Pažadu – apsilaižysite pirštus, šis patiekalas sulaukė daugybės liaupsių. Lengvai ir greitai paruošiama vakarienė, kvepianti rudeniu.
Keptos vynuogės – pagrindinis šio patiekalo akcentas. O moliūgai ir salierai nukels į jaukiausią rudenį. Dar ir obuoliai į šią kompaniją tinka.
Gaminame:
Dieviškai skanu!!!!! Jau seniai taip skaniai nevalgiau!!! TOBULA! Ačiū Beatą už nuostabų receptą!
Aš iškepiau vakar ir buvo labai skanu. Ačiu
Be galo skanus patiekalas
Labai aciu uz recepta! Gavosi ziauriai skaniai 🙂
Pasakiško skonio patiekalas! Ypatingai maloniai nustebino vynuogės – kai jos iškepa, nutinka stebuklai! Tiesa, receptą šiek tiek koregavau pagal savo skonį – atsisakiau saliero ir pievagrybių ir vietoj jų pridėjau saldžiųjų ir paprastųjų bulvių 🙂
Beata,
O kepiate orkaitėje su vėjeliu ar be?
Patiekale jaučiau tik kumino skonį
Sveiki. Turiu porą klausimų 🙂 kiek yra tas saliero gumbas ir kiek gramų reikia moliūgo? Nes 1 moliūgas tai gal truputi perdaug apstrakčiai 😀 moliūgas moliūgui nelygus 🙂 ačiū