Tobulas vasaros tortas – lengvas, gaivus, spalvotas. Leiskite man truputėlį paimprovizuoti mūsų mėgstamo torto „Medutis“ tema – štai greitas, nesudėtingai pagaminamas ir pilnas uogų tortas, kuris primins ir nuostabų „Medučio“ skonį. Tradicinis būna su prieskoniais, su medumi, gausybe sluoksnių suteptų grietinės kremu ir toks visas minkštutis… Tik žinote, gamindami tradicinį medutį turime stovėti, kočioti, kepti, tuos sluoksnius sutepti, tada 24 valandas brandinti… O vasarą juk norisi daugiau pasimaudyti ar paežere pavaikščioti ar galų gale prasidės braškių sezonas, reikės uogienes gaminti… Tai ar turėsime laiko tuos tortus kepti? Tai čia greitas, paprastai, nesudėtingai pagaminamas tortas, kuris primins ir nuostabų „Medučio“ skonį, bet kartu ir visa pilna burna tiesiog dainuos, kad dabar yra vasara.
Sveiki, kokius prieskonius galima dėti neturint meduoliu prieskoniu?
Sveiki, norėčiau paklausti torto „Medutis“ eigos.