8241
Beatos virtuvė

Vištienos maltinukai su sūriu ir špinatais

(0)
Reikės:
  • 500 g maltos vištienos ar kalakutienos
  • 100 g špinatų
  • 1 šaukšto sėlenų
  • 100 puskiečio fermentinio sūrio
  • 1 kiaušinio
  • druskos, pipirų,
  • 0,5 šaukštelio kario
  • aliejaus kepti

Taip skanu, kad net vaikams nekyla klausimas „O kas čia žalia?“ Geriausiai tinka malta vištų krūtinėlių mėsa, ją galima sumaišyti su malta šlaunelių mėsa. Galite kepti orkaitėje arba keptuvėje.

Patiekite su mėgstamomis daržovėmis, o kad būtų įdomiau – suderinkite jų spalvas, kūrybiškai supjaustykite. Juk valgome ir akimis.

 

Kepame maltinukus:

  1. Špinatus nuplikome verdančiu vandeniu, nusunkiame ir smulkiai supjaustome peiliu.
  2. Sūrį smulkiai sutarkuojame.
  3. Į dubenį dedame mėsą, špinatus, sūrį, suberiame sėlenas, įmušame kiaušinį. Pagardiname kariu, pipirais ir druska, gerai išmaišome.
  4. Formuojame kukuliukus ir apkepame keptuvėje 3–4 minutes. Apkeptus kukuliukus sudedame ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir šauname į 180 °C orkaitę kepti dar apie 15 minučių.
Print Friendly

ĮVERTINKITE
1 riestainis2 riestainiai3 riestainiai4 riestainiai5 riestainiai (4 balsai, vidurkis: 4.25 iš 5)
Loading...

Palikite komentarą

26097
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/Beatos-virtuve-300x250.gif
26103
https://www.beatosvirtuve.lt/wp-content/uploads/2016/02/BV_kosmetika.gif
26104


Mūsų draugai:
Visos teisės priklauso Beatai Nicholson. | Pagaminta beLEDO.