių ir fetos įdaru

(5)

Avinžirniai tėra kitokios pupelės. Jie sotūs ir turi daug baltymų. Jei nenorite kasdien valgyti mėsos, tai avinžirniai labai sėkmingai ją pakeis. Norint juos išsivirti reikia truputį pasiruošti: pirmiausia bent 12 valandų pamirkyti, tada nupylus vandenį… Daugiau…

Birūs rudieji ryžiai su krevetėmis ir žirneliais

(1)

Toks įprastas ingredientas kaip baltieji ryžiai turi daug maistingesnių giminių. Rudieji ryžiai virs ilgiau, bet ir dovanos daugiau mums skaidulų, riebiųjų rūgščių ir geležies. Šis patiekalas lengvai paruošiamas, spalvingas ir labai gardus. Baltuosius ryžius bandykite… Daugiau…

Tegul maišus tampo kiti, kol aš rinksiu žibutes

(13)

Neseniai rašiau apie tai, kiek valandų dirba dirbanti mama, ir kaip pasvajoju, kad namuose gyventu fėja, kuri viską sutvarkytų. Dar svajoju žinote, apie ką? Apie savaime užsipildantį šaldytuvą. Net neabejoju, kad ateis tokia diena, kai… Daugiau…



Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.