Stambios „La Molisana“ kriauklės čia pasitarnauja kaip kokia drobė kūrybai: gali prisigalvoti įvairiausių įdarų ir padažų. Apskritai man patinka iki pirštų galiukų itališkų „La Molisana“ makaronų įvairovė ir kokybė. Šiems makaronams gaminti naudojami tik Italijoje auginti grūdai, o iš jų gaminami miltai turi labai daug baltymų – nuo to tiesiogiai priklauso makaronų kokybė.
Ar žinojote, kad makaronai dera su ankštinėmis daržovėmis? Jos ilgiau virškinamos, todėl ilgiau teikia sotumo jausmą, o angliavandeniai padeda iš ankštinių daržovių pasisavinti naudingus mikroelementus. Tad jei niekada nebandėte makaronų su lęšiais – pamėginkite.
Gaminame:
Sveiki, o kokius lęšius geriau naudoti?
Prieš gamindama šį patiekalą abejojau ar jis bus skanus. Bet tikrai labai nustebino, jis buvo neįtikėtino skonio Vaikai labai įvertino ir po kelių dienų vėl prašė padaryti tų didelių makaronų
P.s.tik nedėjau lęšių ir be jų buvo labai skanu!
Sveiki,
o vištiena kepta turėtų būti orkaitėje ar apkepta (troškinta) keptuvėje?
Ačiū
O kur tų makaronų ieškot? Kuriam prekybos tinkle? Atrodo labai gardžiai