8241
Beatos virtuvė

Voveraitės su šparaginėmis pupelėmis

(3)
Reikės:
  • apie litro voveraičių
  • poros saujų šparaginių pupelių
  • 40–50 g sviesto
  • 2 skiltelių česnako
  • krapų
  • druskos
  • pipirų

  1. Pupelėms padarom top and tail. Tai reiškia, viršūnėles ir šakneles nupjaunam, kad būtų lygios kaip kareivėliai. Užverdam vandenį, pasūdom, dedam pupeles. Verda jos truputį ilgiau nei žaliosios, sakykime kokias 7 minutes. Bet nepervirti svarbu.
  2. Voveraites nuvalom, nuplaunam. Ir nusausinti gerai labai svarbu.
  3. Keptuvę gerai įkaitinam, dedam sviestą ir pilam šlakelį alyvuogių liejaus, kad taip nekaistų. Dedam voveraites, nemakaluojam keptuvės, leidžiam vandeniui garuot – voveraitėm kept.
  4. Česnaką supjaustom smulkiai ir dedam prie voveraičių, kepinam viską tvarkingai kokias 7 minutes, nereikia pernelyg ilgai. Druskos, pipirų, nieko čia daugiau ir nereikia. Mažiau yra daugiau.
  5. Į keptuvę dedam išvirtas ir nusausintas pupeles, dar leidžiam viskam keptuvėje apsikeisti naujienomis. Pabarstome krapais ir į stalą.
Print Friendly, PDF & Email

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (3 balsai, vidurkis: 3,67 iš 5)
Loading...
Dalinkis:
Komentarai (3)
Komentarai
  1. Aušra parašė:

    Nuostabus receptas, būtinai gaminsiu, nes vyras labai mėgsta ir grybus, ir pupeles (ankštinės pupelės (ne šparaginės, beje 😉 )

  2. Julyte parašė:

    Tiesa pasakius nesitikejau, kad bus TAIP skanu!!! puikus budas pagaminti ka tik rinktas voveraites:)

  3. Laurynas parašė:

    Bandėm, nieko gero. Trūksta to, kas sulipintų ingridientus, labai jau sausa ir prėsku.

Palikite komentarą

Taip pat skaitykite:
26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-Virtuve-Banner-Misiniai-300x250-3B-NEW.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.