Įžanga į receptą čia.
1. Nupjauname ananaso viršūnę ir „paduką“ bei pašaliname žievę.
2. Ananasą galite pjaustyti maždaug 1 cm storio griežinėliais arba skiltelėmis išilgai viso ananaso.
3. Dedame vaisiaus gabaliukus ant kepsninės ir kepame po kelias minutes iš kiekvienos pusės arba tol, kol paviršius pradės karamelizuotis, vaisius sušils, tačiau dar nespės pernelyg suminkštėti.
4. Kol kepa ananasas, išgliaudome pistacijas ir stambiai sukapojame, lengvai pakepiname jas ant keptuvės.
5. Į lėkštutes dedame po gabalėlį kepto ananaso, šaukštą jogurto . Pabarstome kapotais riešutais arba smulkinta mėta, pašlakstome skystu medumi (jei medus sutvirtėjęs, jį tiesiog pašildykite) ar sirupu ir pabarstome imbieru.
O kaip tau atrodo???
Aisku,kad ne tas pats!
Cia tas pats, jei paklaustum, ar saslyka ant keptuves iskepus, gautusi tas pats???
o ant pparastos keptuve iskepti neiseitu?Ar jau butu ne tas?