8241
Beatos virtuvė

Žuvingi Justo sumuštiniai

(0)
Reikės:
  • suraikytos sumuštinių duonos (aš naudoju šviesią ruginę duoną “Beatos virtuvė”)
  • pusės karšto rūkymo skumbrės
  • pusės karšto rūkymo jūros lydekos
  • 1-2 sūdytų ančiuvių
  • kelių petražolės šakelių
  • saujelės gražgarsčių
  • kelių šaukštų majonezo
  • saujelės liucernos ar kitų daigelių

Gaminame:

  1. Iš kiekvienos sumuštinių duonos riekės vidurio stikline išspaudžiame po apskritimą.
  2. Apskritas riekeles sudedame į skardą ir šiek tiek padžioviname 180 laipsnių karščio orkaitėje.
  3. Rūkytos žuvies mėsą atskiriame nuo kaulų ir odos bei sugnaibome gabalėliais, kuriuos dedame į dubenį.
  4. Iš stiklainiuko traukiame vieną ar kelis sūdytus ančiuvius bei smulkiai supjaustome. Dedame prie žuvies.
  5. Sukapojame petražoles, saują gražgarsčių ir taip pat suberiame į dubenį su žuvimi, krečiame kelis šaukštus mėgstamo majonezo ir viską lengvai pamaišome šaukštu.
  6. Ant kiekvienos duonos riekelės dedame po dosnų šaukštą paruošto žuvies pagardo ir uždedame po kauburėlį liucernos daigelių.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (1 balsai, vidurkis: 5,00 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (0)

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.